Μυστηριώδες πλάσμα με 13 πόδια και διάφανο κεφάλι εντοπίστηκε στο Μπαλί

Ο παράξενος θαλάσσιος γυμνοσάλιαγκας βρίσκεται συνήθως
στα τροπικά νερά στον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό, αλλά έχει επίσης εντοπιστεί στη Μεσόγειο, την Ερυθρά Θάλασσα και στα ανοικτά της Μοζαμβίκης. Ο συγκεκριμένος εντοπίστηκε από δύτη στον ωκεανό στο Μπαλί, προκαλώντας προβληματισμό στο Διαδίκτυο για το τι μπορεί να είναι.

Το θαλάσσιο πλάσμα έχει ένα διαφανές κεφάλι που γίνεται… φούσκα, το σώμα του καλύπτεται από μικρές βεντούζες και έχει 13 πόδια – πλοκάμια.Πρόκειται για τον θαλάσσιο γυμνοσιάλαγκα Μελάιμπ Βιρίντις (Melibe viridis), ο οποίος φτάνει τα δώδεκα εκατοστά σε μήκος. Ο γυμνοσάλιαγκας χρησιμοποιεί το κεφάλι του σαν ένα δίχτυ, για να παγιδεύει το θήραμά του. Με περιορισμένη όραση, σαρώνει το βυθό της θάλασσας για να κυνηγήσει καρκινοειδή ή μικρά καβούρια.

Το «θρίλερ» με τον «εξωγήινο» οργανισμό ξεκίνησε με τη δημοσίευση ενός βίντεο στο LiveLeak.Πηγη αποκαλυψη
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

 1. E ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΖΟΥΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ (ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ) ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ''ΣΥΝΤΑΞΗ' ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΗΤΑΝ FOR EVER KAI ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΤΡΕΧΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ (ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΝΤΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΑΝ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΤΕ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΧΧΧ ΤΙ ΕΚΑΝΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΧΧΧ ΤΙ ΕΚΑΝΑ... ΑΧΧΧ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ..... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΑΠΙΑ Η ΒΛΑΧΑΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΠΟΥΤΣΟ ΛΟΥΣΟ ΚΑΙ ΧΟΡΟ... ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΠΑΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ .... ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ ΣΑΠΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΒΛΑΧΑΡΑ ΦΑΑΕ ΣΚΑΤΑ..ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ...ΠΗΡΕΣ ΚΑΡΙΟΛΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΕΣΤΟ ΒΛΑΚΑ ΤΟΥΒΛΟ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΒΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΧΑΜΟΥΡΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ .... ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΛΙΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΟ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ελα καλε, ο μπατηρακης ειναι και παει στον ψωρα για καφε...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχααααα

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]