Α.Λατινοπούλου για την επιθυμία του Γ.Καπουτζίδη να «αποκτήσει» παιδί: «Θα βρω μία φριτέζα να γεννήσω πατάτες τηγανιτές»

 H Αφροδίτη Λατινοπούλου υπερασπιζόμενη την κοινή λογική και απαντώντας στον σεναριογράφο και ηθοποιός Γιώργο Καπουτζίδης, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε ότι θα υιοθετούσε ένα παιδί στην περίπτωση που θα έβρισκε τον κατάλληλο σύντροφο είπε:

«Και εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες».

Η πρώην πολιτεύτρια της ΝΔ τέθηκε στο «στόχαστρο» του κυβερνώντος κόμματος πριν από ενάμιση μήνα για το σχόλιό της για «την κουλτούρα της παχυσαρκίας» με αφορμή την σωματική «αφθονία» του «πουλέν» της πρωινής ζώνης του MEGA, της «εύσωμης» Δανάης Μπάρκα.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση της στο Instagram, η οποία και διαγράφηκε (επρόκειτο για στόρι) η Α. Λατινοπούλου είπε ότι «αποθεώνοντας την Δανάη Μπάρκα αποθεώνεται το πρόβλημα».

Από εκεί και πέρα και σε συνδυασμό με το που εργαζόταν η Δανάη Μπάρκα (…) προφανώς ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση  για την αποβολή της Α.Λατινοπούλου απ’ τις λίστες της ΝΔ.

Πολιτικό δίδαγμα: Αν δεν υπερασπίζεσαι την παχυσαρκία, δεν έχεις μέλλον στη ΝΔ…

Τώρα απαντώντας στο πρότυπο που επιχειρεί να περάσει ο Γ.Καπουτζίδης, με βάση το οποίο οι gay πρέπει να αποκτούν παιδιά έγραψε στο Facebook: «Και εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική».

Τι είχε πει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο περιοδικό «Hello»:

«Αν βρω τον σωστό άνθρωπο, θα το κάνω. Ένας ακόμα λόγος που μιλώ ανοιχτά για το δικαίωμα του γάμου και της τεκνοθεσίας είναι γιατί εγώ αυτά τα δικαιώματα δεν τα είχα. Δεν μου είπε κανείς ότι έχω αυτή την προοπτική.

Όταν κατάλαβα ότι είμαι gay, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να ζήσω μια ζωή μόνος και κρυμμένος.

Θέλω λοιπόν οι νέοι να έχουν αυτή την προοπτική, να ξέρουν ότι αν θέλουν να έχουν στο πλευρό τους έναν άνθρωπο, μπορούν να το κάνουν.

Κι αν θέλουν να παντρευτούν με τον σύντροφο τους και να κάνουν οικογένεια, να μπορούν επίσης να το κάνουν. Αυτά που εγώ δεν είχα – και μπορεί πλέον το τρένο να έχει φύγει για μένα, δεν το γνωρίζω – δεν θέλω να τα στερηθούν οι νέοι άνθρωποι».

loading...