Προς μια ολοκληρωτική Ευρώπη

Ο νέος νόμος για τις επιτάξεις και την επιβολή στολών στο σχολείο είναι μέρος ενός σχεδίου για την οικοδόμηση μιας παντοδύναμης και ολοκληρωτικής ΕΕ, σύμφωνα με τη δικηγόρο Virginie de Araujo-Recchia και την ψυχολόγο Ariane Bilheran.

 

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress. “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. 

Το βλέπουν ως συνέχεια της ναζιστικής ιδεολογίας, όπου οι πληθυσμοί θα ζουν σε μόνιμο τρόμο.

Αν και η ανάλυσή τους μπορεί να φαίνεται υπερβολική, υποστηρίζουν τις παρατηρήσεις τους με σταθερές ενδείξεις και μάλλον ανησυχητικούς παραλληλισμούς με το παρελθόν.

Γι’ αυτούς, μόνο η γενική συνειδητοποίηση και η ειρηνική αντίσταση, όπως παρατηρήθηκαν κατά τις συνεδριάσεις κατά του πολέμου του Βιετνάμ, θα μπορέσουν να μας βγάλουν από αυτή τη δυναμική.

Σύνοψη και προσαρμοσμένη μεταγραφή μιας συνέντευξης με την Ariane Bilheran and Me Virginie de Araujo-Recchia από το media Tocsin

Η κα Virginie de Araujo-Recchia, δικηγόρος στο μπαρ του Παρισιού, και η Ariane Bilheran, φιλόσοφος, κλινική ψυχολόγος, γιατρός στην ψυχοπαθολογία, έγιναν δεκτοί στις 28 Φεβρουαρίου από τη δημοσιογράφο Clémence Houdiakova στην εκπομπή της La Matinale στο Tocsin Média . Αποκρυπτογραφούν τις λεπτομέρειες του νέου νόμου για τον στρατιωτικό προγραμματισμό, ο οποίος έχει περάσει σχετικά απαρατήρητος στη Γαλλία και ο οποίος, σύμφωνα με τους καλεσμένους, θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικός για την κατανόηση του τι συμβαίνει σήμερα. Από τα πολεμικά σχόλια πολλών προσωπικοτήτων, από τη δημιουργία απειλής, παράνοιας, μέχρι τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από την ηλικία των 2 ετών, όλα συνδέονται με τη δημιουργία μιας ολοκληρωτικής κοινωνίας, σύμφωνα με τους ομιλητές.

Στρατηγός Μακρόν

Στην εισαγωγή, ο δημοσιογράφος υπενθυμίζει ότι αυτός ο νόμος πρέπει να τεθεί σε προοπτική με τις πρόσφατες ομιλίες του Εμανουέλ Μακρόν να ανακοινώνει ότι θα μπορούσε να στείλει άνδρες στο ουκρανικό μέτωπο:

« Στην πρώτη ερώτηση, όλα συζητήθηκαν σήμερα το βράδυ με πολύ ελεύθερο και άμεσο τρόπο. Δεν υπάρχει συναίνεση σήμερα για την αποστολή χερσαίων στρατευμάτων με επίσημο, υποτιθέμενο και εγκεκριμένο τρόπο. Αλλά στη δυναμική, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να διασφαλίσουμε ότι η Ρωσία δεν μπορεί να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο.

Το λέω εδώ και με αποφασιστικότητα, αλλά και με τη συλλογική ταπεινότητα που πρέπει να έχουμε όταν βλέπουμε τα δύο χρόνια που μόλις πέρασαν. Πολλοί από τους ανθρώπους που λένε ποτέ σήμερα ήταν οι ίδιοι που είπαν ποτέ τανκς, ποτέ αεροπλάνα, ποτέ πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς, ποτέ αυτό.

Τα σημάδια του ολοκληρωτισμού

Για την Ariane Bilheran, αυτή η ομιλία του Emmanuel Macron έχει έναν « πρωτοφανή νομικό χαρακτήρα στην ιστορία ».

Σύμφωνα με αυτήν, βρίσκουμε επίσης χαρακτηριστικά του κλασικού ολοκληρωτικού προβλήματος, συμπεριλαμβανομένου του newspeak, κυρίως με τη χρήση της λέξης ανθεκτικότητα σε σχέση με τον πόλεμο.

Η Clémence Houdiakova θυμάται ότι « ο Bernard Kouchner εξήγησε ότι ήταν υπέρ της αποστολής γαλλικών στρατευμάτων στο ουκρανικό έδαφος. Επισημαίνεται ότι δεν είναι εύκολο να ειπωθεί και ότι θα κοστίσει θυσίες ». Για αυτήν, είναι επίσης ένα σημάδι της επιθυμίας να ενθαρρύνει τον πληθυσμό να γίνει ανθεκτικός, με ακριβές λεξιλόγιο.

Σύμφωνα με την Ariane Bilheran, το κείμενο αυτού του στρατιωτικού νόμου προβλέπει ένα είδος κατάστασης ολοκληρωτικού και διαρκούς πολέμου με « απλή ιδιοτροπία του πρίγκιπα ».

Με την παραμικρή αντίληψη μιας « δυνητικής απειλής », ο αρχηγός του κράτους θα μπορούσε να ξεκινήσει κάθε είδους επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένης της σύστασης στρατού και της έναρξης ενός πολέμου. Ωστόσο, ο όρος «απειλή» δεν ορίζεται.

Γνωρίζουμε ότι τα ολοκληρωτικά συστήματα λειτουργούν σε κατάσταση εξαίρεσης ή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Το ναζιστικό καθεστώς ήταν μια κατάσταση εξαίρεσης που κράτησε δέκα χρόνια.

Σε αυτή την ομιλία, υπάρχει ένας όρος που πρέπει οπωσδήποτε να ακουστεί στο ολοκληρωτικό Newspeak: ο όρος «δυναμική». Ο όρος «δυναμική» προέρχεται από τα ελληνικά και σημαίνει κίνηση. Ο δυναμικός πόλεμος λοιπόν είναι μόνιμος πόλεμος, υπό κατάσταση μόνιμης απειλής, με έντονες επιπτώσεις σε νομικό επίπεδο.

Η δημοσιογράφος ολοκληρώνει αυτή την πρώτη παρέμβαση της Ariane Bilheran ως εξής:

« Αυτή η μόνιμη κατάσταση απειλής παραμένει ασαφής, με μια απειλή που δεν φτάνει ποτέ. Όπως στο μυθιστόρημα « Η έρημος των Τάρταρων ». Μια προσδοκία που μπορεί να δημιουργήσει «παραισθήσεις» .

Νέος μηχανισμός επίταξης με πρωτοβουλία του προέδρου

Στη συνέχεια, η Me Virginie de Araujo-Recchia εξηγεί ότι το άρθρο 47 του νόμου της 1ης Αυγούστου 2023 σχετικά με τον νόμο περί στρατιωτικού προγραμματισμού είναι μια αναθεώρηση του νομικού καθεστώτος των επιταγών.

Περιγράφει τους μηχανισμούς που διαθέτει το κράτος για να επιτύχει, ελλείψει οποιουδήποτε άλλου μέσου στη διάθεσή του, την προμήθεια αγαθών ή την παροχή υπηρεσίας από φυσικό ή νομικό πρόσωπο, όταν δεν μπορούν να επιτευχθούν με φιλική διαπραγμάτευση ή με σύμβαση.

Ιστορικά, το νομικό καθεστώς της επίταξης υπήρχε από το 1877. Επεκτάθηκε στην επίταξη προσώπων από το 1959.

Ωστόσο, η γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Επικρατείας που εκδόθηκε τον Μάρτιο του 2023 με βάση το νομοσχέδιο είναι σαφέστατη: προστέθηκε ένας νέος μηχανισμός. Πρόκειται για επιταγές που ξεκίνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αυτή η νέα υπόθεση αφορά «απειλές» που είναι πιθανό να δικαιολογήσουν την εφαρμογή των διεθνών αμυντικών δεσμεύσεων του κράτους. Το προβληματικό σύμφωνα με τον δικηγόρο είναι ότι αυτή η απειλή δεν χρειάζεται να είναι άμεση και πραγματική, αρκεί να είναι μόνο «προβλεπόμενη», σύμφωνα με την ανάγνωση της κατάστασης που έκανε ο αρχηγός του Κράτους.

Κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης δεν τηρήθηκε η αρχή της αναλογικότητας, ούτε τα κριτήρια για την καθιέρωση κατάστασης έκτακτης ανάγκης. Το Συμβούλιο της Επικρατείας παραδέχτηκε σε έκθεση του 2021 για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, για την κρίση, ότι είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να παίξουν τον ρόλο ελέγχου και να ασκήσουν επιρροή σε ένα πολιτικό πλαίσιο, όταν βρισκόμαστε στο πλαίσιο διακηρύξεων που έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Φυλακή και τσουχτερά πρόστιμα σε περίπτωση άρνησης συμμόρφωσης

Βαριές κυρώσεις επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση της κυρίας Μπορν σε σχέση με αυτούς τους νέους μηχανισμούς επίταξης, ενώ γενικά δεν τροποποιείται ο αμυντικός κώδικας.

Το απλό γεγονός της άρνησης συμμόρφωσης με αίτημα για απογραφή ατόμων, αγαθών και υπηρεσιών ή άρνησης απάντησης σε κλήση για εξετάσεις ή ασκήσεις είναι δυνητικά ένα έτος φυλάκιση και 15.000 ευρώ.

Και αν αρνηθούμε να μας επιτάξουν, αν αρνηθούμε να πάμε στο μέτωπο, είναι πέντε χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 500.000 ευρώ. Αυτό δεν είναι καθόλου ασήμαντο σύμφωνα με τον δικηγόρο.

Η κληρονομιά των Γάλλων, οι ζωές τους αλλά και οι επιχειρήσεις βρίσκονται επομένως στο έλεος των επιταγών σε περίπτωση τρέχουσας ή προβλέψιμης απειλής με αποκλειστική πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας, χωρίς πραγματικές διασφαλίσεις, καθώς αυτός ο νόμος έχει περάσει σε μεγάλο βαθμό από το κοινοβούλιο.

«Ο χειρότερος νόμος της Πέμπτης Δημοκρατίας»

Για τη Virginie de Araujo-Recchia, είναι ο « χειρότερος νόμος που υπάρχει υπό την Πέμπτη Δημοκρατία », επειδή συγκεκριμενοποιεί « την επιρροή του ολοκληρωτικού καθεστώτος στα σώματα και τις περιουσίες ».

Το ζήτημα του επανεξοπλισμού και της «αναγέννησης» της Γαλλίας είναι επίσης ένα επαναλαμβανόμενο θέμα στις παρατηρήσεις των Emmanuel Macron και Gabriel Attal.

Η δικηγόρος αναφέρει επίσης τη γενίκευση της στολής στο σχολείο το 2026, η οποία σύμφωνα με την ίδια είναι μέρος αυτού του εγχειρήματος ανθεκτικότητας σε μια μόνιμη στρατιωτική απειλή. Για αυτήν, η στολή είναι σίγουρα « ένα ξεκίνημα για την στρατολόγηση παιδιών ».

Πολλές κοινοβουλευτικές εκθέσεις κάνουν λόγο για το γεγονός ότι « οι Γάλλοι είναι πολύ άνετοι και ότι πρέπει να πάρουμε το παράδειγμα των Ουκρανών ». Γίνεται επίσης λόγος για παροχή στρατώνων για τους πολίτες ώστε να μπορούν να εκπαιδεύονται.

Από 14 έως 74 ετών, άνδρες και γυναίκες, στη Γαλλία και στο εξωτερικό

Αυτά τα μέτρα επίταξης αφορούν ηλικίες 14 έως 74 ετών και δεν αποκλείουν έγκυες γυναίκες ή άτομα με αναπηρία, εξηγεί η Virginie de Araujo-Recchia:

« Οι γυναίκες ενθαρρύνονται έντονα να ενταχθούν στο στρατό. Αυτό που δεν έχει προηγούμενο είναι ότι σχεδόν ολόκληρος ο πληθυσμός μπορεί να σταλεί στο μέτωπο με βάση τις σωματικές ή ψυχολογικές του ικανότητες. Αυτό αναφέρεται και στις εκθέσεις, το οποίο είναι εξαιρετικά σοβαρό ».

Άτομα γαλλικής υπηκοότητας που διαμένουν στο εξωτερικό επηρεάζονται επίσης και ενδέχεται να στερηθούν 500.000 ευρώ από τα περιουσιακά τους στοιχεία στη Γαλλία.

Καταπίνει η ΕΕ την κυριαρχία των κρατών μελών της;

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, αυτό είναι μέρος ενός σχεδίου για να γίνει η Ευρώπη ένα ενιαίο κράτος, όπως επιθυμούσε δημόσια ο κ. Ντράγκι ή η κα Μπορν με τη δήλωσή της « η πατρίδα είναι η Ευρώπη ».

Ταυτόχρονα, και το αναφέρει ο εν λόγω νόμος, συνάπτονται διεθνείς συμφωνίες μεταξύ ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκής Ένωσης ή όπως αυτή η συμφωνία συνεργασίας για την ασφάλεια μεταξύ Γαλλίας και Ουκρανίας που υπέγραψε ο Μακρόν. Με καθεμία από αυτές τις συμφωνίες, ο κίνδυνος να παρασυρθούμε σε πόλεμο αυξάνεται. Και καταλαβαίνουμε ότι τα σύνορα που πρέπει να προστατευτούν δεν είναι πλέον αυτά της Γαλλίας αλλά τα σύνορα της Ευρώπης.

Επιπλέον, οι συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκονται επί του παρόντος σε μια διαδικασία μεταρρύθμισης όπου γίνεται λόγος για μεταφορά στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή της διαχείρισης της εξωτερικής πολιτικής, της άμυνας, της υγείας και της εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Ευτυχώς, ορισμένα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι αντίθετα σε αυτό, αλλά το γαλλικό κοινοβούλιο αποδέχθηκε αυτή τη μεταφορά δεξιοτήτων και συνεπώς κυριαρχίας.

Αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο σύμφωνα με τη Virginie de Araujo-Recchia επειδή πολύ σημαντικές αποφάσεις θα λαμβάνονταν από άτομα που δεν εκλέγονται. Επιπλέον, οι αποφάσεις δεν θα λαμβάνονται πλέον ομόφωνα στο πλαίσιο του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά με πλειοψηφία.

Το φάσμα των αιτήσεων δεν είναι σαφές

Ο δικηγόρος προσθέτει ότι στις αναφορές, μπορούμε να διαβάσουμε ότι η «άμυνα» δεν είναι μόνο στρατιωτική αλλά περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, οικολογία, κυβερνητική και παραπληροφόρηση:

« Πόσο μακριά θα πάμε στις επιτάξεις αν μας πουν ότι για να στεγάσεις εκ νέου αυτούς που έχουν υποφέρει από οικολογικές καταστροφές, θα πρέπει να εγκαταλείψεις μέρος του σπιτιού σου; Δεν ξέρουμε “.

Προς τον ολοκληρωτικό ολοκληρωτισμό;

Πριν δώσει ξανά τον λόγο στην Ariane Bilheran, η Clémence Houdiakova διευκρινίζει ότι οι δύο ομιλητές που προσκλήθηκαν την προηγούμενη μέρα να αναλύσουν τις δηλώσεις του Μακρόν για την Ουκρανία εξήγησαν ότι ” ήταν ίσως και ένας τρόπος εκτροπής από τις δυσκολίες του στη Γαλλία και έτσι και σε αυτήν την εκτροπή, εμψύχω ένας εχθρός που γνωρίζουμε :

Ξέρουμε καλά τη μέθοδο. Ένας εξωτερικός εχθρός θα εξάλειφε και τους εσωτερικούς εχθρούς.

Για την Ariane Bilheran, « είναι απλώς μια χρονολογική ερώτηση »:

« Οι αντίπαλοι θα εξαλειφθούν για να έχουν στη συνέχεια ελεύθερο χέρι για πολεμικά έργα ».

Ο Διδάκτωρ Ψυχοπαθολογίας συμφωνεί με τον Me de Araujo-Recchia σχετικά με αυτόν τον νόμο: και για αυτήν, είναι πράγματι ένα έγγραφο που ανακατεύει όλα τα ζητήματα δημογραφίας, υγείας, κλίματος και ένα σωρό πράγματα που, a priori, κάνουν δεν απειλούν άμεσα την εθνική ασφάλεια ».

Ο στόχος θα ήταν να μετατραπεί η παραδοσιακή ρήση «αν θέλεις ειρήνη, ετοιμάσου για πόλεμο» σε «αν θέλεις ειρήνη, κάνε μόνιμο πόλεμο».

Αυτή η κατάσταση του νου είναι εξ ολοκλήρου συνδεδεμένη με το ολοκληρωτικό σύστημα, προσθέτει, καυχιόμενη ότι είχε προβλέψει τι συμβαίνει ήδη το 2020:

« Το 2020, σας εξήγησα ότι όλη αυτή η υπόθεση θα μας οδηγήσει σε πόλεμο. Όλα τα ολοκληρωτικά συστήματα καταλήγουν σε πόλεμο, διότι όταν πυροδοτείται μια παρανοϊκή ψύχωση, οδηγεί σε ολοκληρωτική καταστροφή, η οποία χρησιμεύει ιδιαίτερα για να συγκαλύψει τα εγκλήματα των όσων βρίσκονται στην εξουσία .

Αναφέρεται ευθέως στα θέματα της κρίσης του Covid και στα σοβαρά εκκρεμή ζητήματα. Για την Ariane Bilheran, αυτό είναι μια απροσδόκητη βιασύνη μέσω της ολοκληρωτικής κυριαρχίας για να αποφύγει να χρειαστεί να ανταποκριθεί στον πληθυσμό.

« Ο πολίτης έχει γίνει εχθρός αυτού του κράτους και έχει γίνει εχθρός αυτού του συστήματος. Και όπως κάθε ολοκληρωτικό σύστημα, απαιτείται να θυσιαστεί πλήρως σε μια ιδεολογία που είναι μια ιδεολογία καταστροφής και ολοκληρωτικής κυριαρχίας ». (Ariane Bilheran)

Επιπλέον, υπενθυμίζει, ότι η ολοκληρωτική φιλοδοξία περιλαμβάνει τη γεωγραφική επέκταση:

« Το ευρωπαϊκό σχέδιο σήμερα είναι αυτής της φύσης, δηλαδή ότι θα κάνουμε πόλεμο σχεδόν παντού για να μπορέσουμε να προωθήσουμε μια ιδεολογία, με τη φιλοδοξία να την αναπτύξουμε σε παγκόσμιο επίπεδο ».

Η σεξουαλική τυποποίηση των παιδιών έχει επίσης ολοκληρωτικό χαρακτήρα

Στη συνέχεια, η Ariane Bilheran επιστρέφει στην έρευνά της από το 2017 σχετικά με τη σεξουαλική τυποποίηση των παιδιών από τον ΠΟΥ:

« Μόνο δύο άλλα πολιτικά καθεστώτα στην ιστορία έχουν εφαρμόσει τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση αυτής της τάξης: το ναζιστικό καθεστώς, από το 1935 – ένα έργο του Hans Peter Bleuel με τίτλο « Sex and Society in Native Germany » προκαλεί αυτή την υπόθεση – και στη συνέχεια επίσης η αρχαία Σπάρτη, ξεκινώντας από την ανάγκη να τραυματίσουμε σεξουαλικά τα παιδιά για να δημιουργήσουμε πολεμιστές ».

Για τον ψυχολόγο, λοιπόν, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια βάρβαρη κατήχηση, τραυματικής φύσης, που εντοπίζεται στις απολύτως αποτρόπαιες μαρτυρίες παιδιών που παρακολούθησαν αυτές τις συνεδρίες.

« Ο ολοκληρωτισμός πολλαπλασιάζεται στην τεμπελιά μας να μην διαβάζουμε αυτά τα κείμενα όπου είναι γραμμένα απολύτως τα πάντα ».

Στη Γαλλία, η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ξεκινά από την ηλικία των δύο ετών στο νηπιαγωγείο, με διάλογο με το παιδί. « Μα ποιο δίχρονο παιδί είναι ικανό να μιλήσει για σεξουαλικότητα; » ρωτάει ο ψυχολόγος.

« Τότε στο δημοτικό σχολείο, υπάρχει τρομερός αριθμός κυρώσεων εάν το παιδί σας δεν συμμετέχει », συνεχίζει.

Η Clémence Houdiakova παραθέτει μια μαρτυρία μιας γιαγιάς που παρατήρησε όταν ήρθε να τον πάρει από το νηπιαγωγείο ότι ο εγγονός της ήταν πολύ ταραγμένος:

« Ο εγγονός του είπε ότι στο σχολείο έφτιαξε ένα γύψο για το πέος ενός κοριτσιού με το «κλιτ» ».

Ο Me de Araujo-Recchia σημειώνει ότι το παιδί είναι στόχος του καθεστώτος, ειδικά από τη δεύτερη θητεία του Emmanuel Macron.

«Οι μεταρρυθμίσεις στον ΠΟΥ είναι μέρος αυτού του ίδιου έργου»

Για τον Παριζιάνο δικηγόρο, η συνθήκη για την πανδημία και η ιδέα ONE Health του ΠΟΥ εμπίπτουν επίσης στο « ολοκληρωτικό παγκοσμιοποιητικό παραλήρημα ».

Ο επιδιωκόμενος στόχος είναι να συγκεντρωθεί η λήψη αποφάσεων σε θέματα υγείας σε επίπεδο ΠΟΥ και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, παραβιάζοντας ό,τι ήταν τότε αρμοδιότητα μόνο των κρατών μέχρι σήμερα, υπονοώντας επομένως απορρόφηση κυριαρχίας σε περιφερειακό και περιφερειακό επίπεδο και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης. σε κρατικό επίπεδο μέσω αυτών των συνθηκών.

Σπέρνει φόβο για να κάνει τους ανθρώπους να ξεχάσουν τον κοινωνικό έλεγχο

Άλλες χώρες εξαρτούν τους πληθυσμούς τους σε αυτή την κατάσταση μόνιμου φόβου, συνεχίζει ο δικηγόρος:

« Είδαμε έναν στρατηγό στο Ηνωμένο Βασίλειο να λέει στον πληθυσμό ότι έπρεπε να προετοιμαστούν ή στη Γερμανία με τον ίδιο τρόπο, στη Σουηδία σχεδιάζουν ήδη σκηνές και φακούς και πανικοβάλλονται.

Αυτά τα στοιχεία θα τροφοδοτούσαν τον φόβο για να κάνουν τους ανθρώπους να ξεχάσουν τον κοινωνικό έλεγχο που τίθεται σε εφαρμογή από την ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό νόμισμα ».

Επιπλέον, σημειώνει ο δικηγόρος, τα δημόσια κεφάλαια « εξαντλούνται » για να σταλούν στην Ουκρανία όπου διαχειρίζεται η BlackRock.

Ο Μακρόν θα είχε παραβιάσει το Σύνταγμα

Ο δικηγόρος αναφέρει τον γερουσιαστή Alain Houpert ο οποίος ρώτησε το Συμβούλιο της Επικρατείας σε ποια βάση ο Emmanuel Macron μπόρεσε να υπογράψει μόνος μια συμφωνία συνεργασίας για την ασφάλεια με την Ουκρανία για 3 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ το γαλλικό Σύνταγμα προβλέπει στο άρθρο 53 του ότι σε μια τέτοια περίπτωση οι εκπρόσωποι του λαού καλούνται να αποφασίσουν;

Η εκλεγμένη αξιωματούχος έθιξε ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον σημείο: το άρθρο 20 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα επιβάλλει « απαγόρευση κάθε προπαγάνδας υπέρ του πολέμου », συνεχίζει.

Είναι παράνομες από κάθε άποψη, είτε σε εθνικό επίπεδο σε σχέση με όλους τους νόμους που προστατεύουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, το δικαίωμα στη ζωή, την ελευθερία της έκφρασης ή την ελευθερία της γνώμης. Me de Araujo-Recchia

Προς έναν μπολσεβίκο κομμουνισμό με ναζισμό;

Σε μια προεκλογική συνέντευξη που δόθηκε στη Le Parisien το 2017, ισχυρίστηκε ότι ήταν «μαοϊκός». Ο κ. de Araujo-Recchia υπενθυμίζει ότι το καθεστώς υπό τον Μάο είχε σχεδόν 100 εκατομμύρια θανάτους.

Πιστεύει ότι δεν έχουμε να κάνουμε με μια μορφή φασισμού, « αλλά μάλλον με τον ναζισμό και τον μπολσεβίκο κομμουνισμό, όπου δεν υπάρχει πρόβλημα με τη θυσία ανθρώπων ».

Ένας ψυχίατρος ανέλυσε την προσωπικότητα του προέδρου μας και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει ηθική μέσα του και άρα ότι θα μπορέσει να στείλει ανθρώπους να θυσιαστούν χωρίς πρόβλημα. Me de Araujo-Recchia

«Πρέπει να αναλογιστούμε τα συμφέροντα των ισχυρών»

Για την Ariane Bilheran, « πρέπει να θεωρούμε τη γαλλική κυβέρνηση ως διευθύνοντα σύμβουλο ή διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού μιας εταιρείας, αλλά της οποίας οι μέτοχοι βρίσκονται πίσω και αποφασίζουν ».

Σκέφτεται ένα μεγάλο μέρος « αυτής της λεγόμενης παγκόσμιας ελίτ, άρα έχουμε στην πραγματικότητα γνωστές προσωπικότητες όπως ο Μπιλ Γκέιτς που φροντίζει την υγεία ή ακόμα και η φιγούρα του Ροκφέλερ που διοχετεύει χρήματα σχεδόν παντού ».

Από πλευράς λήψης αποφάσεων, συνεχίζει, έχουν εφαρμόσει ένα πρόγραμμα παρόμοιο με αυτό άλλων κυβερνήσεων από το 2020, με συμβουλευτικές εταιρείες όπως η McKinsey στο παρασκήνιο.

Αυτό το πρόγραμμα καθιερώνει έναν παγκόσμιο οδικό χάρτη που διαμορφώνει την ιδεολογία των παντοδύναμων, λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη και ότι πρέπει να συσταθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Μείωση πληθυσμού και έλεγχος: προς τον πόλεμο

Ο ψυχολόγος υπενθυμίζει ότι « ο πόλεμος, εκτός από την ερήμωση, οδηγεί σε μια πιθανότητα ελέγχου των μαζών, κάτι που είναι εξαιρετικό γιατί βάζουμε τα άτομα σε μια κατάσταση ακραίας ταλαιπωρίας, σε αποδιοργάνωση, σε ένα χάος που επιδέχεται και πολύ σκόπιμα . ”

Εξηγεί επίσης ότι η διαστροφή είναι ένα « πρόσθετο στην παράνοια του ολοκληρωτισμού »:

« Υπάρχουν άνθρωποι που το ενδιαφέρον τους είναι πολύ ξεκάθαρο: πλουτίζουν μέσα από πολέμους, εμπόριο όπλων, παιδιών, οργάνων. Χάρη στην αποδιοργάνωση και το χάος που δημιουργείται. Υπάρχουν βιομήχανοι και καπιταλιστές χωρίς ενδοιασμούς ».

Υπεύθυνοι ευγονιστές;

Ο Me de Araujo-Recchia επιβεβαιώνει ότι στη χρηματοδότηση οργανισμών όπως ο ΠΟΥ, βρίσκουμε ροές ανθρώπων που έχουν ιστορικό ή γονείς που είναι ευγονιστές:

« Αυτή είναι η περίπτωση του Μπιλ Γκέιτς, ο πατέρας του είναι ευγονιστής. Λόμπι όπως ο διεθνής οικογενειακός προγραμματισμός, είναι η Margaret Sanger, ευγονίστρια που συνδέεται με την Κου Κλουξ Κλαν, με το ναζιστικό κίνημα. Κάθε φορά που σκάβουμε, έχουμε τους Warren Buffet, Bill Gates, Rockefeller, Rothschild, έχουμε πάντα τους ίδιους στην πραγματικότητα, που επιστρέφουν κάθε φορά που αναφέρετε τη χρηματοδότηση .»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ακόμη και το λεγόμενο βαθύ κράτος –τμήματα της αμερικανικής διοίκησης, της CIA ή του FBI, εκτός οποιουδήποτε δημοκρατικού ελέγχου – « είναι ούτως ή άλλως συνδεδεμένο με τον Ροκφέλερ ».

Η Ariane Bilheran εντοπίζει αυτούς τους δεσμούς στο έργο της με τίτλο « The Nazi International ».

Ο Me de Araujo-Recchia αναφέρει το Operation Paperclip , που κατέστησε δυνατή την ανάκτηση 1.500 Ναζί επιστημόνων (επίσημο νούμερο), συμπεριλαμβανομένων ορισμένων γιατρών που συμμετείχαν σε πειράματα σε ανθρώπους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, συμπεριλαμβανομένων παιδιών που μόλις είχαν γεννηθεί.

Ο δικηγόρος δεν εκπλήσσεται που προγράμματα όπως το διαβόητο MK Ultra, σχετικά με την ψυχική χειραγώγηση και τα βασανιστήρια, θα μπορούσαν να υπήρχαν μετά από αυτό το είδος στρατολόγησης.

Σεξουαλική απελευθέρωση ενορχηστρωμένη από κακοποιούς

Ή ακόμη ότι ο Άλφρεντ Κίνσεϊ μπόρεσε στη συνέχεια, χρηματοδοτούμενος από τους Ροκφέλερ, να πραγματοποιήσει την πολύ αμφιλεγόμενη έρευνά του για τη σεξουαλικότητα των παιδιών, η οποία εξακολουθεί να χρησιμεύει ως σημείο αναφοράς για τους ειδικούς του ΠΟΥ που είναι υπεύθυνοι για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, για να επιβεβαιώσει ότι από τη γέννηση, Το μωρό έχει σεξουαλική ζωή που πρέπει να συνοδεύεται από το νηπιαγωγείο και μετά στο σχολείο.

Ο Κίνσεϊ, μεταξύ άλλων διεστραμμένων, θαύμαζε και ενθάρρυνε έναν καθαρό Ναζί, τον Φριτς φον Μπαλούζεκ , να τεκμηριώσει την κακοποίησή του σε εκατοντάδες παιδιά, από το 1936 έως το 1956, για να συμπεριληφθεί στις επιστημονικές του «εκθέσεις».

Διοικητής σε ένα μικρό κατεχόμενο πολωνικό χωριό από το 1942 έως το 1944, ο Balluseck ήταν γνωστός για το ότι έκανε τα παιδιά να διαλέξουν μεταξύ ” αυτός και ο φούρνος αερίου “, θα μπορούσαμε να διαβάσουμε στην έκδοση της 19ης Μαΐου 1957 της γερμανικής εφημερίδας Der Morgenpost , που αναδημοσιεύτηκε σε ένα ντοκιμαντέρ του 1998 . στο Kinsey από την τηλεόραση του Yorkshire .

Η Ariane Bilheran ισχυρίζεται ότι ήταν ο Rockefeller που συγκέντρωσε τον Balluseck και τον Kinsey, των οποίων η εργασία για τη σεξουαλικότητα συνέβαλε στη συνέχεια στη σεξουαλική απελευθέρωση του περασμένου αιώνα.

Η κυρίαρχη φυλετική ιδεολογία παρέμεινε

Ο φιλόσοφος συνεχίζει αναφέροντας το ντοκιμαντέρ « Ποτέ ξανά, είναι τώρα και σε όλο τον κόσμο » της Vera Sharav , επιζήσας ενός στρατοπέδου θανάτου: η ίδια ιδεολογία λειτουργεί σήμερα, « που θέλει να υπάρχουν υπεράνθρωποι, υπάνθρωποι, πολίτες που έχουν δικαιώματα και αυτοί που έχουν όχι, με υποχρέωση στο σώμα, πειράματα μέσω της ιατρικής “:

« Το μόνο ενδιαφέρον να το πούμε αυτό είναι να δείξουμε ότι βρισκόμαστε σε μια ιστορική σύνδεση και ότι αυτή η συνέχεια κατέστησε δυνατή την καθιέρωση πολύ πιο σημαντικών και κολοσσιαίων μέσων για την ανάπτυξη αυτής της ιδεολογίας που έχει αυτή τη φιλοδοξία της πλανητικής κυριαρχίας.

Και αυτό μας είπε η Χάνα Άρεντ το 1945, μην νομίζετε ότι ο ναζισμός πέθανε. Έχει φιλοδοξία για πλανητική κυριαρχία, απλώς θυσίασε τη Γερμανία και έχουμε προειδοποιηθεί. Και νομίζω ότι είναι σημαντικό να το τονίσουμε αυτό ».

Η Ariane Bilheran εξηγεί ότι πίσω από την ιδεολογία του διαχωρισμού μεταξύ χρήσιμου και άχρηστου, οι άχρηστοι τουλάχιστον λειτουργούν ως ευγενικοί σκλάβοι σε έναν άγριο καπιταλισμό και στο μέγιστο, είναι πολύ άχρηστοι και εξαλείφονται. Και εκεί νομίζω ότι βρισκόμαστε.

Η επιστροφή της ευθανασίας

Για τον Me de Araujo-Recchia, ο νόμος για το τέλος της ζωής θέτει ξανά στο τραπέζι το ζήτημα της ευθανασίας, το οποίο υπήρχε και υπό το ναζιστικό καθεστώς.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη στον Καναδά μέχρι το 2027, ώστε άτομα –ενήλικες ή ανήλικοι ηλικίας 14 έως 17 ετών– των οποίων το μόνο ιατρικό πρόβλημα που αναφέρεται είναι η ψυχική ασθένεια, να μπορούν να καταφύγουν σε ιατρική βοήθεια για να πεθάνουν, μπορούμε να διαβάσουμε στον κυβερνητικό ιστότοπο .

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, « μετά από λίγο, υπάρχουν πραγματικά ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας, καθώς τίποτα δεν γίνεται για μια ζωή και γίνονται τα πάντα για να τελειώσει ».

Πώς μπορούμε να ανακτήσουμε τα δικαιώματά μας;

Για την Ariane Bilheran, είναι σαν να «είχαμε στην αρχή του κράτους ένα μικρό παιδί που δεν έχει όρια και είναι σε μια μορφή τυραννίας »:

« Η απουσία ορίων είναι χαρακτηριστικό της μανιακής ψύχωσης. Γι’ αυτό, επιπλέον, υπάρχει ένα είδος μάχης σώμα με σώμα που επιδιώκεται στην αντιπαράθεση, στον πόλεμο, στη βία και είναι επιτακτική ανάγκη να τηρούνται τα όρια ».

Ωστόσο, συνεχίζει, « η τυραννία πολλαπλασιάζεται μόνο στο έδαφος που την αφήνουμε » και είναι απαραίτητο να διατηρηθεί η αντίθεση και να αναπτυχθεί.

Σε περίπτωση που αυτή η αντίθεση εξαφανιστεί, « εδώ θα ανακαλύψουμε το αληθινό πρόσωπο αυτού του ολοκληρωτικού συστήματος που προς το παρόν δεν έχουμε δει », διαβεβαιώνει η ψυχολόγος.

Ζητά για ευαισθητοποίηση ολόκληρου του πληθυσμού, αποφεύγοντας τη βία γιατί σύμφωνα με την ίδια, « όλες οι βίαιες πράξεις προφανώς θα χρησιμοποιηθούν εναντίον του λαού ».

Αναφέρει ως παράδειγμα « όλες αυτές τις τεράστιες συνεδριάσεις που έγιναν στις Ηνωμένες Πολιτείες για να σταματήσει ο πόλεμος του Βιετνάμ », με τη φύση της ειρηνικής πολιτικής ανυπακοής σε μεγάλη κλίμακα.

Για τη Virginie de Araujo-Recchia, « ο πληθυσμός θα πρέπει να πάρει τον έλεγχο των πολιτικών υποθέσεων της πόλης μια για πάντα και να θρέψει, και αυτό είναι πραγματικά θεμελιώδες, η ελεύθερη βούλησή του να κάνει τους δικούς του σκοπούς, για τις επιλογές που έρχονται και κυρίως όχι να αφήσουμε πίσω μας καμιά γη γιατί αφήσαμε πάρα πολλά και δεν μπορούμε να τα πάρουμε πίσω ».

Καλεί τον κόσμο να μην προχωρήσει περισσότερο στη χαλαρότητα και την παθητικότητα, « γιατί σε κάθε περίπτωση θα μας χρησιμοποιήσουν με άλλο τρόπο », ώστε ο πληθυσμός να διεκδικήσει ξανά την αγορά.

Το Mytilenepress.είναι ένα εναλλακτικό ΜΜΕ και περιοδικό ειδικού σκοπού όπως αναφέρουν εδώ και χρόνια οι αναγνώστες του. Ενισχύστε την  ελεύθερη  ενημέρωση -συνέχεια  του  Mytilenepress.το οποίο έχει πολλές παγκόσμιες-πανελλήνιες πρωτιές στην Γεωστρατηγική-ιστορία και τον κλάδο του υβριδικού πολέμου (Εμπρησμοί-Καταστροφές και “ατυχήματα”). Γίνεται συνδρομητές-υποτστηρικτές μεέ να συμβολικό πόσο  2.99 Ευρώ τον μήνα €. Tο Mytilenepress δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την επιβίωση του έθνους και της κοινωνίας καθώς ο υβριδικός πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωση του.

Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).

“Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με την ιδεολογία του.

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ την βιογράφο του Βολταίρου, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906 το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση.

Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου- έκφρασης, αποτελούν τα θεμέλια για μια σωστή-υγιής κοινωνία. Το Mytilenepress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Θεολογίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει από τα κορυφαία ιστολόγια της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής ο αρχισυντάκτης του Μpress Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος.

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023.

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Η επταετία 2023-230 θα είναι μια σημαντική για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ειδικά στον Ελληνισμό. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός.

 

 

Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας.

 

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, των εμπρησμών, της βίας και των δολοφονιών ναζί. Παράλληλα  παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βίας και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη (ΝΑΤΟ), είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές. Είναι πολιτικές-κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές, πνευματικές-πολιτιστικές, οικολογικές, ψυχολογικές, εγκληματικές, μεταναστευτικές, διαδικτυακές και Διονυσιακές.

Οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, πολιτικά-στρατιωτικά και κοινωνικά για να αφαιρέσουν παράνομα τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια) και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και την προστυχιά (Διονυσιακά Αξιώματα), επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια.

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα, τα υποτιθέμενα ατυχήματα και η ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα και τον ψυχολογικό πόλεμο ταυτόχρονα. Σαστισμένος ο Ελληνικός λαός δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτει στην βούληση του αντιπάλου.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους.

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, την ηθική ελευθεριότητα-Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός.

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/12/mytilenepress-mytilenepress_16.html

 

Οι απόψεις των αρθρογράφων και των αναλυτών δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του Μytilenepress.

πηγή: CovidHub

loading...