Στοιχεία – βόμβα αποκαλύπτουν την απάτη της Pfizer: Δεν δοκίμασε ποτέ κλινικά, το «εμβόλιο» Covid – Γιατί είναι «βρώμικο» εμβόλιο

Τα εμβόλια COVID συνεχίζουν να παράγουν παθογόνα μέσα στο σώμα των ανθρώπων μέχρι να ΠΕΘΑΝΟΥΝ
Άλλη μια βόμβα ρίχνουν στοιχεία σχετικά με το «εμβόλιο» του κορωνοϊού (COVID-19) της Pfizer, που μαρτυρούν ότι δεν δοκιμάστηκε ποτέ όπως ισχυρίστηκε η εταιρία πριν λάβει την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) και μετά την έγκριση, από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), όπως αναφέρει το  Natural News
Μια πιο προσεκτική ματιά στο τεχνητό που χρησιμοποιήθηκε για να προσποιηθεί ότι δοκιμάστηκαν τα jabs COVID της Pfizer αποκαλύπτει ότι η δοκιμή BNT162b2 της εταιρείας διεξήχθη χρησιμοποιώντας διαφορετική ένωση από αυτή στα πραγματικά φιαλίδια που διανεμήθηκαν για τους ανθρώπους.
«Ήταν μια μικρή παρτίδα, από μια διαδικασία υψηλού κόστους που δεν μπορούσε να κάνει εκατομμύρια, πολύ λιγότερο εκατοντάδες εκατομμύρια δόσεις», ανέφερε η σελίδα Boriqua Gato Substack, η οποία πρόσθεσε ότι χρησιμοποιήθηκε επίσης μια εντελώς διαφορετική διαδικασία παραγωγής.
«Και αυτό είναι ΠΟΛΥ μεγάλη υπόθεση γιατί σε αυτό το είδος βιολογικών προϊόντων, το αξίωμα της βιομηχανίας είναι συνεπές εδώ και 100 χρόνια: «στη διαδικασία είναι το ίδιο το προϊόν».
Κάντε το με διαφορετικό τρόπο και δεν έχετε ιδέα αν είναι το ίδιο πράγμα.
Και ο FDA το γνωρίζει καλά αυτό.
Ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της διαδικασίας έγκρισής τους από την αρχή».

Τα εμβόλια COVID συνεχίζουν να παράγουν παθογόνα μέσα στο σώμα των ανθρώπων μέχρι να ΠΕΘΑΝΟΥΝ

Ο Boriqua Gato το ανακάλυψε αυτό μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο Kevin McKernan, ο οποίος καθόρισε γονιδιακή αλληλουχία για τα εμβόλια COVID της Pfizer και ανακάλυψε ότι ήταν «εξαιρετικά ακάθαρτες, χαμηλής ακεραιότητας και περιείχαν όχι μόνο άφθονες ποσότητες μολυσματικών ουσιών, αλλά πραγματικές ενώσεις όπως πλασμίδια που ήταν κυριολεκτικά εργοστάσια πρωτεΐνης ακίδας».
Ο McKernan ανακάλυψε, προς μεγάλη του φρίκη, ότι τα εμβόλια COVID της Pfizer είναι γεμάτα με κάθε λογής διαφορετικές ενώσεις που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή του φαρμάκου, αλλά δεν θα έπρεπε να έχουν μπει στο τελικό προϊόν.
Όχι μόνο ανακαλύφθηκε μια κοινοπραξία θανατηφόρων τοξινών, αλλά και εκείνα τα απαίσια πλασμίδια, τα οποία ο Boriqua Gato περιγράφει ως «πραγματικά εργοστάσια που παράγουν παθογόνα» μέσα στα σώματα των ανθρώπων.
«Η ιδέα ενός «ασφαλούς επιπέδου» για κάτι τέτοιο φαίνεται γεμάτη και έχασαν τα υποτιθέμενα όρια κατά μια τάξη μεγέθους», γράφει.
Ο McKernan επεσήμανε συγκεκριμένα ότι το «εμβόλιο» –δεν αξίζει πραγματικά αυτόν τον τίτλο– περιέχει οδηγίες για τη δημιουργία παθογόνων και τη μόλυνση πολύ καιρό μετά την έγχυση στο ανθρώπινο σώμα.
Με άλλα λόγια, τα εμβόλια για τον COVID είναι ενέσεις θανάτου που έχουν σχεδιαστεί για να συνεχίσουν να βλάπτουν το σώμα ενός ατόμου πολύ καιρό μετά τη χορήγηση τους.

«Αυτό ξεπερνά την αμέλεια», εξήγησε ο McKernan.

«Αυτό είναι κάτι για το οποίο πρέπει να σε κλείσουν… να πάψεις να λειτουργείς», υποστηρίζει ο McKernan.
Ενώ ο FDA επιτρέπει την κλωνοποίηση ορισμένων γενόσημων, μικρών μορίων φαρμάκων με τρόπο που βασίζεται στη «βιοϊσοδυναμία» για ασφάλεια, τα εμβόλια για τον COVID δεν είναι γενόσημα φάρμακα μικρού μορίου.
«Το είδος της αλλαγής που έκανε η Pfizer στην παραγωγή δεν ήταν μικρή, ήταν τεράστια», εξήγησε ο Boriqua Gato σχετικά με τη διαφορά στο ότι η Pfizer αντικατέστησε ένα εντελώς διαφορετικό φάρμακο για τις δοκιμές της από το φάρμακο που τελικά διανεμήθηκε στον κόσμο.
«Και αυτό σημαίνει, με απλά λόγια, ότι το εμβόλιο που έστειλαν ήταν διαφορετικό φάρμακο από αυτό που εγκρίθηκε από τον FDA με σχεδόν οποιοδήποτε λογικό πρότυπο… και αυτό είναι απάτη, καθαρή και απλή.
Σημαίνει ότι το φάρμακο που έριξαν σε ένα δισεκατομμύριο εμβόλια που καταναλώθηκαν δεν δοκιμάστηκε ποτέ με κανένα ουσιαστικό τρόπο».
Capture_60.JPG
www.bankingnews.gr

loading...