Φλόριντα: Προς απαγόρευση των εμβολίων mRNA για τον COVID-19! – H τελική απόφαση στα χέρια του Ρον ΝτεΣάντις

Παράνομη η διάθεση εμβολίων mRNA στην αμερικανική Πολιτεία εάν εγκριθεί σχετικό ψήφισμα

Η Εκτελεστική Επιτροπή των Ρεπουμπλικανών της Κομητείας του Brevard της Φλόριντα καλούν τον κυβερνήτη Ron DeSantis να απαγορεύσει το εμβόλιο για τον COVID-19, το οποίο αποκάλεσε «βιολογικό όπλο» σε ψήφισμα αυτή την εβδομάδα.

Το μη δεσμευτικό ψήφισμα εγκρίθηκε με πλειοψηφία των μελών της επιτροπής την Πέμπτη.

Τώρα πηγαίνει στον DeSantis, τη νομοθετική αντιπροσωπεία της κομητείας Brevard και τους ηγέτες πολιτειακών κομμάτων, προσχωρώντας σε παρόμοιες προτάσεις υποστήριξης από επιτροπές σε περισσότερες από 6 άλλες κομητείες.

Μια προσχέδια έκδοσης του ψηφίσματος που εξετάστηκε από τους δημοσιογράφους αντικατοπτρίζει πιστά αυτό που εγκρίθηκε από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της Κομητείας Λι τον Φεβρουάριο, δημιουργώντας πρωτοσέλιδα στις ΗΠΑ.

«Πρόσφατα αποκαλύφθηκαν ισχυρά και αξιόπιστα στοιχεία ότι οι ενέσεις Covid-19 είναι βιολογικά και τεχνολογικά όπλα», αναφέρει το προσχέδιο ψηφίσματος της Κομητείας του Brevard.

«Ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων έχουν πεθάνει ή έχουν μείνει μόνιμα ανάπηροι» από το εμβόλιο, αναφέρεται ακόμη.

«Κρατικοί φορείς, εταιρείες μέσων ενημέρωσης και τεχνολογίας, καθώς και άλλες εταιρείες, έχουν διαπράξει τεράστια απάτη υποστηρίζοντας ότι οι ενέσεις Covid-19 είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές».

Οι Ρεπουμπλικάνοι καλούν τον DeSantis να απαγορεύσει την πώληση και τη διανομή του εμβολίου “και όλων των σχετικών εμβολίων” και τον Γενικό Εισαγγελέα της Φλόριντα Ashley Moody να κατασχέσει όλες τις υπόλοιπες δόσεις στην πολιτεία για δοκιμές ασφαλείας, “για λογαριασμό της διατήρησης της ανθρώπινης φυλής”.

 

loading...