ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: «Σκηνοθετημένη ΕΝΤΑΣΗ στο Αιγαίο για συνεκμετάλλευση και εκλογές»

Αθαμάνας: Όσοι έχουν τους “πνευματικούς οφθαλμούς” ανοιχτούς, κατανοούν απόλυτα τα “Σημεία των Καιρών”. Είναι προφητευμένο ότι η τελευταία και η πλέον άθλια και προδοτική κυβέρνηση-μαριονέτα όλων των εποχών, θα προχωρήσει λίγο πριν το τέλος της σε “στημένο” θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, ώστε να παραχωρηθεί στους Τούρκους η μερική κυριαρχία. Νομίζει ο Καλλικάντζαρο-Κούλης, όπως και ο Μέγας Ευεργέτης της Ελλάδος, Ερντογάν (μιας και οδηγεί την Τουρκία στον αφανισμό της), ότι έτσι θα παραμείνουν στην εξουσία. Δεν γνωρίζουν όμως οι Άθλιοι το τέλος της Ιστορίας…

ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΚ!!! Οφείλει να απαντήσει η κυβέρνηση, καθώς πρόκειται για επώνυμο άρθρο πασίγνωστου δημοσιογράφου… Γίνεται λόγος για «ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ» Ερντογάν-Μητσοτάκη!!!

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ την τελευταία μέρα του 2022 είναι «ΦΩΤΙΑ»!

Ο Μανώλης Κοττάκης που υπογράφει το άρθρο κάνει λόγο για μυστικές επαφές και για «δίαυλο επικοινωνίας» Αθήνας-Άγκυρας με στόχο την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, ενώ υπογραμμίζει πως υπάρχει σκηνοθετημένη ένταση για το Αιγαίο την άνοιξη με στόχο την αύξηση των ποσοστών Ερντογάν και Μητσοτάκη!

Τα όσα αναφέρονται στο άρθρο είναι εξαιρετικά σοβαρά και δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα!

Παρατίθεται απλά το πρωτοσέλιδο της ΕΣΤΙΑΣ:

loading...