Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΖΟVSTAL ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΗΜΙΚΑ; 600 ΞΕΝΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ!!!

ΕΠΕΙΚΕΙΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΖΟVSTAL

2 ΒΙΝΤΕΟ

Γιατί η Ρωσία δεν βομβαρδίζει το Azovstal!!Παραδόθηκε η 36η Ταξιαρχία Ουκρανών στη Μαριούπολη!

DPR: Η απελευθέρωση “Azovstal” θα γίνει με βοήθεια χημικών που θα ξετρυπώσουν τα φαντάσματα.

Θα διοχετευθούν χημικά αέρια σε Ουκρανούς μαχητές που είναι στα μπουντρούμια του Azovstal. Θα χρησιμοποιηθούν χημικά όπλα. Η Ρωσία θα τους αντιμετωπίσει ως τρομοκράτες όπως κι είναι…

Η απελευθέρωση της υπόγειας υποδομής του εργοστασίου Azovstal από Ουκρανούς μαχητές θα πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια χημικών στρατευμάτων. Αυτή η δήλωση έγινε από το προπύργιο του NM του DPR Eduard Basurin στον αέρα του Channel One, αναφέρει ο ανταποκριτής του DT.Τα μέσα του Donbass αναφέρουν τη δήλωσή του.

Για αυτό είναι απαραίτητο να βρεθούν όλες οι έξοδοι από τις υπόγειες εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

«Μετά από αυτό, στραφείτε στα χημικά στρατεύματα, τα οποία θα βρουν έναν τρόπο να καπνίσουν τα λαγούμια τους», είπε ο Basurin.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος του στρατιωτικού τμήματος είπε ότι το έδαφος του λιμανιού της Μαριούπολης έχει ήδη απελευθερωθεί κατά ογδόντα τοις εκατό. 

Εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, ανακοίνωσε την εντολή για την απελευθέρωση του Κιέβου και άλλων πόλεων της Ουκρανίας. Δημοσιεύθηκαν επίσης στοιχεία ότι οι μαχητές του Αζόφ χρησιμοποιούσαν παιδιά από ένα τοπικό ορφανοτροφείο ως ανθρώπινο δυναμικό.

Εν όψει κι αυτής τη εξέλιξης η 36η Ταξιαρχία Πεζοναυτών στη Μαριούπολη δηλώνει πως τελείωσαν τα πυρομαχικά της και θα είναι η τελευταία μέρα της στη Μαριούπολη…

 Mόλις πριν από λίγο αναφέρεται πως η 36η Ταξιαρχία παραδόθηκε τελικά ως ήταν αναμενόμενο παρά τις πύρινες διακηρύξεις της στο στρατό του DNR και της Ρωσίας…

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...