Ξεδιπλώνεται το σχέδιο τους σιγά σιγά. – Ο Τρυντώ ενεργοποίησε για 1η φορά, τα μέτρα εκτάκτου ανάγκης.

Ένα κατάπτυστο νομοσχέδιο που προβλέπει, πρόστιμα μαμούθ, φυλακίσεις, απαγόρευση κίνησης και στέρησης του δικαίωματος της διαμαρτυρίας με πρόφαση, την ασφάλεια του κράτους. Ξεδιπλώνεται το σχέδιο τους σιγά σιγά. Ανάλυση, εκτίμηση, του τι έχει γίνει έως τώρα με αυτά που γνωρίζουμε.
Η κίνηση του Τρυντώ έρχεται σε αντίθεση με τα όσα δήλωσε ο κυβερνήτης της Οττάβα, Νταγκ Φόρντ. Από τη μία ο πρωθυπουργός κρατάει το μαστίγιο, ο κυβερνήτης το καρότο. Κερδίζουν, λίγο ακόμη χρόνο. Κανείς δεν πάει φυλακή.
Δεν συζητιέται καν αυτό. Ο στόχος είναι να αρθούν τα μέτρα. Προβλέπουμε πως θα χρησιμοποιηθεί ο στρατός και η αστυνομία, για να απομακρυνθούν οι διαδηλωτές και μετά θα αρθούν τα μέτρα.
Θα το δούνε αυτό, αναλόγως με την αντίδραση του κόσμου. Εάν υπάρχει μεγάλη αντίσταση και αλληλεγγύη θα το πάρει πάνω του ο κυβερνήτης, κάνοντας το καλό, αίροντας τα μέτρα γιατί του το είπαν οι γιατροί και όχι λόγω του Κονβόι της Ελευθερίας.
Ειδάλλως πάμε στο χειρότερο σενάριο, εκείνο όπου ο Τρυντώ θα έχει κάνει ματ.
Και θα έχει λύσει το γόρδιο δεσμό και θα προσπαθήσει να καπηλευτεί την άρση των μέτρων..
Ότι έχει πει ως τώρα δεν είναι τυχαίο, βεβαίως. Εγκληματίες, βάζουν σε κίνδυνο τη χώρα, χάνονται δουλειές, ξένος δάκτυλος, όλα αυτά τα σχόλια είναι προϋποθέσεις για να μπει η χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Εμείς το γνωρίζουμε πως είναι αρλούμπες, κάποιοι όμως τα πιστεύουν και κάποιοι δεν ενδιαφέρονται καν. Συνεχίζουν τη ζωή τους κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Αυτοί προστίθενται στη κυβέρνηση ως ‘λευκά’ ψηφοδέλτια. Αποτελούν μηδενικό κίνδυνο και πάνε όπου πάει το ρεύμα.
Όπως και να έχει, πάλι θα προσπαθήσουν να μας διχάσουν σε ‘επιστήμονες’ και οπισθοδρομικούς..
Όπως και να έχει η άρση των μέτρων θα πανηγυριστεί.
Στη μέθη της ‘νίκης’, ίσως πολλοί θα ξεχάσουν πως τα παιδιά ακόμη φοράνε μάσκες.
Το Μάϊο έχουμε εξηγήσει τι έρχεται.
Σύναψη συμφωνίας των χωρών του ΟΗΕ, για ανάθεση ηγεμονικών αρχών στους Υπουργούς Υγείας κάθε χώρας. Εδώ το προηγούμενο άρθρο:
https://www.facebook.com/827308492/posts/10159700731803493/
Μετά από αυτή τη διεθνή συμφωνία, λογικά, σίγουρα μέσα στο 2022, πιστεύουμε θα κυρηχθεί η δεύτερη πανδημία από τη ζημιά των εμβολίων. AIDS. Όλες οι ειδήσεις αυτό δείχνουν, η κανονική Επιστήμη προειδοποιούσε 2 χρόνια τώρα για βλάβη του ανοσοποιητικού.
Αυτό είναι και το AIDS.
Άλλο πράγμα το AIDS,
και άλλο πράγμα ο ιός του AIDS (HIV).
Ξανά, μανά, φόβος εμβόλια, διχασμός.
Αυτό είναι το σχέδιο τους και πρέπει να τους σταματήσουμε. Γιατί έρχεται η ηλεκτρονική ταυτότητα.
Πρέπει να ξυπνήσουμε αυτά τα ‘λευκά’ αιμοσφαίρια που ούτε ψηφίζουν, ούτε έχουν γνώμη.
Εάν το 1/3 ήταν του συνολικού πληθυσμού βρισκόταν τώρα στη πρωτεύουσα (δηλαδή 10 εκατομμύρια κόσμου ήταν στην Οττάβα) τότε ‘ακριβώς την επόμενη’ μέρα, θα ‘έμπαιναν’ οι Ρώσοι στην Ουκρανία.
Μην ξεχνάμε πως και ο Πούτιν έχει περάσει τη σχολή Κλάους Σουάμπ.
Αυτή είναι η πρόβλεψη, φέτος πανδημία AIDS, και το 2023 (μιας και ακόμα θα κυκλοφορεί κάποιος ιός) πρόταση διανθρωπισμού.
Ένωση ανθρώπου με τη μηχανή.
Πολλοί δυστυχώς θα πούνε ναι..
Ευτυχώς ο κόσμος ξυπνάει και υπάρχει ελπίδα. Φέτος έγινε ένα πολύ καλό βήμα αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να περάσουμε από το ‘αχ να αρθούν τα μέτρα’, στο να αποδοθούν ευθύνες..
Μέχρι να γίνει αυτό δεν υπάρχει ουσιαστική πρόοδος..
Πάντως όπως και να έχει η αλληλεγγύη και η χαμένη ανθρωπιά που ξαναβρέθηκαν αυτές τις μέρες ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΑΝΟΝΤΑΙ. Είναι παντοτινές..
Όταν ανοίξουν τα μάτια δεν ξανακλείνουν..
Πηγή:
https://globalnews.ca/…/canada-convoy-blockade…/

loading...