Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ…ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΟΙ ΗΠΑ!!!
Γράφει ο Greg Reese
Η Αλ Κάιντα δημιουργήθηκε από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες για να πολεμήσει τους Ρώσους και από τότε έχει χρησιμοποιηθεί ως καταλύτης για παράνομους πολέμους και τυραννικούς νόμους.
Πάνω από εκατό άνθρωποι δολοφονήθηκαν στη Ρωσία την Παρασκευή. Συμπεριλαμβανομένων των γυναικών και των παιδιών.
Έντεκα τρομοκράτες συνελήφθησαν από τις ρωσικές αρχές καθώς προσπαθούσαν να περάσουν τα σύνορα με την Ουκρανία. Ανακρίνονται και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, το οποίο διευθύνει τις ουκρανικές δυνάμεις από το πραξικόπημα του 2014.
Η επίθεση σημειώθηκε στις 22 Μαρτίου. Το 322 είναι ο μυστηριώδης αριθμός που χρησιμοποιείται από τη διαβόητη κοινωνία Skull and Bones του Yale.
Η επίσημη ιστορία είναι ότι το 322 συμβολίζει το έτος 322 π.Χ. για να μνημονεύσει το γεγονός που θεωρείται το σημείο καμπής που μετέτρεψε την Αθήνα από δημοκρατία σε πλουτοκρατία.
Μια πλουτοκρατία είναι μια κοινωνία που δεν κυβερνάται από άλλη πολιτική φιλοσοφία εκτός από την οικονομική ελίτ που έχει τον έλεγχο της μοίρας του λαού.
loading...