ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής – 

. Ξυπνήστε Έλληνες Πατριώτες!
Στις εκλογές της 25ης Ιούνη διακυβεύεται η τύχη του Ορθόδοξου Έθνους μας και η τύχη του Αιγαίου μας!
. Ξυπνήστε Έλληνες Πατριώτες!
Όπως ο κ. Τσίπρας δεν είπε τίποτα στην προεκλογική περίοδο των εκλογών του 2015 για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας και όταν πήρε τις εκλογές, έκανε το μεγάλο ξεπούλημα, έτσι και ο κ. Μητσοτάκης σε αυτή την Προεκλογική περίοδο, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ και όταν σας κλέψει την ψήφο σας, θα το ξεπουλήσει στους Τούρκους!
. Ξυπνήστε Έλληνες Πατριώτες!
Υπάρχει το <<το απόρρητο σχέδιο 180>> για τη μοιρασιά του Αιγαίου μας, με τους Τούρκους! (το αποκαλύπτει ο Διευθυντής Μανώλης Κοττάκης της ΕΣΤΙΑΣ, στο κυριακάτικο φύλλο της 28/5)
.https://www.efenpress.gr/2023/05/180.html
. Ξυπνήστε Έλληνες Πατριώτες!
. Ο ακρογωνιαίος λίθος του Ορθόδοξου Έθνους μας, είναι ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, που μας λέει επί λέξει τα εξής :
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : << Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος>>.
. Ξυπνήστε Έλληνες Πατριώτες!
ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος μας (που είναι η κορωνίδα αυτού), δεν επιτρέπει το θρησκευτικό αποχρωματισμό του Ορθόδοξου Κράτους μας!.
. Ξυπνήστε Έλληνες Πατριώτες!
ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος μας, μας υπενθυμίζει ότι τα σχολικά βιβλία και προγράμματα οφείλουν να σέβονται και να αναδεικνύουν την Ορθόδοξη Χριστιανική ταυτότητα των Ελλήνων (πράγμα που δεν κάνουν σήμερα τα άθεα βιβλία γλώσσας του Δημοτικού και του Γυμνασίου, τα οποία κατακεραυνώνει ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ κος Δημήτρης Νατσιός, στο βιβλίο του που έχει γράψει το έτος 2015 και έχει τίτλο : <<ΤΑ ΑΘΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ>>)
. Ξυπνήστε Έλληνες Πατριώτες!
ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος μας, μας θυμίζει : Ποιοί είμαστε, από που ερχόμαστε, πως πρέπει να πορευθούμε στο παρόν και στο μέλλον!
. Ξυπνήστε Έλληνες Πατριώτες!
Σας έχει μιλήσει κανένας από τους Αρχηγούς των κομμάτων της Ελληνικής Βουλής (Μέρα25, Ελληνική Λύση, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ) για ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ και τι ρόλο παίζει στην Ορθόδοξη ζωή μας και την Ορθόδοξη ζωή των παιδιών?.
Κανένας δεν σας έχει μιλήσει!.
Μόνο η ΝΙΚΗ, το Δημοκρατικό αυτό Πατριωτικό Κίνημα, σας μιλάει (δι’ εμού, με εντολή του Προέδρου μας κου Νατσιού)) για ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, που πρέπει να το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού, για να μην εξαφανιστεί ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!!!.
. Ξυπνήστε Έλληνες Πατριώτες!
Η νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 θα είναι αναθεωρητική και με το <<απόρρητο σχέδιο 180 εδρών>>, θα προχωρήσει σε αναθεώρηση ΄κάποιων άρθρων του Συντάγματος μας (άγνωστα σε μας) και το κυριότερο το πρώτο που θα αναθεωρήσουν είναι ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος μας <<Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος>>, για να ανοίξει ο δρόμος για το άθεο Ελληνικό Κράτος και άθεο Ελληνικό Έθνος!.
. Ξυπνήστε Έλληνες Πατριώτες!
Εάν είστε Ορθόδοξοι Έλληνες Πολίτες στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, μην παίρνετε στα χέρια σας, τα ψηφοδέλτια των κομμάτων Μέρα25, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Ελληνική Λύση και τα ρίχνετε στην κάλπη!.
Γιατί οι Αρχηγοί των τριών πρώτων κομμάτων είναι άθρησκοι!!!!!!!.
Των δε κομμάτων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ φορούν το μανδύα του Ορθόδοξου Χριστιανού, χωρίς να είναι γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί!!!.
Ειδικά ο κος Βελόπουλος με το βιβλίο του <<Ιησούς και Δίας>>, μας έχει μπερδέψει ποιός είναι ο Θεός του!. Ο Ιησούς ή ο Δίας?.
Άρα όλα αυτά τα κόμματα της Ελληνικής Βουλής : Μέρα25, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ (που σε έδρες ξεπερνούν κατά πολύ το μαγικό αριθμό των 180 εδρών) είναι πρόθυμα να προχωρήσουν στην αναθεώρηση ή στην οριστική διαγραφή ΤΟΥ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ του Συντάγματος μας!!!.
. Ξυπνήστε Έλληνες Πατριώτες!
Και εσείς Έλληνες που επιλέξατε να μην είστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί αλλά έχετε υψηλό Ελληνικό φρόνημα, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, που θα είστε πίσω από το παραβάν, μην πιάσετε στα χέρια σας τα ψηφοδέλτια των παραπάνω κομμάτων, γιατί ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, είναι υπέρ της προσφυγής στο Δικαστήριο της Χάγης για της θαλάσσιες ζώνες και ΑΟΖ (που η Ελλάδα με τα νυν δεδομένα, εάν πάει στο Δικαστήριο της Χάγης, είναι μαθηματικά βέβαιον ότι θα χάσει!. Αυτό θα σας το αποδείξω σε άλλο άρθρο μου).
Και έτσι, όλα αυτά τα συστημικά κόμματα, που θα ψηφίσουν υπέρ της προσφυγής στο Δικαστήριο της Χάγης για τη διευθέτηση των θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας (που ξέρουν εκ των προτέρων ότι η Ελλάδα θα χάσει), ψηφίζουν υπέρ της Χάγης για να έχουν ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ του Δικαστηρίου και να πούνε στον Ελληνικό λαό : <<Εμείς σεβόμενοι το Διεθνές Δίκαιο, πήγαμε στη Χάγη και χάσαμε, άρα θα σεβαστούμε ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ και θα δώσουμε το μισό Αιγαίο στους Τούρκος>>. Έτσι θα προκύψει, Ελληνίδες!, Έλληνες!, η μεγάλη προδοσία στο Αιγαίο!.
Έτσι θα προκύψουν <<Οι Πρέσπες 2 του Αιγαίου!>>.
Για να μη συμβεί μια άλλη μεγάλη προδοσία στο Αιγαίο (εκτός από της Πρέσπες) και για να μην αναθεωρήσουν στην νέα Βουλή που θα μας προκύψει ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ (που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος και το κυρίαρχο στήριγμα του Ορθόδοξου Έθνους μας) :
Σπεύστε όλοι σας, Ελληνίδες!, Έλληνες!, την ημέρα των εκλογών στα εκλογικά τμήματα του τόπου που είστε εγγεγραμμένοι και πίσω από το παραβάν και διαλέξτε το ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ (το μόνο κόμμα που σας λέει τέτοιες ΑΛΗΘΕΙΕΣ), διπλώστε το (χωρίς να βάλετε σταυρό) και τα ψηφοδέλτια της ΝΙΚΗΣ να πέφτουν μέσα στην κάλπη, όπως πέφτει η βροχή και το χαλάζι στη Γη!.
Και με αυτό τον τρόπο τη ΝΙΚΗ από μικρή που είναι, να την κάνετε ΜΕΓΑΛΗ, για να μπει στη Βουλή και μέσα εκεί θα αγωνίζεται με νύχια και με δόντια (μη συνεργαζόμενη ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ’ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ) για να αποτρέψει ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ, που έχουν σχεδιάσει, όλα αυτά τα διεφθαρμένα κόμματα, εις βάρος της Ελλάδας μας και της Ορθοδοξίας μας!!!
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ
Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Εύβοιας με τη ΝΙΚΗ

loading...