ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΟ 2025. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ

«ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΕΣΟΥΝ 2 ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ»…

Ο Πάπας και ο Βαρθολομαίος συζητούν για την κοινή ημερομηνία για τον εορτασμό του Πάσχα. Όχι δεν είναι Ένωση είναι σύμφωνο εκκλησιαστικής συμβίωσης. Εκσυγχρονίζονται ως κι αυτοί οι θεσμοί..

Πάμε για επαλήθευση της προφητείας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού του προφήτη του Γένους που είπε

«Θα έρθει (το ποθούμενο) όταν έρθουν δύο καλοκαίρια και δύο Πασχαλιές μαζί»;

Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός .. γελάει.. Όταν συμπέσουν 2 Πασχαλιές μαζί.. έχει σχέδιο ο Θεός…όσο για τα 2 καλοκαίρια ο πατρο Κοσμάς μάλλον είχε προβλέψει και τη μια διαφαινόμενη από πουθενά τότε κλιματική αλλαγή..

Ο Φραγκίσκος και ο Βαρθολομαίος ελπίζουν να «έρθουν σε συμφωνία» για μια ενιαία ημερομηνία για το Πάσχα το 2025, σε μια συνάντηση με την ευκαιρία της 1700ης επετείου της Α’ Οικουμενικής Συνόδου.

Για επικείμενες συζητήσεις μεταξύ του Πάπα Φραγκίσκου και του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, με αντικείμενο μια πιθανή κοινή ημερομηνία για τον εορτασμό του Πάσχα κάνει λόγο το περιοδικό «Catholic Civilization». Πάπας και οικουμενικός προχωρούν σε συμβόλαιο εκκλησιαστικής συμβίωσης Ορθοδοξίας-Καθολικισμού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...