GEWKWN: ΤΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

GEWKWN – 

 

– «Είναι φυτά του ουρανού οι Έλληνες, και όχι της γης, γιατί στον ουρανό Βρίσκονται οι ρίζες τους…….»

-Η Ελλάδα είναι σωματίδιο Θεού και γεννά μόνον Φως !

–  Η Ελλάδα είναι Ουράνια γη, είναι το πραγματικό Φως του Φωτός!

-Η Παναγία είναι Ελληνίδα και η καταγωγή της είναι από την Κρήτη

-Ο Χριστός από την ανθρώπινη πλευρά……. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ

– Ο θεός των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν είναι Ο ΓΙΑΧΒΕ αλλά Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ 

– η πίστις για Τον Θεόν , στην Ελλάδα γεννήθηκε !!! ΝΑΙ δεν αποκτήθηκε, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ! 

– Η ανθρωπότητα υπήρχε στην Γη για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, ίσως και κάποια εκατομμύρια χρόνια, οι άνθρωποι ήταν πολύ πιο προηγμένοι τεχνολογικά αλλά και πνευματικά.

– Βρέθηκε στην Κρήτη η αρχαιότερη ένδειξη ναυσιπλοΐας στον κόσμο…..700.000 χρόνια π.Χ……. ομάδα υπό τη διεύθυνση του Τόμας Στάσερ της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών και της Ελένης Παναγοπούλου της Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας

– Ο ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ έζησε πριν από 700.000 περίπου χρόνια

– ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ!

– Στην Κρήτη: Στον Πλακιά (ανθρώπινα εργαλεία ηλικίας 700.000 χρόνων πριν από σήμερα) Στο Φαράγγι Πρέβελης (σκελετός ανθρώπου 130.000 χρόνων…)

– o Δαρείος απαγόρευσε στον ναύαρχό του, Δάτη, να εισβάλει στο νησί της Δήλου κατά τους Μηδικούς πολέμους; τι φοβόταν; 

– Στις ΗΠΑ, οι ονομασίες των πόλεων, πριν αποκτήσουν τα σημερινά ονόματα, ήταν με Ελληνικά ονόματα, διασώζονται χάρτες με Ελληνικά ονόματα όλων των Αμερικανικών πόλεων…… Η Αμερική είχε ανακαλυφθεί από τους Αρχαίους Έλληνες, αλλά για λόγους πολιτικούς μας το κρύβουν παραχαράσσοντας την ιστορία.

– Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ  ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ   ΕΛΛΗΝΑΣ  ΔΕΝ  ΓΝΩΡΙΖΕΙ,  ΕΦΤΑΝΕ  ΜΕΧΡΙ   ΤΟΝ   ΠΟΤΑΜΟ  ΓΑΓΓΗ.

– Ηρόδοτος:  Πριν από 40.000 χρόνια οι Έλληνες κατοίκησαν την Αιθιοπία (ελληνική ονομασία)…

– Οι  Έλληνες  το  480  π.Χ. είχαν φτάσει συνολικά κοντά στα 15.000.000.  Την εποχή του Χριστού  οι Έλληνες υπολογίζονται   από 40.000.000 μέχρι 80.000.000.

– ΤΟ 1900 Π.Χ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ Η ΠΡΩΤΗ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ…… η έρευνα των ειδικών δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση World Neurosurgery

– ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;  ο Γέροντας μου πολλές φορές μας είπε …….

 ‘’ Η Ελλάδα είναι Ουράνια γη, είναι το πραγματικό Φως του Φωτός! …..ΕΙΝΑΙ ΕΛ !…….Αν θα έσβηνε Ο Κύριος το όνομα σας, θα ήταν σαν να ξεχνούσε το δικό Του Όνομα ! ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …….. ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ…… 

Ειδώλιο σε σχήμα σταυρού Χαλκολολιθική περίοδος 3.000 – 2.500 π.Χ. Από την επαρχία Πάφου, Κύπρος.

 Ψηφιδωτά της Πάφου………………..Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Απαγορεύεται η αλήθεια 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΚ ΘΕΟΥ……   Κανένας λαός παγκοσμίως δεν μίλησε για πρώτη φορά την γλώσσα του. Μίλησαν πρώτα την γλώσσα του ΘΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, με κάτι περίεργα ( για εσάς ) γράμματα που εσείς ούτε βυζαντινά δεν τα λέτε, η οποία ήταν η αρχαιότατη Ελληνική γραφή, δηλαδή η γλώσσα του Πατέρα, ήταν η γλώσσα σας (ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ) 

 – προφητεία Σίβυλλας σε χειρόγραφο στην Αγιορείτικη Μονή Διονυσίου :  «Σας προφητεύω έναν τρισυπόστατο Θεό στα ύψη εκτεινόμενο του οποίου ο αιώνιος Λόγος σε ανυποψίαστο κόρη θα κυοφορηθεί, όπως ακριβώς το φέρον φωτιά τόξο, το μέσον του κόσμου διαπερνώντας. Όλο τον κόσμο αφού επαναφέρει στην ζωή, και στον Πατέρα θα τον προσφέρει σαν δώρο. Μαρία θα είναι το όνομα αυτής». 

 – Χειρόγραφα στο Αγιο Ορος, για την Σίβυλλα, την ιέρεια του Απόλλωνα, για την έλευση του Χριστού π.χ «Υπόμνημα εις τον Άγιον Απόστολον Φίλιππον» στην Ιερά Μονή Δοχειαρείου: «Ύστερα από πολύ καιρό θα φθάσει κάποιος εις αυτήν την πολυδιηρημένην γη και θα γεννηθεί με σάρκαν αμόλυντον. Με ανεξάντλητα όρια ώς Θεότητα θα λυτρώσει τον άνθρωπον από την φθοράν των ανίατων παθών. Και θα τον φθονήσει άπιστος λαός και θα κρεμασθεί ψηλά ώς κατάδικος εις θάνατον. Όλα αυτά θα τα υποφέρει με πραότητα».

Αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι σε τοιχογραφίες χριστιανικών ναών

loading...