ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ: «ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΑΡΑΧΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ!»


ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΕΕ!!!

2 ΒΙΝΤΕΟΑντιπρόεδρος Κομισιόν: ”κίνδυνος ταραχών και διαμάχης στην Ευρώπη για ενεργειακό!” Σρι Λάνκα έκανε την Ευρώπη η ΕΕ!!!

Η Ευρώπη κινδυνεύει από «πολύ, πολύ ισχυρή σύγκρουση και διαμάχη» αυτόν τον χειμώνα για τις υψηλές τιμές ενέργειας και θα πρέπει να επιστρέψει βραχυπρόθεσμα στα ορυκτά καύσιμα για να αποτρέψει την απειλή εμφύλιων αναταραχών, προειδοποίησε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Frans Timmermans σε συνέντευξη του στη The Guardian.

Ο Φρανς Τίμερμανς, ο δεύτερος υψηλότερος αξιωματούχος στην ΕΕ, είπε ότι η απειλή αναταραχών αυτόν τον χειμώνα πρέπει να έχει προτεραιότητα έναντι της κλιματικής κρίσης.

Ήδη Ολλανδία, Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια, Βοσνία Ερζεγοβίνη ταλανίζονται από αντικυβερνητικές διαδηλώσεις ενώ στην Ιταλία ο κόσμος μαζικά βγαίνει στους δρόμους κι απαιτεί την πτώση του Ντράγκι. 

Παγκόσμια αναταραχή επικρατεί από τον Παναμά και το Εκουαδόρ στη Λατινική Αμερική ως την Κένυα και την Γκάνα στην Αφρική με αποκορύφωση την θεματική κατάρρευση του Προέδρου της Σρι Λάνκα στην Ασία με φόντο την ενεργειακή κρίση.


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI  BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια :