Η ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ, Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΧΙ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου* 

 

Διαβάζω την Τετάρτη το πρωί, τα παρακάτω για τον εκπεσόντα Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη:

«Η στήριξη του Γιώργου Καρατζαφέρη προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη αποκτά διαστάσεις… αίσχους καθώς με έναν πολύ άσχημο τρόπο προσπάθησε να υποβαθμίσει την σημασία του εγκλήματος στα Τέμπη.

Δύο εβδομάδες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή σε 57 ανθρώπους – στην πλειονότητά τους φοιτητές – ο Καρατζαφέρης χαρακτήρισε την προβολή της υπόθεσης ως υπερβολική!

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στις δημοσκοπήσεις, την ώρα που οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν προλάβει καλά-καλά να συνειδητοποιήσουν πως έχασαν τα παιδιά τους από την μία στιγμή στην άλλη. Λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Με αυτήν την εκμετάλλευση, μετά από αυτήν την υπερβολική προβολή που δόθηκε σε αυτό το τραγικότατο συμβάν, το ότι η Νέα Δημοκρατία κρατά ακόμα προβάδισμα πέντε μονάδες, είναι άθλος. Στην Νέα Δημοκρατία άθλος και στους άλλους η αθλιότητα»!

Αλλά αυτή η άθλια τοποθέτηση, κάποιου πρώην αρχηγού πολιτικού κοινοβουλευτικού κόμματος και Ευρωβουλευτή, έχει σαρώσει το διαδίκτυο!

Το επίσης έγκυρο διαδικτυακό ειδησεογραφικό πόρταλ newsbreak.gr αναφερόμενο σε αυτό το γεγονός, χρησιμοποίησε τον παρακάτω τίτλο:

«Ντράπηκε και η ντροπή! Ο Καρατζαφέρης χαρακτήρισε υπερβολική την προβολή της τραγωδίας των Τεμπών»!

 

Καρατζαφέρης υμνώντας Κυριάκο Μητσοτάκη…

 

Έτσι για πολλοστή φορά δικαιώνομαι για τις καταγγελίες μου κατά καιρούς, κατά του πολιτικά μεταλλαγμένου πρώην αρχηγού πατριωτικού κόμματος, τον οποίο ο ελληνικός λαός πίστεψε και του κατάγραφε απίστευτα εκλογικά ποσοστά!

Σήμερα απλά θα σας θυμίσω, το προ ημερών άρθρο μου (28/2/2023) με τίτλο: Ο Καρατζαφέρης πάντα ήταν χρήσιμο συστημικό όργανο…

Σε αυτό το άρθρο μου, έλεγα μεταξύ άλλων:

«…Στο τελευταίο όμως χρονικό διάστημα ο Γιώργος Καρατζαφέρης φαντάζει σαν να εκτελεί “συμβόλαια”. Γιατί δεν μπορεί, δεν είναι δυνατόν να υποστηρίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο καλύτερος Πρωθυπουργός του αιώνα.

Βέβαια θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης πάντα ήταν υπέρμαχος θιασώτης της οικογένειας Μητσοτάκη! Έχοντας ιδιαίτερες σχέσεις με τη σύζυγο του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Μαρίκα, αλλά και με την Ντόρα Μπακογιάννη!

Άλλωστε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2002 στην Αθήνα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης παρείχε την υποστήριξη του ΛΑΟΣ στην υποψήφια για τη Δημαρχία της Αθήνας Ντόρα Μπακογιάννη, παρά τις αντιδράσεις επιτελικών στελεχών του κόμματος (μεταξύ αυτών και εμού)!

Επίσης σε αίθουσα των γραφείων του κόμματος είχε δώσει το όνομα της Μαρίκας Μητσοτάκη!

Ωστόσο η πρόσφατη τηλεοπτική παρουσία του Γιώργου Καρατζαφέρη στον ΣΚΑΙ γέννησε πολλά και εύλογα ερωτήματα, αφού ο Γιώργος Καρατζαφέρης ξεπέρασε και τον ίδιο τον εαυτό του, βγαίνοντας από την πολιτική ναφθαλίνη!

Αλλά πριν φτάσουμε εκεί, ας δούμε τι παίχτηκε στον ΣΚΑΙ, ιδιοκτησίας του Γιάννη Αλαφούζου!

Χαρακτήρισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον πιο άρτιο πολιτικό του αιώνα που διανύουμε!!

Λέγοντας:

«Ο Μητσοτάκης έχει ανέβει πολύ ψηλά, στην Ευρώπη συνωθούνται για μια χειραψία μαζί του. Θέλουν να τον “κοντύνουν” για να μπορούν να τον ελέγξουν. Θα εκλεγεί ούτως ή άλλως, θα είναι Πρωθυπουργός το καλοκαίρι.

Δείτε τον Ερντογάν. Για πρώτη φορά χρησιμοποιεί τόσο πολύ το όνομα ενός Έλληνα Πρωθυπουργού. Σημαίνει πως ο Ερντογάν τα έχει βρει δύσκολα μαζί του»!

Από τα παραπάνω εξάγονται τα εξής!

Η ΝΔ και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καταγράφουν πολύ χαμηλές πτήσεις και κινδυνεύουν να αγγίξουν τα ποσοστά της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά! Η λαϊκή οργή συνεχώς αυξάνει και η ΝΔ αιμορραγεί από τα δεξιά της και όχι μόνο!

Έτσι ο ΣΚΑΙ, ο μεγαλύτερος υποστηριχτής της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσπάθησε μέσω ενός φερόμενου και λεγόμενου πάλαι ποτέ “πατριώτη” Γιώργου Καρατζαφέρη, να βάλλει φραγή στην πολιτική κατρακύλα της ΝΔ!

Γιατί ποιος μπορεί να πιστέψει ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει υποστεί τελευταία, παράκρουση και δεν αντιλαμβάνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο χειρότερος Πρωθυπουργός της Μεταπολιτευτικής Ελλάδας;

Άρα είναι σίγουρο, πως ο πολύ καλός παίχτης της πολιτικής σκακιέρας παίζει άλλου είδους παιχνίδι…»!

 

Υπέρ της συνεκμετάλλευσης του πλούτου του Αιγαίου ο Γιώργος Καρατζαφέρης…

 

Συνεχίζοντας σε αυτό το άρθρο μου, έγραψα:

«Ναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης! Ο απάνθρωπος πάλαι ποτέ πρόεδρος πατριωτικού κόμματος, γιατί εν μέσω υγειονομικής κρίσεως και δηλώνοντας λάτρης των εμβολίων Covid19, έλεγε από την καθημερινή του εκπομπή στο ART TV:

«Εδώ εμείς, στην μικρή μας κοινωνία , θα γελάσουμε! Είδες έναν κακό και άγριο πού ήλθε σήμερα το πρωί; Αυτός ήταν πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο. Του είπα. Αδελφούλη, τόσα, και σε χρειάζομαι για τέσσερεις μήνες. Πόσα θες; Πάρτα!

Θα είναι από την πρώτη Σεπτεμβρίου, έξω από την πόρτα και ας μην έχει κάποιος το τεστ. Θα δεις πως θα περνάει μέσα.

Με κλωτσιά! Δεν έχεις κάνει; Τι είπες; Δεν έχεις κάνει; Έλα, σουτ, γκολ!

Ααα, θα είμαι στο παράθυρο και θα το ευχαριστιέμαι. Πιο δυνατά, πιο δυνατά…!

(Αυτή η τότε απάνθρωπη, αντιδημοκρατική συμπεριφορά του, μου έδωσε την αφορμή να γράψω άρθρο (30/7/2021) με τίτλο: Απάνθρωπος και ασεβής Καρατζαφέρης…)!

Ναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης!

Ο οποίος σε προ ημερών κάλεσμά του στο Mega (τυχαίο;;;) στην ερώτηση του δημοσιογράφου:

«…πάντως πολλοί μιλάνε για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. Αυτό μπορεί να γίνει;», αυτός απάντησε βαθυστόχαστα:

«Κάτω από κάποιους όρους όλα συζητούνται. Θα ήταν πάρα πολύ εγωιστικό να επιβάλλουμε εμείς σε όλο τον κόσμο, ότι είναι κλειστή λίμνη, δεν νομίζω, υπάρχει χώρος επεξεργασίας…»!

…Πρώτα από όλα, είναι η τρίτη φορά που ο Γιώργος Καρατζαφέρης ενεργεί κατά των συμφερόντων της Πατρίδας μας!

Αλήθεια ποιοι είναι αυτοί οι όροι που δημιουργούν χώρο επεξεργασίας;

Μήπως η διεθνής συνθήκη του Montego Bay, γνωστή ως “Συνθήκη των Θαλασσών” και η οποία προβλέπει όλες οι χώρες να αυξάνουν τα χωρικά τους ύδατα στα 12 ν.μ.; Μήπως η Συνθήκη της Λωζάννης, που ασθμαίνοντας επιζητά την αναθεώρησή της τα τελευταία χρόνια ο Τούρκος Σουλτάνος Ρ. Τ. Ερντογάν;

Αλλά δυστυχώς ο Γιώργος Καρατζαφέρης για μια ακόμη φορά γίνεται “λαγός” του Διεθνούς Συστήματος και ουρά της Ντόρας Μπακογιάννη, που εκπροσωπεί, ακριβώς τις ίδιες αντεθνικές θέσεις!

Θα του προτείναμε να παραχωρήσει στους Τούρκους μέρος της περιουσίας του κι όχι κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας μας, που αποκτήθηκαν με ποτάμι αίματος των προγόνων μας!

Δυστυχώς όμως, τι κι αν ο λύκος γέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του»!

 

Η κατρακύλα της ΝΔ συνεχίζεται…

 

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν για άλλη μια φορά, πως ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν ένας Δούρειος Ίππος του Διεθνούς Συστήματος, ένας λύκος με προβιά προβάτου, που ξεγέλασε επί σειρά ετών το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων και στον κατάλληλο χρόνο υπερασπίστηκε το πρώτο καταστροφικό Μνημόνιο των διεθνών νταβατζήδων μας!

Επέβαλε την επίσης καταστροφική κυβέρνηση του διεθνή τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου, διαλύοντας το κόμμα που στελέχωναν υγιείς ιδεολόγοι – πατριώτες!

Αυτός ο υπέρμαχος του χειρότερου Πρωθυπουργού της Ελλάδος, Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε προγραμματίσει το περασμένο Σαββατοκύριακο να ανέβει στην Θεσσαλονίκη για να προπαγανδίσει υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Όμως τον φρέναρε το μήνυμα που στάλθηκε από την οργή του τεράστιου πλήθους που συγκεντρώθηκε στις Σέρρες, έξω από το πολιτικό γραφείο του πρώην, πλέον, Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέως και έτσι ανέβαλε το ταξίδι του! Αλλά στην αναβολή συνέτεινε και η μη ανταπόκριση πρώην στελεχών του ΛΑΟΣ στη Βόρεια Ελλάδα, που δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του!

Κάτι ανάλογο συνέβη και με Υπουργούς της κυβέρνησης της ΝΔ, που επίσης ανέβαλαν προγραμματισμένο ταξίδι τους στη Βόρεια Ελλάδα!

Έτσι όλοι οι Μητσοτακικοί, αντιλαμβάνονται την τεράστια οργή που φωλιάζει στις καρδιές των Ελλήνων και φυλάνε πισινή!

Όταν μάλιστα τα ποσοστά της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα δεν ξεπερνούν το 15%!

Και η ραγδαία εκλογική τους πτώση συνεχίζεται, χωρίς να μπορεί να προβλεφθεί για το που μπορεί να σταματήσει!!

 

 

 

loading...