ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΈΝΔΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ…

Γράφει ο  Joss Whedon
Μετάφραση: Απολλόδωρος

-“Οι ειδήσεις δεν υπάρχουν για να σας πουν τι συνέβη. Είναι εκεί για να σας πουν αυτό που θέλουν να ακούσετε ή αυτό που νομίζουν ότι θέλετε να ακούσετε”.

Σε περίπτωση που κάποιος από εσάς το ξέχασε, και ελπίζω να το ξέχασε, οι τρελές εκλογές στις ΗΠΑ θα γίνουν ξανά σε τρεις εβδομάδες. 

Θα υπάρξει μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία και πολλές εκκλήσεις για να κάνετε το “καθήκον” σας και να συμμετάσχετε στην επιλογή του ενός ή του άλλου από τους κακόβουλους πολιτικούς για να γίνει ο αφέντης σας.

 Πρόκειται για ενδιάμεσες εκλογές βέβαια, και όχι για την παράλογη επιλογή του μεγάλου αφέντη, αλλά εντελώς άχρηστες παρ’ όλα αυτά. Η ψήφος είναι ένα ανόητο παιχνίδι, αλλά πολλοί θα συμφωνήσουν με αυτή την εξωφρενική φάρσα.

Τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν όλο και περισσότερες ιστορίες για τον αξιολύπητο και επικίνδυνο κλόουν Τραμπ στις εναλλακτικές ειδήσεις. Αυτό θα αυξηθεί μόνο τα επόμενα δύο χρόνια. 

Πρόκειται για τον ίδιο Τραμπ που σκόπιμα ξεκίνησε όλη την απάτη με το κλείδωμα του ” covid”, που πήρε τα πλήρη εύσημα για την “πειραματική” και δολοφονική ένεση βιολογικού όπλου που ψευδώς ονομάστηκε “εμβόλιο covid”, που έλεγε καθημερινά ψέματα, που απειλούσε συνεχώς με πυρηνικό πόλεμο, που προωθούσε περισσότερο πόλεμο και που χρηματοδοτούσε τον ΠΟΥ μέσω του ιδρύματος Gates Gavi, ενώ έλεγε ψέματα για την αποχρηματοδότησή του. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...