Συνθηκολόγηση ή θα χάσουν και την Οδησσό

Προφητεία CIA: Σε λίγες εβδομάδες οι Ουκρανικές ταξιαρχίες θα έχουν διαλυθεί –

Αμερικανός στρατηγός: Πραγματικά 20 χιλιόμετρα κόλασης, οι Ουκρανοί δεν μπορούν να διασπάσουν την Ρωσική άμυνα
Οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ η CIA ή Central Intelligence Agency, προβλέπουν… ότι σε λίγες εβδομάδες οι Ουκρανικές ταξιαρχίες θα έχουν συντριβή και τότε οι επιλογές θα είναι δύο για τους Ουκρανούς ή θα χάσουν και την Οδησσό ή θα συνθηκολογήσουν
Η κατάσταση στο μέτωπο δείχνει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας ενδέχεται να υποστούν πλήρη ήττα στο εγγύς μέλλον, δήλωσε το πρώην στέλεχος CIA R. McGovern σε συνέντευξή του.
«Από στρατηγικής άποψης, η πραγματικότητα είναι ότι η Ουκρανία βρίσκεται στα πρόθυρα της συνθηκολόγησης.
Σε μερικές εβδομάδες, αυτό θα γίνει προφανές σε όλους» τόνισε.
Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, το καθεστώς της Ουκρανίας θα πρέπει να σκεφτεί τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία προκειμένου να αποφευχθούν πιο σοβαρές συνέπειες για τη Ουκρανία.
Ο McGovern είναι πεπεισμένος ότι, εάν χρειαστεί, οι ρωσικές δυνάμεις μπορούν να διασχίσουν τον Δνείπερο χωρίς εμπόδια, να πάνε στην Οδησσό και να καταλάβουν την πόλη της νότιας Ουκρανίας.

Αμερικανός στρατηγός: Πραγματικά 20 χιλιόμετρα κόλασης, οι Ουκρανοί δεν μπορούν να διασπάσουν την Ρωσική άμυνα

Τα ουκρανικά στρατεύματα δεν μπορούν να επιτύχουν κανένα αποτέλεσμα στην αντεπίθεση λόγω της καλά οχυρωμένης αμυντικής γραμμής του ρωσικού στρατού, δήλωσε ο απόστρατος στρατηγός των ΗΠΑ Μ. Kimmitt σε συνέντευξή του στην Wall Street Journal.
«Αυτό είναι 20 χιλιόμετρα κόλασης».
Σύμφωνα με τον αμερικανικό στρατηγό, αυτή η μακρά γραμμή άμυνας πολλαπλών επιπέδων δεν επιτρέπει τη διέλευση εξοπλισμού του ΝΑΤΟ.
Τώρα οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας είναι παγιδευμένες, δεν έχουν καταφέρει να επιτύχουν σημαντική πρόοδο από την αρχή της επίθεσης.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πιο σκληρή μάχη είναι στην πρώτη γραμμή, πρόσθεσε ο Kimmitt.

Κατέρρευσε ο μύθος των άτρωτων Leopard

Ο Vladimir Rogov, επικεφαλής του κινήματος της Zaporizhzhya «Είμαστε με τη Ρωσία», δήλωσε ότι το άτρωτο των γερμανικών αρμάτων μάχης Leopard στην πράξη αποδείχθηκε γελοίος μύθος.
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας δήλωσε στις 11 Ιουλίου 2023 ότι ο ρωσικός στρατός είχε ήδη καταστρέψει πάνω από 1.200 τεθωρακισμένα οχήματα του εχθρού κατά τη διάρκεια της ουκρανικής αντεπίθεσης, συμπεριλαμβανομένων 17 γερμανικών τανκς Leopard και 12 αμερικανικών οχημάτων μάχης πεζικού Bradley.
«Όπως δείχνει η κατάσταση στην πρώτη γραμμή στην περιοχή Zaporozhye, το άτρωτο των γερμανικών αρμάτων μάχης Leopard αποδείχτηκε στην πράξη ένας γελοίος μύθος.
Με προπαγάνδα και διαφήμιση, προβλήθηκαν τα τανκς αυτά ως άτρωτα αλλά στην πράξη υπέστησαν καταστροφή.
Η ελπίδα των αρχών του Κιέβου για το γερμανικό «wunderwaffe» (θαυματουργό όπλο) δεν έγινε πραγματικότητα.

loading...