ΕΡΤ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΑΞΙΩΝ…

 

ΕΡΤ: ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ, !

Κώστας Χατζιδάκης,  συγγραφέας*  

Τα ιδιωτικά κανάλια δεν είναι, παρά η μπόχα που είχε πει κάποτε ένας υπουργός, όχι μόνο με τα έργα που παρουσιάζει, αλλά και με τον άθλιο συρφετό που κυκλοφορεί εκεί, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων.

Αλλά για την κρατική τηλεόραση τι να πει κανείς… Έχουμε καταγγείλει και αναφέρει πολλές φορές πολλά, αλλά φαίνεται ότι η ηγεσία αλλά θέλει… Μία απολυταρχία απερίγραπτη χωρίς φρένο και χωρίς όρια.

Διορισμένοι μόνο όσοι έχουν ταλέντο στο γλύψιμο, γνωριμία σε παράγοντες, η κομματική σφραγίδα! Χωρίς διαγωνισμό, χωρίς αναγνωρισμένα προσόντα με πατριωτική η πνευματική πορεία. Παλιόφατσες, αδιάβαστοι ανεξέλεγκτοι και χρυσομένοι. Χαρατσώνεται ο λαός για να καλύπτονται οι απερίγραπτες δαπάνες και αμοιβές και δοξάζονται οι ημέτεροι με την αδιάκοπη προβολή τους, την ώρα που η μεγαλύτερες αξίες του λαού μας μένουν αφανείς και αχρησιμοποίητες…

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά και πολλά άλλα, αντί να κοιτάξουν να βρουν καμία καλοπληρωμένη διαφήμιση στον προβλεπόμενο χρόνο ώστε να ξεκουράσουν το λαό από το δικτατορικό χαράτσι, ακόμα και τον χρόνο αυτό τον διαθέτουν για να προβάλλουν συνεχώς και αδιαλείπτως προκλητικά και θρασύτατα τις εκεί φάτσες και τις εκπομπές τους.

Είναι όλη η κρατική τηλεόραση, η μεγαλύτερη και θρασύτερη πρόκληση ολοκληρωτισμού που θα γραφτεί και θα μείνει στην ιστορία.

Κώστας Χατζιδάκης,  συγγραφέας*

loading...