ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ! ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ. ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

ΑΘΑΜΑΝΑΣ: Σε ένα “δημοκρατικό καθεστώς” (εάν αυτό υπάρχει κάπου), εξ’ ορισμού, οι πολίτες απρόσκοπτα και χωρίς φόβο ή εκβιασμό, κατέρχονται στις εκλογές και ψηφίζουν το πρόσωπο που αυτοί θεωρούν ότι τους εκπροσωπεί καλύτερα… Σε μια εμφανή ή κεκαλυμμένη Δικτατορία (η δική μας είναι εμφανέστατη πλέον…), η διαδικασία των “εκλογών” αποτελεί απλά μια φαρσοκωμωδία σε συνδυασμό με τραγωδία. Οι πολίτες μετατρέπονται σε άβουλα όργανα – μαριονέτες του συστήματος που κυβερνά τη χώρα.
Όταν λοιπόν σου αφαιρείται το δικαίωμα να ψηφίσεις αυτόν που εσύ θέλεις (γιατί έτσι γουστάρεις!), όταν μόνο καθαρή δεν είναι η εκλογική διαδικασία και όταν νοθεύουν τα εκλογικά αποτελέσματα με τη χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος και των αντίστοιχων εταιρειών, όταν το Σατανικό σύστημα κάνει λοιπόν ότι θέλει, ποιος ο λόγος να κατέβουμε ως “ψηφοφόροι-πρόβατα”;
Αν οι εκλογές άλλαζαν το σύστημα, θα κηρύσσονταν παράνομες!
Οι Δικτατορίες πέφτουν μόνο με Αγώνες. Ο κατ’ αρχήν αναίμακτος αγώνας μας είναι η:
Σ Τ Α Σ Η Π Λ Η Ρ Ω Μ Ω Ν
Π Ρ Ο Σ Τ Ο Δ Η Μ Ο Σ Ι Ο
Θα πέσουν αμέσως την άλλη μέρα. Αυτό ας πράξουμε όλοι και ας αφήσουμε την φαρσοκωμωδία των εκλογών.
Άλλωστε, ως συνειδητοί Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι, και γνωρίζουμε τί εποχή ζούμε, αλλά και γνωρίζουμε, το πώς θα ελευθερωθεί η Πατρίδα μας σύντομα…
ΑΜΗΝ
ΥΓ. Όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει παρακάτω και ένα σχετικό κατατοπιστικότατο άρθρο:

ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ! ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ. ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

 

loading...