ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΛΟΓΩ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ 2 

GEWKWN  – 

Διαβάστε το άρθρο μέχρι το τέλος θα εκπλαγείτε….

Στη βιβλιοθήκη του Βατικανού υπάρχουν υπόγεια θησαυροφυλάκια σφραγισμένα με κενό αέρος που περιέχουν χιλιάδες αυθεντικά χειρόγραφα και βιβλία από τον αρχαίο κόσμο που κατασχέθηκαν, οι δυνάμεις του σκότους πήραν τον έλεγχο όλων των πνευματικών κειμένων και αρχείων και είτε αφαιρέθηκαν, ή καταστράφηκαν  και όσοι είχαν πνευματική γνώση δολοφονήθηκαν μαζικά, ο στόχος τους  ήταν και συνεχίζει να είναι η καταστροφή και η εξαφάνιση του λαού που γνωρίζει την ΑΛΗΘΕΙΑ…….ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 

Όταν λέμε ότι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτό σημαίνει αποδοχή της αρχαίας κληρονομιάς  μας, και εάν το αποδεχθώ αυτό  τότε θα πρέπει να φανώ αντάξιός της. Δηλαδή: 

– Οφείλω να ξανακάνω την Ελλάδα αυτό που ήταν κατά την εποχή της δόξας των προγόνων μου:   το Φως της Οικουμένης!..

– Έλληνας, Σημαίνει ότι αγαπώ αυτό τον τόπο και τον υπερασπίζομαι – σημαίνει ότι επιθυμώ να ζω για πάντα ελεύθερος – σημαίνει ότι αγαπώ, σέβομαι και υπερασπίζομαι τη ζωή – σημαίνει ότι αγαπώ χωρίς διακρίσεις όλους τους άλλους λαούς τους κόσμου – σημαίνει ότι αγαπώ τον συνάνθρωπο μου και όλον τον κόσμο.

Ο Έλληνας, κατά τον Άγιο Νεκτάριο, γεννήθηκε κατακτητής του πνεύματος, οι αναφορές του Αγίου Νεκταρίου στους αρχαίους Έλληνες σοφούς έχουν τέτοιο εύρος, που προκαλούν τον θαυμασμό, όχι μόνο για τις γνώσεις αλλά και για το πως τις αξιοποίησε ο λόγιος Ιεράρχης και άγιος παιδαγωγός, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της εκπαίδευσης και την ανύψωση της παιδείας, σε μια εποχή κρίσιμη για τον Ελληνισμό.  Εισηγείται τη διδασκαλία των Ηθικών του Πλουτάρχου, των αρχαίων τραγωδιών, των Ελλήνων Πατέρων και κλασσικών συγγραφέων

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ : Ἡ Ἑλληνικὴ φιλοσοφία ἐγένετο τῇ Ἑλληνικῇ φυλῇ παιδαγωγὸς πρὸς κατανόησιν τῆς ἀποκαλυφθείσης ἀληθείας.  

Άγιος Αυγουστίνος: “αυτό που σήμερα αποκαλείται χριστιανική θρησκεία, υπήρχε ήδη ανάμεσα στους αρχαίους και δεν έλειπε και στις απαρχές της ανθρώπινης φυλής”.

Ο χρησμός του Απόλλωνος με την ομολογία “Χριστός θεός εμός εστίν, ος εν ξύλω εξετανύσθη, ος θάνεν, ος εκ ταφής εις πόλον ώρτο”, δηλαδή, “Ο Χριστός είναι ο δικός μου Θεός, ο οποίος εσταυρώθη εις το ξύλον, ο οποίος εξέπνευσε, ο οποίος εκ του τάφου ανήλθε εις τον ουρανόν”, σε χειρόγραφο από περγαμηνή του 11ου αιώνα, που περιέχει το μαρτύριο της Αγίας Αικατερίνης.Άγιον Όρος, Μονή Δοχειαρίου, κώδικας 5, φ. 124β.

Βλέπουμε λοιπόν ότι οι σοφοί Έλληνες της αρχαιότητας όχι μόνο πίστευαν σε ένα Θεό αλλά μίλησαν κιόλας για την τριαδικότητα Του, για την διττή φύση του Χριστού, για την Σταύρωση και την Ανάστασή Του

Υπήρχαν οι 12 ‘’θεοί” του Ολύμπου ;

‘’Εσείς ( οι άνθρωποι ) τους ονομάζετε 12 ‘’ θεούς ‘’ του Ολύμπου,  γιατί όχι όλου του κόσμου; τους ονομάζετε του ‘’ Ολύμπου ‘’ διότι όλου του κόσμου ήταν Ο ΧΡΙΣΤΟΣ που θα ερχόταν….. Οι 12 ‘’θεοί ‘’ ήλθαν με γεμάτα χέρια σε εσάς, επειδή είχαν θεϊκές δυνάμεις και θεϊκές γνώσεις  (εδίδαξαν τις τέχνες και τις Επιστήμες )  ‘’

Οι Ολύμπιοι, ησαν ένα απειροελάχιστο μέρος της άπειρης πνευματικής ιεραρχίας του Δημιουργού. Αυτοί οι άγγελοι υπήρξαν οι οδηγοί του ελληνικού γένους και των Ελλήνων σοφών, οι οποίοι σοφοί με την σειρά τους συνέβαλλαν τα μέγιστα στην πνευματική εξύψωση της ανθρωπότητας, προετοιμάζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο εν αγνοία τους την Έλευση του Ιησού Χριστού επί της γης.

Πριν από την Έλευση του Χριστού, έπρεπε προηγουμένως ένα μέρος της ανθρωπότητας να ανέλθει σε μία ανώτερη πνευματική βαθμίδα, σε ένα ανώτερο σύστημα ηθικών αξιών. Έπρεπε η διδασκαλία του Θεανθρώπου να είναι οικεία στους ανθρώπους που θα την άκουγαν, διότι μόνον κατ’ αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να γίνει κατανοητή, αποδεκτή, και να εξαπλωθεί εις τα πέρατα της οικουμένης. Σε αυτή την κατεύθυνση εργάστηκαν οι Έλληνες φιλόσοφοι, η διδασκαλία των οποίων υπήρξε συγγενική προς την διδασκαλία του Θεανθρώπου.

Ο Άγιος Ιουστίνος, στο έργο του Απολογία Α΄, καταγράφει ότι ο Σωκράτης, ο Ηράκλειτος και οι όμοιοι με αυτούς φιλόσοφοι υπήρξαν στην ουσία οι προ Χριστού Χριστιανοί, ενώ ο Άγιος Αυγουστίνος διακηρύττει στο έργο του Εξομολογήσεις ότι η πλατωνική φιλοσοφία και η χριστιανική θεολογία συμπίπτουν «όχι κατά λέξη, αλλά κατά πνεύμα».

Will Durant, Παγκόσμιος Ιστορία του Πολιτισμού, τόμ. Β΄, σελ. 4,  διάσημος Γάλλος ιστορικός :  ‘’Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτε αιωνόβιο στον πολιτισμό μας, που να μην προέρχεται από την Ελλάδα: Σχολεία, γυμναστήρια, αριθμητική, γεωμετρία, ιστορία, ρητορική, φυσική, βιολογία, ανατομία, υγιεινή, θεραπευτική, διακοσμητική, ποίηση, μουσική, τραγωδία, κωμωδία, φιλοσοφία, θεολογία… ηθική, φιλανθρωπία, δημοκρατία. Υπάρχουν σε όλες τις γλώσσες του κόσμου ελληνικές λέξεις, που αντιπροσωπεύουν μορφές πολιτισμού… Δεν υπάρχει τίποτε στον ελληνικό πολιτισμό που να μην φωτίζει τον δικό μας πολιτισμό… Η ελληνική επιστήμη υπήρξε το μεγαλύτερο πνευματικό κατόρθωμα της ανθρωπότητας. ‘’

Πίσω από όλες αυτές τις πνευματικές κατακτήσεις υπάρχει ένα αόρατο αγγελικό επιτελείο το οποίο καθοδηγούσε και επιτηρούσε με αγάπη και σοφία, υπάρχει ένα αγγελικό γένος το οποίο υπηρέτησε όχι μόνον το γένος των Ελλήνων, αλλά όλο το ανθρώπινο γένος, και βεβαίως το σχέδιο του Πανάγαθου Θεού.

Αυτό το αγγελικό γένος, όπως εύστοχα καταγράφει ο αλεξανδρινός Πατέρας Κλήμης ο Αλεξανδρεύς, είναι οι «κατώτεροι άγγελοι» οι οποίοι παρέδωσαν στους Έλληνες την φιλοσοφία με πρόσταγμα του ιδίου του Θεού:
Αυτός (ο Θεός) είναι που έδωσε και στους Έλληνες την φιλοσοφία μέσω των κατώτερων αγγέλων. Διότι είναι μοιρασμένοι με θείο και αρχαίο πρόσταγμα οι άγγελοι κατά έθνη. (Κλήμης, Στρωματείς, 7, 2, 20)

«Ο Χριστιανισμός έγινε παγκόσμια θρησκεία μέσω του Ελληνισμού».  (Πρακτικά Ακαδημίας Αθηνών, τ. 11, σελ. 249, 1936)

Στο έργο Τίμαιος του Πλάτωνος, ο Πλάτων διατρανώνει την άποψη ότι οι Ολύμπιοι «θεοί» υπήρξαν στην ουσία ουράνιοι υπηρέτες του Υψίστου Θεού και καθοδηγητές του ανθρωπίνου γένους.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ:  ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά πάνω από όλα θα δουν το Μεγαλείο ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, του Θεού, του Χριστού, της Παναγίας’’ 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ:  Ανεβαίνουμε έναν Γολγοθά έρχεται όμως  η Ανάσταση των Ελλήνων, θα ελευθερωθεί όλος ο πλανήτης από την δικτατορία του σατανά που σήμερα κυριαρχεί παντού, είναι οι ‘’τελευταίες’’ ημέρες που ξεγελά τους ανθρώπους.  

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ:  ’’ Ετοιμασθείτε παιδιά μου για την μεγάλη αλλαγή , ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΦΘΑΣΑΝ !  Οι Έλληνες θα τρέχουν σε όλον τον κόσμο για να διαδώσουν ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ……. 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ: ‘’Η Ελλάδα και η Κύπρος, θα πλημμυρίσουν από ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ!  (μετά από τα γεγονότα ) Και όταν η Ελλάς θα ηγείται από τον άνθρωπο του ΧΡΙΣΤΟΥ , οι άλλοι δεν θα γνωρίζουν που θα είναι οι ηγέτες τους.  Με γρήγορους θανάτους και με καλπάζοντα πόλεμο θα φτάσουν ως το χάος….. Παιδιά μου Οι Έλληνες θα έχετε προστασία, όχι επειδή είστε οι καλύτεροι, αλλά επειδή Ο ΧΡΙΣΤΟΣ δεν θέλει, δεν μπορεί να σβήσει τον…ΠΥΡΗΝΑ !!!    ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΩΣ;   Οι Έλληνες είναι αυτοί που θα τρέξουν σε όλο τον κόσμο εν ονόματι Κυρίου να διδάξουν το Ευαγγέλιο του Θεού σε κάθε γωνιά της Γης, θα ευλογούν και θα βαφτίζουν σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη Γη……  

 

 Από τον γέροντα Σάββα Αχιλλέως σε ομιλία του που έγινε την 14/12/1994 στον Αγιο Γεώργιο Αττικής, δηλαδή περίπου 22 χρόνια πριν. Κάποιος διαβάζοντας τα λόγια του γέροντα θα πεί… “Μα καλά, είναι ποτέ δυνατόν να λέει τέτοια πράγματα ένας Άγιος άνθρωπος;”

Το παρακάτω βίντεο όμως είναι μια απόδειξη ότι όντως τα έχει πει, και μάλιστα όχι μόνο μια φορά σε αυτή την ομιλία του,(όπως αναφέρει ο ίδιος) αλλά και σε άλλες.  

 

 

ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ…..ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ…..Η ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΦΩΣ/ΓΝΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ…..ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ!……..ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!

loading...