ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΝΙΝΑ: «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ! Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ…»

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΔΑΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΒΟΛΓΚΟΓΚΡΑΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Στην προφητεία της Γερόντισσας Νίνας του Βόλγκογκραντ (+2016) για τη Ρωσία και την Ουκρανία, προσδιορίζεται η ημερομηνία λήξης της σύγκρουσης.

Η Γερόντισσα Ρωσίδα αλλά με ρίζα από Ιερουσαλήμ είχε εμφανίσεις της Παναγίας από 8 ετών.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το Βόλγκογκραντ πριν από 10 χρόνια προέβλεψε μια σοβαρή επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ Μόσχας και Κιέβου και την έκβασή τους

Μέχρι το τέλος του έτους, οι εχθροπραξίες θα πρέπει να τελειώσουν.

Το 2012, ένας αναγνώστης επικοινώνησε με το KP.RU. Ονόμασε τον εαυτό του Ανατόλι Σεργκέεβιτς. Δεν έδωσε επίθετο. Ναι, δεν ρώτησα. Μίλησε για την επίσκεψή του στη θεραπεύτρια και προφήτισσα του Βόλγκογκραντ τη μοναχή Nina κατά κόσμον Lyubov Lapteva.

Όπως, είπε, δεν αρνήθηκε μια συνάντηση μαζί του, μετά από αίτημα του να τον θεραπεύσει από ενοχλητικές πληγές, και τον ευλόγησε.

Και όταν τη ρώτησε για την τύχη του κόσμου, θρηνούσε ότι σύντομα θα γινόταν ένας μεγάλος πόλεμος στην Ανατολή, τον οποίο θα ξεκινούσε η Δύση (σσ αναφορά στο συριακό) Αλλά δεν χρειάζεται να τον φοβόμαστε. Γιατί αυτός θα δοξάσει τη Ρωσία, αν και όχι αμέσως, αλλά μετά από σκληρές δοκιμασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...