Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου του Συλλόγου Δανειοληπτών &ΠΚΒΕ και του ΚΕΛΔΑ για το 2023 και τις επερχόμενες εκλογές

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος και πρόεδρος του Κόμματος Ελλήνων Δανειοληπτών (Κ.ΕΛ.ΔΑ), Χαράλαμπος Περβανάς, στέλνει μαζί με τις ευχές του για το 2023 το ακόλουθο μήνυμα:

Φίλοι και φίλες, σας εύχομαι από καρδιάς το 2023 να είναι Ευτυχισμένο και Τυχερό. Όμως, μιας και είναι έτος εκλογών και επιλογών, οφείλουμε να το βοηθήσουμε και εμείς!

Το 2023 θα έχουμε εκλογές, “απλής αναλογικής”, που θα προκαλέσουν μια μικρή -μπορεί και μεγάλη- πολιτική αναταραχή. Αυτή θα είναι ίσως η ευκαιρία να αλλάξουμε τα πράγματα! Ας μην παρασυρθούμε το 2023 από την προπαγάνδα και το μάρκετινγκ. Ας μη ψηφίσουμε μοντέλα, πληρωμένους δημοσιογράφους, κήρυκες του μίσους ή “επαναστάτες χωρίς αιτία” των μεγάλων κομμάτων, που πουλάνε “στυλ” για να μας πείσουνε να τους παραδώσουμε την εξουσία.

Το 2023, ας πάμε στην κάλπη για να στηρίξουμε εκείνους που έχουν τα ίδια συμφέροντα με μας και τα υπερασπίζονται έξω από τη βουλή. Ας ψηφίσουμε εκείνους που δεν θέλουν ανθρώπους να χάνουν τα σπίτια τους. Ας ψηφίσουμε εκείνους που δεν θέλουν να χρωστάμε χωρίς να φταίμε.

Η απλή αναλογική επιτρέπει, για αυτή τη μια φορά, να δώσουμε δύναμη σε ανθρώπους, που είναι δίπλα μας και είναι σαν και εμάς. Ακόμη και η μια ψήφος σε ένα κόμμα όπως το Κόμμα Ελλήνων Δανειοληπτών (Κ.ΕΛ.ΔΑ.) που συμμετέχει στην εκλογική Συμμαχία με το Ε.ΠΑ.Μ. του Δημήτρη Καζάκη και την Ασπίδα Πολιτών του Νίκου Γεωργίου και άλλα κόμματα, θα δώσει δύναμη και θάρρος σε κάποιον ικανό συμπολίτη μας, να παλέψει δυνατότερα για μας! Θα τη στερήσει από τους “μαϊντανούς”, που μόνοι τους στόχοι είναι να μας ξεπουλήσουν αμέσως μόλις αποκτήσουν εξουσία.

Το 2023 ας πάμε με θάρρος στην κάλπη. Η αποχή δεν είναι προς το συμφέρον μας. Την αποχή μας την επιζητούν και την επιβάλλουν από τα ΜΜΕ οι κομματικοί μηχανισμοί των μεγάλων κομμάτων. Η αποχή δεν λαμβάνεται από αυτούς ως διαμαρτυρία, λαμβάνεται ως αδιαφορία.

Το 2023 ας υποστηρίξουμε για πρώτη φορά τα πραγματικά μας συμφέροντα. Εύχομαι το 2023 να είναι το έτος της Μεγάλης Ανατροπής, της μεγάλης επιστροφής του Ελληνικού Λαού στην Εξουσία. Το πιστεύω και το εύχομαι με όλη μου την καρδιά! Μαζί σας, δίπλα σας, θέλω φέτος να το κάνω πραγματικότητα!

Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος

loading...