Μιλώντας για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο: προβλέψεις……

GEWKWN: – 

ΟΙ 5 ΠΕΤΡΟΙ: – 

Πέτρος Α΄ της Ρωσίας γνωστός και ως Μέγας Πέτρος, Αυτοκράτορας της Ρωσικής Αυτοκρατορίας

Πέτρος Β΄ της Ρωσίας, Ο Μέγας Δούκας Πέτρος Β΄, γεννήθηκε στις 12 (23) Οκτωβρίου του 1715.

Πέτρος Γ΄ της Ρωσίας, Αυτοκράτορας της Ρωσικής Αυτοκρατορίας, Η μητέρα του ήταν η Άννα Ρομάνοφ, κόρη του Πέτρου Α΄ του Μεγάλου, Αυτοκράτορα της Ρωσίας και της δεύτερης συζύγου του Αικατερίνης Α΄ της Ρωσίας

Πέτρος Δ’ της Ρωσίας… ΑΡΧΕΤΑΙ ΤΑΣ ΔΟΞΑΣ ΠΟΙΕΙΝ…( Ο Πούτιν έχει την επονομασία 4ος στη Ρωσία)

Πέτρος Ε’ της Ρωσίας… Ο ΔΕ ΠΕΜΠΤΟΣ ΕΙΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ ΜΕΛΛΕΙ ΑΠΛΩΣΑΙ ΤΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΙΚΗΤΙΚΟΝ ΣΗΜΕΙΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΜΑΗΛΙΤΩΝ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΝ…(Η προφητεία αναφέρει ότι ο 5ος δηλαδή ο επόμενος Πρόεδρος μετά τον Πούτιν θα μπει στην Κωνσταντινούπολη με το σημείο του Σταυρού και θα αφανίσει τον Ισμαήλ (τον Τούρκο).

Άλλη μία αναφορά στον Πούτιν υπάρχει στον 6ο χρησμό του Λέοντα του Σοφού: ‘’ Αυτός είναι ο τέταρτος οποίος τρέχει από την άρκτο [βόρεια μέρη-Ρωσία]….. ο τέταρτος άνθρωπος ορμάει μέσα στο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με ξίφος και ρόδο. Το πρώτο γράμμα[στοιχείο]θα κόψει το ρόδο.Το Μ γράμμα[ στοιχείο] βλέπει το γεγγονός αυτό.Οταν λάβεις την εξουσία ώστε να κόψεις τα χόρτα,δεν θα σου το συγχωρήσει ο σταθερός. Βλέπει αυτόν και αρχίζει να θερίζει, το ρόδο φέρνει το τέλος σε όλα. Ενώ λοιπόν θα χαρεί,αλλά μάταια.Θα κρυώσει.Οταν κόψει το ρόδο σαν ρόδο.Θα κινηθεί κυκλικά.Διότι το χέρι αυτού φέρει το τρίτο γράμμα και αυτό το δρέπανο.

ΣΚΕΨΕΙΣ.Ο τέταρτος που τρέχει από την άρκτο,δεν είναι άλλος από τον Πούτιν που στην Ρωσία έχει την επονομασία 4ος.Ορμάει το καλοκαίρι και κατεβαίνει μέχρι το Σουέζ και τα Ιεροσόλυμα όπως γνωρίζουμε από άλλους Γέροντες και Αγίους. Προσέξτε το γράμμα Μ.Μεντβέντεφ ή ο νέος Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν;

Ο Αγαθάγγελος στο Κεφάλαιο ζ’ αναφέρει <<Ακουσα φωνή ερχόμενη από την Αρκτο λέγουσα αυτό,Ρωσία ξύπνησε από τον ύπνο,για σένα ο λόγος του Αγγέλου του Κυρίου.>> και συνεχίζει παρακάτω<<πριν ο ήλιος στο Ανατολικό ζώδιο φανεί συ μεν εμφανής εση,ω φίλη ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα πληρούσι τον αιθέρα μελωδίας ,οι πολεμιστές και οι ήρωές σουψάλλουσι σχεδόν τα νικητήρια,προσκαλούντες σε αναμόρφωση τον πλακούν>>

Ο ήλιος στο Ανατολικό ζώδιο βγαίνει στις 22 Μαρτίου. Στις 18 Μαρτίου 2014 προσαρτήθηκε η Κριμαία στην Ρωσία… zenjt – Orthodoxathemata

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Μόνο για ενημέρωση…

Ο Johansson προέβλεψε:

1) Νέα όπλα θα προκαλέσουν τεράστιους τυφώνες και πυρκαγιές στις ΗΠΑ όπου θα καταστραφούν οι μεγαλύτερες πόλεις.

2) Νέες ασθένειες που χρησιμοποιούνται ως όπλα θα προκαλέσουν τον θάνατο 25 εκατομμυρίων ανθρώπων.

3) Η Περσία και η Τουρκία θα κατακτηθούν από τα ‘’φαινομενικά’’ ρωσικά στρατεύματα.

4) Οι Ρώσοι θα κατακτήσουν τα Βαλκάνια

5) Θα γίνει μεγάλη καταστροφή στην Ιταλία.

6) Η «κόκκινη καταιγίδα» θα προσεγγίσει τη Γαλλία μέσω Ουγγαρίας, Αυστρίας, βόρειας Ιταλίας και Ελβετίας. Η Γαλλία θα κατακτηθεί από μέσα και έξω.

7) Οι αμερικανικές αποθήκες ανεφοδιασμού θα πέσουν στα χέρια της Ρωσίας.

Anton Johansson, Σουηδία (1858-1909) είναι αρκετά γνωστός για την ακριβή πρόβλεψη της βύθισης του Τιτανικού και το όνομα ενός από τα θύματά του, του εκατομμυριούχου John Jacob Astor VI. Ο Γιόχανσον προέβλεψε τα γεγονότα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, προέβλεψε επακριβώς τον σεισμό του Σαν Φρανσίσκο του 1906 και μια ηφαιστειακή έκρηξη το 1902 που κατέστρεψε την πόλη του Σεντ Πιέρ, Μερτινίκ. Είπε ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεσπάσει «στα τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου». Η ίδια πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τη χρονιά».

Matthias Stormberger (1830) “… μετά τον πρώτο πόλεμο θα έρθει ένας δεύτερος πόλεμος ακόμα μεγαλύτερος. Σχεδόν όλα τα έθνη του κόσμου θα εμπλακούν. Εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν χωρίς να είναι στρατιώτες. Θα πέσει φωτιά από τον ουρανό και πολλές μεγάλες πόλεις θα καταστραφούν. Και μετά το τέλος του Δεύτερου Μεγάλου Πολέμου, θα έρθει μια τρίτη παγκόσμια πυρκαγιά. Θα υπάρξουν όπλα εντελώς νέα. Σε μια μέρα θα πεθάνουν περισσότεροι άνθρωποι από όλους τους προηγούμενους πολέμους. Οι μάχες θα γίνουν με τεχνητά όπλα. Γιγαντιαίες καταστροφές

Mitar Tarabic (1829-1899) “Όταν αρχίσει αυτός ο φρικτός πόλεμος αλίμονο σε αυτούς τους στρατούς που πετούν στους ουρανούς. Καλύτερα θα είναι αυτοί που πολεμούν στο έδαφος και στο νερό. Οι άνθρωποι που διεξάγουν αυτόν τον πόλεμο θα έχουν τους επιστήμονές τους που θα εφεύρουν διαφορετικές και παράξενες μπάλες κανονιού. Όταν εκραγούν, αυτές οι μπάλες κανονιού, αντί να σκοτώσουν, θα κάνουν ξόρκι σε όλες τις ζωές· ανθρώπους, στρατούς και ζώα.…».

Ο τυφλός νεαρός από την Πράγα (14ος αιώνας)

1) Θα γίνει άλλος ένας πόλεμος μεταξύ όλων των λαών του κόσμου.(ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος) η Γερμανία θα γίνει ένας μεγάλος σωρός ερειπίων…

2 Ένας νέος πόλεμος θα ξεσπάσει και αυτός θα είναι ο συντομότερος από όλους. (α) Οι άνθρωποι θα καταστρέψουν τον κόσμο και ο κόσμος θα καταστρέψει τους ανθρώπους. (β) Και η Βαυαρία πρέπει να υποφέρει πολύ. (γ) Αυτό συμβαίνει επειδή η ανθρωπότητα θα εγκαταλείψει τον Θεό (δ) Όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να πάρουν τη θέση του δημιουργού, το τέλος πλησιάζει.

Αδελφή Elena Aiello Ιταλία, (1959 – 1961) “…άλλος ένας τρομερός πόλεμος θα έρθει από την Ανατολή στη Δύση. Η Ρωσία με τα μυστικά της όπλα θα πολεμήσει την Αμερική, θα κυριεύσει την Ευρώπη. Ο ποταμός Ρήνος θα ξεχειλίσει από πτώματα και αίμα. Η Ιταλία θα παρενοχληθεί επίσης από μια μεγάλη επανάσταση, και ο Πάπας θα υποφέρει τρομερά».

Josef Stockert (1947)”Τάνκς κυλούν πάνω από τη Γερμανία. Αυτά τα τανκ θα έρθουν από την ανατολή και θα οδηγήσουν με μεγάλη ταχύτητα προς τα δυτικά. Όπου μπαίνουν εμπόδια στο δρόμο τους, ισοπεδώνουν τα πάντα…….Τα τρόφιμα και ότι χρειάζεται ο εχθρικός στρατός αφαιρούνται από τον πληθυσμό. Τα στρατεύματα αρμάτων μάχης των Ρώσων θα έρθουν στον Ρήνο……..”

Φατίμα, Λουτσία,(η Φατίμα ήταν το 1917):” Η Ρωσία θα είναι η μάστιγα για όλα τα έθνη……Η Ρωσία επιτίθεται στη Δύση και η Κίνα εισβάλλει στην Ασία”.

Stockert, Μόναχο 1947: «Αυτά τα άρματα μάχης θα έρθουν από την ανατολή και θα οδηγήσουν με μεγάλη ταχύτητα προς τα δυτικά… Τα τανκς των Ρώσων θα ανέβουν στον Ρήνο». (γνωστό και ως “ποτάμι του πεπρωμένου”.)

Erna Stiglitz, Augsburg 1975: «Στα τέλη Ιουλίου οι σοβιετικές σφήνες επίθεσης θα προχωρήσουν γρήγορα εναντίον της Δυτικής Ευρώπης».

Brother Adam, Wuerzburg 1949:«Ταυτόχρονα τμήματα του ρωσικού στρατού θα προχωρήσουν από τη Δυτική Πρωσία(Posen-West Prussia) την Σαξονία (Ελεύθερο Κρατίδιο της Σαξονίας ένα από τα 16 ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας) και την Θουριγγία (ομόσπονδο κρατίδιο της Γερμανίας) μέχρι τον Ρήνο….».

Biernacki, Πολωνία 1984:«Στη συνέχεια, ο Κόκκινος Στρατός θα χτυπήσει τη δυτική Γερμανία, ακριβώς μέχρι τα γαλλικά σύνορα».

Johanson, Σκανδιναβία 1907:«Η επίθεση από τα ανατολικά θα γίνει (όπως είχε προβλεφθεί) σε ευρύ μέτωπο μεταξύ της βόρειας Σκανδιναβίας, της Γερμανίας και της βόρειας Ιταλίας».«Η Γερμανία θα δεχθεί επίθεση από τα ανατολικά».

DaTerni, Ιταλία 1971:«Η Αυστρία και η δυτική Γερμανία θα καταληφθούν από στρατεύματα που θα συνοδεύονται από σοβιετικά τανκς».

Rill, Γερμανία 1914: (προβλέψεις γνωστές ως “Feldpostbriefe”)«Και τελικά η Ρωσία θα επιτεθεί στη Γερμανία…».

Brandt, Γερμανία 1962:«Είδα ρωσικά τανκς να βαδίζουν στο Rottenburg (Neckar), ήταν μια ομιχλώδης και συννεφιασμένη μέρα».

Curique 1872:«Θα ακολουθήσει φοβερός πόλεμος. Ο εχθρός θα πλησιάσει από τα ανατολικά σαν πλημμύρα».

Αδελφή Elena Aiello Ιταλία, (1959 – 1961)”…άλλος ένας τρομερός πόλεμος θα έρθει από την Ανατολή στη Δύση. Η Ρωσία με τα μυστικά της όπλα θα πολεμήσει την Αμερική, θα κυριεύσει την Ευρώπη. Ο ποταμός Ρήνος θα ξεχειλίσει από πτώματα και αίμα. Η Ιταλία θα παρενοχληθεί επίσης από μια μεγάλη επανάσταση, και ο Πάπας θα υποφέρει τρομερά».

loading...