Αμερικανίδα Drag Queen κάνει έκκληση στις μητέρες: “Μην τα φέρνετε τα παιδιά σας σε μας θα καταστραφούν, αν θέλουν να δουν βαμμένους ανθρώπους πηγαίντε τα στο τσίρκο” – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μήνυμα στις μητέρες θέλησε να στείλει η Κίτι Ντεμούρ, μια Αμερικανή drag queen και επέλεξε να το κάνει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο YouTube.

Η Κίτι Ντεμούρ εξέφρασε ανοιχτά την αντίθεσή της με το γεγονός πως μητέρες πηγαίνουν τα παιδιά τους σε ημέρες ανάγνωσης παραμυθιών από drag gueens.

Και η Κίτι Ντεμούρ τα «χώνει» χοντρά σε όσους είναι υπέρ σε αυτό το ακατανόητο φαινόμενο των καιρών τραβεστί να λένε «παραμύθια» σε παιδια.

«Δεν έχω την παραμικρή ιδέα, γιατί πηγαίνετε τα παιδιά σας να τους διαβάσουν παραμύθια drag queens.

Δεν έχω ιδέα!Τι διάολο έχει κάνει μια drag queen εκτός από το να βάφεται και να χοροπηδάει στην πίστα κάνοντας σεξουαλικά κόλπα, ώστε να την έχετε τόσο ψηλά σε εκτίμηση και να την προβάλετε ως πρότυπο στα παιδιά σας;» αναρωτήθηκε η Κίτι Ντεμούρ στο βίντεο της στο YouTube..

Η drag queen ρώτησε ευθέως της μητέρες αν θα ήθελαν τα παιδιά τους να έχουν για πρότυπα μια στρίπερ ή μια πορνοστάρ.

«Μια drag κάνει το νούμερό της σε κλαμπ για ενήλικες. Στα παρασκήνια υπάρχει γύμνια, ναρκωτικά και βρωμιά.Απορώ ειλικρινά τι προσπαθείτε να καταφέρετε» ανέφερε στο βίντεο της και τόνισε πως είναι τρομερά ανεύθυνο από την πλευρά τους να πηγαίνουν τα παιδιά τους σε τέτοιες εκδηλώσεις.

«Μην νομίζετε ότι μας κάνετε χάρη. Ισα ίσα μας δημιουργείτε επιπρόσθετα προβλήματα.Είχαμε τη φήμη, που δεν ευσταθεί, ότι είμαστε παιδόφιλοι, ανώμαλοι.

Δεν έχουμε ανάγκη να φέρετε τα παιδιά σας σε εμάς.

Κρατήστε τα στο σπίτι ή πηγαίνετέ τα στην Disneyland ή αν θέλετε να δουν βαμμένους ανθρώπους, πηγαίνετέ τα στο τσίρκο.Γι’ αυτό λοιπόν μην καταστρέφετε τα παιδιά σας και μην καταστρέφετε κι εμάς» κατέληξε η Kitty Demure.

loading...