ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ…..Θέλουν Πραγματικά 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο

 

GEWKWN – 

 

Αναζητούν απεγνωσμένα τρόπους για να ξεκινήσουν έναν παγκόσμιο πόλεμο, είναι το τελευταίο τους χαρτί, (είναι όλα προαποφασισμένα ώστε η Νέα Παγκόσμια Τάξη να μπορεί να εγκατασταθεί, όλα είναι στην ατζέντα για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν τον απόλυτο έλεγχο … μέσω μιας παγκόσμιας Δικτατορίας)

Tο CNN ανέφερε αποκλειστικά ότι η Αγγλία έχει παραδώσει πολλαπλούς πυραύλους κρουζ ‘’Storm Shadow’’ μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία, πριν από μια πολυαναμενόμενη αντεπίθεση κατά των ρωσικών δυνάμεων. Πλησιάζουμε επικίνδυνα στην ‘’έκρηξη’’ του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτοί οι πύραυλοι δεν έχουν αρκετό βεληνεκές για να φτάσουν στη Μόσχα, αλλά έχουν τη δυνατότητα να χτυπήσουν στρατηγικούς στόχους πολύ βαθιά μέσα στο ρωσικό έδαφος.

Σύμφωνα με το CNN , η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ‘’έχει λάβει διαβεβαιώσεις από την ουκρανική κυβέρνηση ότι αυτοί οι πύραυλοι θα χρησιμοποιηθούν μόνο εντός ουκρανικού κυρίαρχου εδάφους’’ ΕΔΩ ΓΕΛΑΤΕ, τελικά οι φλεγματικοί Άγγλοι ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ

Ειδικοί αναμένουν ήδη ότι οι Ουκρανοί θα χρησιμοποιήσουν αυτούς τους νέους πυραύλους για να χτυπήσουν τον ρωσικό στόλο της Μαύρης Θάλασσας που σταθμεύει στην Κριμαία.

Εάν οι Ουκρανοί αρχίσουν να ρίχνουν πυραύλους κρουζ στη ναυτική βάση στη Σεβαστούπολη, αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να προκαλέσει τη Ρωσία να χρησιμοποιήσει ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ εναντίον ουκρανικών στόχων.

Η Ρωσία είπε ότι η απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου να παραδώσει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς Storm Shadow στην Ουκρανία ήταν μια εξαιρετικά εχθρική κίνηση.

Και αν οι Ρώσοι αρχίσουν να χρησιμοποιούν τα τακτικά πυρηνικά τους, η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει πει ότι είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει το ΝΑΤΟ τα δικά του εναντίον των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων, οι επόμενες εβδομάδες θα μας δείξουν αν μπλοφάρουν ή όχι.

Σύμφωνα με την Jerusalem Post , η Ισλαμική Τζιχάντ έχει εκτοξεύσει περισσότερους από 800 ρουκέτες στο Ισραήλ και ο ισραηλινός στρατός έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 190 αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα ως απάντηση….. ΑΥΤΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ μεγάλης σύγκρουσης που θα ξεσπάσει στην Μέση Ανατολή. Μια μεγάλη περιφερειακή σύγκρουση στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή και να εξελιχθεί σε έναν παγκόσμιο πόλεμο.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ 14/3/2022 ‘’παιδιά μου Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, 4 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ……….. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΟ’’

 

4 ΠΕΡΙΟΧΕΣ….. που θα μπορούσε να ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος. R. Farley

– Ουκρανία

-Μέση Ανατολή

– Ελλάδα-Τουρκία….. θα οδηγήσει σε επέμβαση από τη Ρωσία..

– Κίνα – Ταϊβάν – Αμερική

– Κορεατική Χερσόνησος….. Εάν ξεσπάσει πόλεμος εκει , θα μπορούσε γρήγορα να γίνει πιο καταστροφικός από τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, με τα συμβατικά και πυρηνικά όπλα να επιβάλλουν φρικτό τίμημα και από τις δύο πλευρές, με την εμπλοκή και άλλων χωρών

Ενα έγγραφο που συντάχθηκε από τον Τζορτζ Σόρος πριν από περισσότερα από 10 χρόνια, στο οποίο μιλάει συγκεκριμένα για αυτόν τον ολοκληρωτικό πόλεμο που θα ερχόταν τελικά εναντίον της Ρωσίας, επειδή είπε ότι αυτό ‘’ήταν το τελευταίο εθνικιστικό κράτος που στηρίζεται σε θεμέλια ορθόδοξου χριστιανικού πολιτισμού…….’’

Δεν μπορούν να οικοδομήσουν μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων μέχρι να καταστραφεί η παλιά. Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί υπήρξε μια τέτοια άγρια και διαρκής επίθεση στην ιστορία μας, στον πολιτισμό μας, στις παραδόσεις μας, στην Πίστη μας στα μνημεία μας, και στους ήρωες μας.

Θέλουν να διαγράψουν το παρελθόν μας, την κληρονομιά μας, τη δέσμευσή μας στην προσωπική ελευθερία. Θέλουν να ισοπεδώσουν τα πάντα και να ξεκινήσουν από την αρχή.

Ο Ερντογαν δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους Συμμάχους, όμως τον κρατούν ακόμη ζωντανό διότι επενδύουν στον πόλεμο που θα γίνει μεταξύ Τουρκίας –Ρωσίας ( που οι σύμμαχοι προωθούν ) με στόχο να εγκλωβιστεί η Ρωσία σε ένα πόλεμο τύπου Βιετνάμ, και να εξασθενήσει…..

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΕΡΟΝΤΕΣ

Ο Γέροντας μου, 13 Μαρ 2021: ‘’ θα έχουμε τριπλό κτύπημα, α) Ουκρανία, β) Ιράν, γ) Συρία –κούρδοι

Γέροντας Μοναχός Ἡσύχιος : ο Ερντογὰν είτε θα κινηθεί εναντίον σας, ἢ θα τον σκοτώσουν για να βάλουν άλλο στη θέση του που θα το κάνει…… Την στιγμή που θα φύγει, θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου κατά πάνω σας… Η Κύπρος είναι ὁ Δαυίδ πού θα φέρει κάτω την Τουρκία, που είναι ὁ Γολιάθ. Υπομονή………

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ : Ο Ερντογαν σε λίγο ΦΕΥΓΕΙ θα πέσει θα………!!! πριν από αυτό θα δει όμως, πρώτα, μια μεγάλη ‘’ζημιά’’ στην οικογένεια του και μετά θα ‘’φύγει ‘’ με μεγάλες πληγές στην ψυχή του……….

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ Ιούλιος 12, 2020 : ‘’παιδιά μου μετά από την απόφαση της Τουρκίας που αφορά την Αγία Σοφία, θα ζήσετε κοσμοϊστορικά γεγονότα, τώρα οι τούρκοι θα γευτούν ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ…….’’ ΕΓΙΝΕ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ

‘’Παιδιά μου ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, οι τούρκοι υπόγραψαν τον θάνατον τους, ο Ερντογαν είναι η καταστροφή της Τουρκίας. Η Τουρκιά θα πληρώσει φοβερό φόρο αίματος, αίματος Αγίων, Γερόντων , Ιερέων και ανθρώπων, και για τον πόλεμο εναντίον Του Θεού. Ήρθε η ώρα για την Αγία Σοφία και για την Κωνσταντινούπολη, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΠΛΕΟΝ. Οι τούρκοι δεν ξέρουν τι έχουν κάνει με την υπογραφή τους, δεν ξέρουν ότι κάτω από Αγία Σοφία είναι Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ, πίσω από την πόρτα που χάθηκαν οι Ιερείς και ο Ιερέας που έκανε το μυστήριο’’

‘’Αλλοίμονο τους, δεν υπάρχει πλέον έλεος ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ μετά από τον μεγάλο σεισμό θα έρθει μια μεγάλη πανδημία ΧΟΛΕΡΑΣ διότι δεν θα μπορέσουν να θάψουν τα πτώματα του σεισμού, και μετά από αυτό η Τουρκία θα έχει και τον μεγάλο πόλεμο του ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ σε 4 κομμάτια.

Η Τουρκία ούτε στον χάρτη δεν θα υπάρχει πλέον, τελείωσαν οι τούρκοι, δεν μπορεί κανείς να παίζει με την Αγία Σοφία, με Τον Χριστό και την Παναγία, ούτε με Τον Ουράνιο Πάτερα, ούτε με τους Αγίους ούτε με το αίμα των Ιερέων που τους έσφαζαν οι τούρκοι και έβαζαν πάνω στην Αγία Τράπεζα τα…………..αυτά δεν συγχωρούνται’’

loading...