Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΦΩΝΑΞΕ «ΣΛΑΒΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!» (ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ) ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

ΝΑΖΙΣΤΑΡΑΣ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ
2 ΒΙΝΤΕΟ
Ναζισταράς. Ο κλώνος του Μακρόν ο πρωθυπουργός Γαλλίας φώναξε «Σλάβα Ουκρανία!» (Δόξα στην Ουκρανία) μέσα στη Βουλή που ενέκρινε την αμυντική συμφωνία Γαλλίας Ουκρανίας.
Οι τόνοι ανεβαίνουν.. Δόξα στην Ουκρανία κραυγάζει ο Γάλλος Φύρερ, ο νέος Πεταίν… ”χέστης” που κατουριέται από φόβο πάνω του ο Μακρόν σύμφωνα με Μεντβέντεφ καθώς ο Μακρόν προτίθεται να πάει Κίεβο.
Και αυτά σε ένα κλίμα ολοσχερούς όξυνσης.. H Πολωνία δια του ΥΠΕΞ της υποσχέθηκε και αυτή να στείλει στρατιώτες στην Ουκρανία όπως ο Μακρόν. Σήμερα drone έπληξε το δημαρχείο του Belgorod σε ρώσικο έδαφος ενώ κατέπεσε και ρώσικο μεταγωγικό και σκοτώθηκαν και οι 15 επιβαίνοντες. Όλα δείχνουν πως κλίνουμε σε μια τελική αντιπαράθεση..
«Αν χάσει η Ουκρανία, θα χάσουμε κι εμείς», (σσ να χάσετε και να χαθείτε το συντομότερο από προσώπου γης) κατέληξε ο Γκάμπριελ Ατάλ, πριν λανσάρει: «Σλάβα Ουκρανία!» (Δόξα στην Ουκρανία). Ναζισταράς… Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Εθνοσυνέλευση, ο Gabriel Attal απέτισε φόρο τιμής στην «εξαιρετική αντίσταση της Ουκρανίας».
loading...