ΑΛ ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ! Η ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΞΑΝΑ!

Η μητέρα που φέρεται να σκότωσε τις τρεις κορούλες της και στις 2024.03.29 κρίθηκε ομόφωνα ένοχη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας καταδικαζόμενη σε ισόβια πάει για την τέταρτη!

Ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας (και μόνος άνθρωπος που κατά τα φαινόμενα πιστεύει στην αθωότητά της) αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης με το περίσσιο πάθος που τον διακρίνει δήλωσε:

Επιμένω πως πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και για μεγάλη δικαστική πλάνη… Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, οι ένορκοι, στην πλειονότητά τους, έδειξαν ασέβεια στη διαδικασία! Συνεχίζουμε τον αγώνα μας κάνοντας έφεση!

Στην ερώτηση (που του έκανα κοιτώντας τον στα μάτια κι υπνωτίζοντάς τον) αν θα προσκομίσει πρόσθετα στοιχεία δήλωσε εμφατικά με την γνωστή σεμνότητα κι ευσέβεια που τον διακρίνει:

Η γυναίκα λατρεύει τα παιδιά! Απόδειξη είναι ότι είναι έγκυος ξανά!

… και βλέποντάς με αποσβολωμένο προσέθεσε καταιγιστικά:

Όταν το υπερηχογράφημα έδειξε ότι πρόκειται για κοριτσάκι όλοι τη συμβούλευσαν (και πρώτος εγώ) να ψάξει επειγόντως για εκτρωσιολόγο-αμβλωσιολόγο, αλλ’ αυτή αρνήθηκε κατηγορηματικά! ‘Δεν μπορώ χωρίς παιδιά Άλεξ και μάλιστα κορίτσια’ μου είπε σπαράζοντας! Είναι φανερό ότι το περιστατικό αυτό αποδεικνύει περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι είναι όχι μόνο αθώα αλλά και Αγρία, εεε με συγχωρείς, Αγία με το ‘Α’ κεφαλαίο! Ο μόνος που την επισκέφτηκε όλους αυτούς τους μήνες ήμουν εγώ κι απλώς της έδωσα ένα κρίνο!

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ επειδή φιλοσοφώτερον καὶ σπουδαιότερον ποίησις ἱστορίας (καί κατά μείζονα λόγον δημοσιογραφίας)

https://fantastikanea.blogspot.com/p/2403290100.html

loading...