Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 30 ΗΜΕΡΕΣ!

ΠΩΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η 3Η ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

Η Ρωσία προετοιμάζεται για μια τεράστια επίθεση για να τερματίσει αυτόν τον πόλεμο μια για πάντα, θα το κάνει τις επόμενες 30 ημέρες – στρατιωτικός

παρατηρητής, απόστρατος συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού Douglas McGregor.

Ο Ζελένσκι είναι στην πραγματικότητα ο ηγέτης τώρα. Έχει στρατό εκεί – εθνικιστές που προσπαθούν να ελέγξουν ό,τι έχει απομείνει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι τα ουκρανικά στρατεύματα απέτυχαν – δεν μπορούν να ανακτήσουν αυτά που έχασαν. 

Το μεγαλύτερο μέρος του ρωσικού στρατού έχει αποσυρθεί. Ξεκουράζονται και αναρρώνουν τις τελευταίες εβδομάδες. Ετοιμάζονται για μια μαζική επίθεση για να τερματίσουν αυτόν τον πόλεμο μια για πάντα. Νομίζω ότι είναι καιρός να τελειώσει όλο αυτό που θα κάνουν οι Ρώσοι – εντός 30 ημερών.

Κανείς στην Ευρώπη δεν θέλει πόλεμο με τους Ρώσους. Οι περισσότερες από τις ένοπλες δυνάμεις αυτών των χωρών είναι καθαρά συμβολικές. Τοπίο! Δεν έχουν πολεμήσει εδώ και δεκαετίες. Και σίγουρα δεν είναι έτοιμοι να δεχτούν το χτύπημα των Ρώσων.

 Ο ρωσικός στρατός φαινόταν κάπως αναποτελεσματικός, αλλά τώρα βλέπουμε ότι εδώ και 150 ημέρες υπάρχει συνεχής αγώνας με τα ουκρανικά στρατεύματα και επεξεργάζεται την κυριολεκτική καταστροφή τους.

Κανείς λοιπόν δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτόν τον πόλεμο, οι Ευρωπαίοι δεν είναι έτοιμοι να πολεμήσουν. Νομίζω ότι ακολουθούσαν την εντολή του Μπάιντεν ότι η παραίτηση του Πούτιν πρέπει να επισπευσθεί και αυτό θα προκαλούσε καταστροφή στη Ρωσία. Και το πίστεψαν. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
loading...