Συνθετικό κρέας μια «ανάσα» από την Ελλάδα! Το κάνουν πράξη – ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός με το βίντεο από την Ιταλία…

Όπως είχατε διαβάσει στο ΕΛ, ερευνά φέρεται να αποδεικνύει πως το τεχνητό κρέας που καλλιεργείται σε εργαστήριο χρησιμοποιώντας χημικές ουσίες βιομηχανικής αντοχής μπορεί να μην είναι και τόσο υγιές για το περιβάλλον εξαιτίας των συστατικών του.

Σημειώνεται πως το βασικό επιχείρημα εκείνων που θέλουν να αντικαταστήσουν τις παραδοσιακές τροφές με τεχνητό κρέας εργαστηρίου, εγκεκριμένα άλευρα από έντομα και σκουλήκια κτλ. είναι πως οι τροφές αυτές είναι «φιλικές προς το περιβάλλον».

Αυτό δεν εμποδίζει φυσικά τις διεθνιστικές κυβερνήσεις των κρατών όχι μόνο να εξακολουθούν να προωθούν το τεχνητό κρέας παντού, αλλά να λένε πως θα μειωθεί το παραδοσιακό κρέας που θα καταναλώνουν οι πολίτες στο ελάχιστο, όπως συνέβη στην Γερμανία!!!

Πλέον το κρέας εργαστηρίου προωθείται μαζικά μία «ανάσα» από την Ελλάδα!!!

Δείτε το βίντεο από την γειτονική Ιταλία!!!

Η δημοσιογράφος αναφέρει:

«Τώρα μπαίνουμε σε ένα εστιατόριο στη Ρώμη που προσφέρει “new meat” το νέο κρέας στο μενού του. Αυτό που βλέπετε είναι μια μπριζόλα που παράγεται με έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή, μια νέα τεχνολογία που αναδημιουργεί το ζωικό λίπος με την διαστρωμάτωση και την ανάμειξη διαφόρων φυτικών συστατικών. Σε μετάφραση, αυτό σημαίνει ότι εδώ δεν έχουμε καθόλου κρέας.»

Και ο ιδιοκτήτης του ρεστοράν προσθέτει:

«Είμαστε λάτρεις του κρέατος και επιλέξαμε να εξελιχθούμε προσπαθώντας να εξασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον. Επιλέξαμε να εξελιχθούμε και να μην τo απαρνηθούμε και ως εκ τούτου να εξελιχθούμε, να εξελιχθούμε, να εξελιχθούμε…»

«Σωστά καταλάβατε, αυτή είναι η εξέλιξη, αυτό είναι το μέλλον!!!», συμπληρώνει η ρεπόρτερ!!!

Δείτε να φτιάχνουν τεχνητό κρέας, ψάρι, κοτόπουλο, τα πάντα:

loading...