18 χρόνια από τον εμπρησμό των Γκρίζων Λύκων στην Λέσβο.


 Η πανέμορφη Λέσβος έχει στοχοποιηθεί αρκετές φορές με εμπρησμούς όπως και άλλα Ελληνικά νησιά. 

Η Τουρκική ΜΙΤ και οι Γκρίζοι Λύκοι συμμετέχουν στην διακίνηση "μεταναστών", σε εμπρησμούς, στην προώθηση ουσιών και άλλων εγκληματικών πράξεων. 

ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ. 

Καταλυτική ήταν η δήλωση του Τούρκου πρωθυπουργού, ότι πράκτορές της Τουρκίας, πραγματοποιούν εμπρησμούς στα Ελληνικά νησιά και την ενδοχώρα. Συγκλονίζει η παραδοχή του ότι η ΜΙΤ έβαζε φωτιές στην Ελλάδα και ότι κάποιες από αυτές που κατονομάστηκαν είχαν και νεκρούς. 

Υπάρχει σωρεία καταγγελιών για τις δραστηριότητες Τούρκων πρακτόρων σε ολόκληρη την επικράτεια. 

Οι επίσημες αποκαλύψεις ξεκίνησαν από την αδίστακτη ομολογία του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ. O Γιλμάζ δήλωσε ότι από τα μυστικά κονδύλια χρηματοδοτούνταν εμπρηστικές ενέργειες εναντίον της Ελλάδας !!! 

"Πίσω από συγκεκριμένες πυρκαγιές σε δασικές και κατοικημένες περιοχές στην Λέσβο, την Κρήτη και την Ρόδο ήταν οι πράκτορες της ΜΙΤ μαζί με παρακρατικούς που χρηματοδοτούσε Τουρκία”. Χαρακτηριστική ήταν και η ομολογία του Γιασάρ Οζ. Ο Γκρίζος Λύκος Γιασάρ Οζ έχει ομολογήσει ότι με εντολή της πρωθυπουργού Τανσού Τσιλέρ, έβαζε πυρκαγιές στην Ελλάδα. Την συμμετοχή του σε εμπρησμούς είχε παραδεχθεί ένας ακόμα Τούρκος, ο Αμπντουλάχ Τσατλί. Και οι δύο προαναφερόμενοι Τούρκοι ήταν μέλη των Γκρίζων Λύκων και είχαν σχέσεις με παραστρατιωτικές οργανώσεις, πολιτικούς και την ΜΙΤ.

Η παρακρατική οργάνωση Εργένεκον στην Τουρκία, που είχε συνεργασία με τη ΜΙΤ,  στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου έφτιαξε ομάδες πρακτόρων στην Ελλάδα και σχεδίαζε σε  δολιοφθορές και απευθείας χτυπήματα με σκοπό την διάλυση της Ελλάδας. Ο Στόχος ήταν η κυριαρχία της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Επίσης η ΜΙΤ, οι γκρίζοι λύκοι και το επίσημο Τουρκικό κράτος συμμετέχουν στην διακίνηση ουσιών. Η εμπλοκή των υπηρεσιών του επίσημου Τουρκικού κράτους στην διακίνηση ναρκωτικών προς τις χώρες της Ευρώπης, είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει αλλεπάλληλες φορές τον Τουρκικό και τον διεθνή τύπο. 

Οι καταστροφικές πυρκαγιές το φετινό καλοκαίρι (2022) σε διάφορα μέρη της Ελληνικής επικράτειας, έφεραν ξανά στην μνήμη μας τις παλαιότερες εφιαλτικές αποκαλύψεις της στήλης Επικρατέειν η Απόλλυσθαι και των Τουρκικών ΜΜΕ για την δράση των Τούρκων πρακτόρων σχετικά με τους εμπρησμούς των Ελληνικών δασών στα νησιά του Αιγαίου. 


Αυτά δεν πρέπει ποτέ να τα ξεχνάμε, καθώς είναι απαραίτητο να θυμόμαστε με ποιους έχουμε να κάνουμε.


Τον Απρίλιο του 2009 και τον Δεκέμβριο του 2011 για άλλη μια φορά αποκαλύπτονταν ότι Τούρκοι πράκτορες έκαναν τους εμπρησμούς στα Ελληνικά νησιά. Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι και ομολογίες για τις συνθήκες υπό τις οποίες έκαψαν τα νησιά, αναφερόταν σε δύο τουρκικές εφημερίδες. Εκεί ομολογείται ότι έβαζαν φωτιά στα Ελληνικά δάση με το πρόσχημα των αντιποίνων, καθώς οι Έλληνες "στήριζαν' το  ΡΚΚ. Νέες αποκαλύψεις από την Τουρκική εφημερίδα Milliyet επιβεβαιώνουν τις δηλώσεις που είχε κάνει αρκετά χρόνια πριν  ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, σύμφωνα με τις οποίες Τούρκοι πράκτορες πυρπολούσαν Eλληνικά δάση στην Μυτιλήνη, την Ρόδο, την Κρήτη και άλλα νησιά.


Ο Can Dundar στην εφημερίδα Milliyet,έκανε αναφορά σε ειδική-μυστική έκθεση σύμφωνα με την οποία έγινε διείσδυση Τούρκων πρακτόρων σε Ελληνικά στρατόπεδο στην Φθιώτιδα και στα νησιά. Οι Τούρκοι πράκτορες έκαναν-εμπρησμούς Ελληνικών δασικών εκτάσεων σε Λέσβο, Κρήτη και Ρόδο καθώς και σε άλλα σημαντικά τουριστικά θέρετρα  σε αντίποινα για την "υποστήριξη που παρείχε" η Ελλάδα στο PKK.


Ο Τούρκος συντάκτης επικαλείται μυστική έκθεση η οποία διέρρευσε από την ΜΙΤ και περιήλθε εν γνώσει του. «Μετά τις πυρκαγιές, τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που μπήκαν σε ελληνικά νησιά, όλα σταμάτησαν, για κάποιο διάστημα. Τότε η Ελλάδα βρισκόταν υπό την προστασία του PKK και όλα τελείωσαν», αναφέρεται στο δημοσίευμα. Εν τούτοις δεν διευκρινίζει τι είδους "προστασία" πρόσφεραν οι Κούρδοι στην Ελλάδα και γιατί οι Τούρκοι πράκτορες υποτίθεται πως σταμάτησαν τις εγκληματικές  επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα.


Σύμφωνα με τον Can Dundar, η Τουρκική MIT είχε απαντήσει στην έκθεση του διευθυντή του γραφείου του Γιλμάζ και ζητούσε την εξαφάνισή της, για λόγους εθνικής ασφαλείας.


Η Τουρκική ΜΙΤ ανέφερε πως "Οι επιθέσεις στα δάση της Ελλάδος, οι βομβιστικές ενέργειες και οι εμπρησμοί στην Κρήτη, στην Λέσβο και την Ρόδο, αποτελούν ύψιστα κρατικά μυστικά ακόμη και στο επίπεδο αναφορών και δεν πρέπει να κοινοποιηθούν, γιατί κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προκαλέσει την εκμετάλλευσή τους από άλλα κράτη και να δημιουργήσει αντίποινα". Την εποχή εκείνη Τουρκία ήταν εξοργισμένη για την "φιλοξενία" των μελών του PKK στην Ελλάδα. Την ύπαρξη έκθεσης που δείχνει την δράση του Τουρκικού παρακράτους στα Ελληνικά δάση των νησιών του Αιγαίου αποδεικνύει, η αναφορά που δημοσίευσε τότε η Τουρκική εφημερίδα Vatan.


H εφημερίδα κάνει αναφορά στην έκθεση του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Κουτλού Σαβάς επι κυβερνήσεων Μεσούτ Γιλμάζ, σχετικά με το σκάνδαλο Σουσούρλουκ που δείχνει την σχέση του κράτους με το παρακράτος. Στην έκθεση του σύμφωνα με την Vatan o εισαγγελέας αφιερώνει 12 σελίδες σχετικά με τους εμπρησμούς στην Ελλάδα. Ολόκληρη η μυστική έκθεση βρίσκεται στους φακέλους της δίκης της οργάνωσης Εργκενεκόν. Όλα τα στοιχεία βρέθηκαν κατά τη διάρκεια τότε σύλληψης μέλους της Εργκενεκόν, Ντογού Περίντσεκ. Σύμφωνα με την αναφορά η ομάδα σταμάτησε τις κακουργηματικές δραστηριότητες της όταν άρχισαν να δημοσιεύονται ειδήσεις για τη δράση της. Η Vatan δημοσίευσε μέρος της έκθεσης που ανέφερε πως "επιτεθήκαμε σε πολλά σημεία σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία που φιλοξενούσαν στελέχη του ΡΚΚ, ενώ στην ίδια περίοδο κάηκαν δάση στην Κρήτη, την Λέσβο και την Ρόδο". 


Ο Κεμαλισμός καθιερώθηκε από τον πατέρα των Τούρκων το 1930, τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Ο Κεμάλ δημιούργησε το νεοτουρκικό έθνος - κράτος, επάνω στα ερείπια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Για όσους γνωρίζουν είναι απολύτως βέβαιον ότι χωρίς την οικονομική υποστήριξη του Λένιν η Τουρκία δεν θα ήταν στο επίπεδο που έφτασε μέχρι και σήμερα. Την Τρίτη 10 Αυγούστου του 2004 είχαμε έναν ακόμη εμπρησμό από τους Γκρίζους Λύκους και την γνωστή εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείται στα νησιά του Αιγαίου. Θύμα αυτή την φορά ο γνωστός εθνικιστής-γεωστρατηγικός αναλυτής, ο κύριος Άγγελος-Ευάγγελος Γιαννόπουλος. Αιτία οι πατριωτικές του δραστηριότητες εντός και εκτός διαδικτύου. Από το 2004 ως σήμερα οι Τούρκοι σε συνεργασία με διάφορους Ελληνόφωνους απάτριδες-εθνομηδενιστές προχώρησαν σε μια σειρά εγκληματικών πράξεων ενάντια στο μεγάλο Έλληνα πατριώτη. Εμπρησμός οικίας, πλεκτάνες, καταπάτηση νόμων, συκοφαντίες, διαβολές, απόπειρες κατά ζωής και πολλές άλλες κακουργηματικού χαρακτήρα ενέργειες. Ο κύριος Γιαννόπουλος 


Είναι γνωστό πλέον ότι η Λέσβος λόγω του μεταναστευτικού και της δράσεως της Εθνικιστικής-Τουρκικής ομάδας Γκρίζοι Λύκοι είναι σε πιο δυσμενές καθεστώς από την Θράκη, την Κω και την Ρόδο. Στην Λέσβο ανθελληνικές ομάδες που πραγματοποιούσαν εμπρησμούς και άλλες κακουργηματικές πράξεις, περιορίστηκαν αισθητά οι δραστηριότητες τους, έπειτα από τα σχετικά δημοσιεύματα της στήλης Επικρατέειν η Απόλλυσθαι, με ατράνταχτα στοιχεία. Επίσης μέρος αυτών των στοιχείων έχουν κατατεθεί και στην εισαγγελία. Όλοι οι Έλληνες με παιδεία-ηθική και φιλοπατρία, αναγνωρίζουν ότι σε καθημερινή βάση εντός και εκτός διαδικτύου το Arisvinews δίνει στην πράξη και όχι στην θεωρία τις μεγαλύτερες μάχες για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, παρέχοντας μια σειρά από ανεκτίμητες σε εθνικό επίπεδο δράσεις, στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου που αντιμετωπίζει το έθνος μας. 


Κατά γενική παραδοχή πανεπιστημιακών, της δευτεροβάθμιας-πρωτοβάθμιας εκπαιδεύσεως και όχι μόνον, πολύτιμες- ξεχωριστές γνώσεις για την επιβίωση σε εθνικό-ατομικό επίπεδο. Ο Έλληνας Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος με την διαφορετική φιλοσοφία και ειδική παιδεία, δημιουργεί στην πράξη ανθρώπους ανώτερης ποιότητας, με πολύ ισχυρές και ολοκληρωμένες προσωπικότητες, οι οποίοι είναι σε θέση να αντέξουν και να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία στην ζωή και να εξελιχθούν προσωπικά σε πολύ υψηλά επίπεδα μέσα από την στήλη Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία-Επικρατέειν η Απόλλυσθαι του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου Γεωστρατηγικού και Γεωπολιτικού αναλυτή.


Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι δύο έντιμοι εισαγγελείς πήγαν να αποδώσουν δικαιοσύνη με βάση τα ατράνταχτα στοιχεία, για τις προαναφερόμενες κακουργηματικές πράξεις, και δεν τους επέτρεψαν να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες. 


Έλληνες-Χριστιανοί πατριώτες Βορείου Αιγαίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :