ROGER WATERS: «Η ΆΝΝΑ ΦΡΑΝΚ ΚΑΙ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ!»

Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ PINK FLOYD ΣΟΚΑΡΕΙ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΝΑΖΙ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΣΜΟ! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ,ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!
3 ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρει εκ νέου ο πρώην επικεφαλής του συγκροτήματος των μυθικών Pink Floyd, ο Roger Waters,που πυροδότησε νέα διαμάχη μετά από μια συναυλία στο Βερολίνο την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία έκανε παραλληλισμούς μεταξύ της Άννας Φρανκ και της δολοφονημένης πρόσφατα από τον ισραηλινό στρατό στη Δυτική όχθη της Παλαιστίνιας δημοσιογράφου Shireen Abu Akleh.

Τα ονόματα της Άννα Φρανκ και της Παλαιστίνιας δημοσιογράφου προβλήθηκαν έτσι κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα

Ο Roger Waters ντύθηκε αξιωματικός των SS και συνέκρινε την Άννα Φρανκ με τη δημοσιογράφο του Al-Jazeera, Shireen Abu Akleh, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Mercedes-Benz Arena στο Βερολίνο την περασμένη εβδομάδα.

Στην αρχή της παράστασης, μια ανακοίνωση εμφανίστηκε σε μια οθόνη που έγραφε «για ένα θέμα δημοσίου ενδιαφέροντος: ένα δικαστήριο στη Φρανκφούρτη αποφάσισε ότι δεν είμαι αντισημίτης», προκαλώντας χειροκροτήματα από το πλήθος. «Για να είμαι ξεκάθαρος. καταδικάζουμε ανεπιφύλακτα τον αντισημιτισμό», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Την πρωτοβουλία του τραγουδιστή σχολίασε και το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ. «Γεια σε όλους εκτός από τον Roger Waters που πέρασε το βράδυ στο Βερολίνο (Yes Berlin) βεβηλώνοντας τη μνήμη της Άννας Φρανκ και των έξι εκατομμυρίων Εβραίων που δολοφονήθηκαν στο Ολοκαύτωμα», έγραψε στο Twitter.

Το Likud MK Danny Danon αποκάλεσε τον Roger Waters «έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς των Εβραίων ». Οι εβραϊκές οργανώσεις επέκριναν επίσης την ερμηνεία του τραγουδιστή..

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΑ BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...