GEWKWN: ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΡΟΝΤΑ 4/10/2022

GEWKWN:

Θα προσπαθήσουν οι μεγάλες δυνάμεις μαζί με Ευρωπαϊκές χώρες να κλείσουν την Ρωσία στην Μαύρη θάλασσα βάζοντας την Τουρκία να κλείσει τα στενά, δηλαδή να εγκλωβίσουν τα πολεμικά πλοία των ρώσων όπως έγινε από την πολώνια την Εσθονία, την Λιθουανία και την Ουκρανία που έκλεισαν τα σύνορα με την Ρωσία, όλα αυτά αποσκοπούν στον εγκλωβισμό της Ρωσίας.

Στις 30/1/2020 ο Γέροντας είπε για την συμφωνία που θα κάνουν δυο μεγάλα κράτη ( Γερμανία –Τουρκία) κλείνοντας τον δρόμο κατά εκείνων, ( δηλαδή κλείνοντας τα Δαρδανέλια για τους ρώσους) τότε θα έλθει η μεγάλη έκρηξη…..

Οι ρώσοι θα αντιδράσουν πολύ δυναμικά και θα κτυπήσουν μέσω των κινέζων!! Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ‘’ΧΕΡΙΑ ‘’ της Ρωσίας……

2/4/2021 ο Γέροντας είπε και όταν θα ανάψει για τα καλά η σύγκρουση, η Ρωσία όπως μια πληγωμένη αρκούδα θα κατέβει προς τα κάτω (νότια) για να εκδικηθεί την Τουρκία….

Οι ρώσοι βλέποντας ότι δεν μπορούν να κατέβουν προς τα κάτω λόγο κλεισίματος των στενών από τους τούρκους θα χρησιμοποιήσουν 3 διαδρόμους για να πάνε στην Κωνσταντινούπολη, με τους κινέζους να είναι όπως είπαμε τα ‘’ χέρια ‘’ των ρώσων.

Ο Γέροντας είπε το 2014 : …..…. Όταν ο Ρώσος θα κτυπήσει την Ουκρανία, και όταν θα ανάψει για τα καλά η σύγκρουση, η Ρωσία όπως μια πληγωμένη αρκούδα θα κατέβει προς τα κάτω (νότια) για να εκδικηθεί την Τουρκία για την βοήθεια που έδωσε στην Ουκρανία και στο ΝΑΤΟ…..

1/10/2019 o Γέροντας είπε: Στο πέρασμα της η Ρωσία, προς την Τουρκία θα δώσει ένα ‘’ΔΑΓΚΩΜΑ’’ στο ΝΑΤΟ από αέρα θάλασσα και Γη στην Μαύρη θάλασσα και αλλού.

Ο πρώτος διάδρομος για να κατέβει η Ρωσία προς τα κάτω θα είναι μέσω της Σερβίας με βοήθεια από την Κίνα!!!οι ρώσοι κατεβαίνοντας προς τα κάτω και με κατεύθυνση προς την Κωνσταντινούπολη θα περάσουν από τα σύνορα της Αλβανίας με Μαυροβούνιο και Κόσσοβο, θα περάσουν από την περιοχή Σκοντρα η σκονδρα και θα κατέβουν νότια μέσω του έβδομου διαδρόμου όπως τον αποκαλούσαν οι Αλβανοί τον καιρό του Χότζα, (ίσως να είναι ο Μπλε διάδρομος) ο οποίος διάδρομος ενώνεται με την Εγνατία οδό…και θα περάσει και από την……….

Η Ρωσία θα είναι όπως μια πληγωμένη αρκούδα από τις προδοσίες εναντίον της, σε τέτοιο σημείο που θα ‘’ξεχάσουν ‘’ ακόμη και την πίστη τους, γιατί θα είναι σαν ΑΓΡΙΑ θηρία για να βάλουν τάξη και να αποκαταστήσουν το όνομα τους, με αποτέλεσμα να δούμε καταστροφές

13/3/2021 Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ είπε: η ρωσική αρκούδα αλαφιασμένη από την προδοσία των τούρκων……θα κατέβει προς την Τουρκία για να εκδικηθεί, θα κατέβει όπως την λαβα προς τα κάτω και θα κάψει όποιους βρει στον δρόμο της

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός όταν ήταν στην Β. Ήπειρο απέναντι από ένα μικρό νησί που λέγεται Εξάμιλα, στα αλβανικά ξαμιλ και στο χωριό Λειβαδιά είπε‘’ θἄρθουν κοκκινογέλεκοι, νὰ πολεμήσουν γιὰ σᾶς, 32. «Ξένος στρατὸς θὰ ἔλθη, Χριστὸ θὰ πιστεύη, γλώσσα δὲν θὰ ξέρη…». θα έρθουν άνθρωποι με κόκκινα γιλέκα για να πολεμήσουν για σας….’’ κάποιοι λένε ότι θα είναι οι συμμαχικές δυνάμεις, μήπως όμως θα είναι οι ρώσοι που κατεβαίνουν όπως την λαβα λόγο της προδοσίας της Τουρκίας και των Βαλκανικών κρατών, η οργή των ρώσων θα φτάσει μέχρι την Κωνσταντινούπολη, αλλοίμονο στις Βαλκανικές χώρες που έχουν προδώσει τους ρώσους….24/2/2022 o Γέροντας είπε : Το ΝΑΤΟ θα ‘’κινηθεί’’ εναντίον της Ρωσίας, όμως τότε θα ενεργοποιηθεί η ΚΙΝΑ και θα ανοίξει νέο μέτωπο ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.

Ο δεύτερος διάδρομος πιθανόν θα είναι από την Κασπία θάλασσα που συνορεύει με το Ιράν, και θα κατέβουν οι ρώσοι νότια και θα ενωθούν με τους κινέζους, οι κινέζοι θα κινηθούν πίσω από την πλάτη των χωρών της Ευρώπης και της Τουρκίας, υποστηρίζοντας την Ρωσία

4/10/2018 Ο Γέροντας είπε: …ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΘΑ ΒΓΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

14/3/2022 ο Γέροντας είπε : Ο πόλεμος φεύγει από την Ουκρανία και μεταφέρεται στην Μέση Ανατολή, 4 χώρες της περιοχής θα εμπλακούν μια από αυτές θα είναι και η Κίνα !!!

Μετά ίσως θα δούμε την Τουρκία απέναντι της Ελλάδας………. θα έχουμε το κτύπημα των τούρκων σε κάποια νησιά, ίσως αυτό να έχει διάρκεια τριών περίπου μηνών η και περισσότερο…..

14/3/2022 ο Γέροντας είπε : Στην Ανατολική Μεσόγειο, στην θάλασσα, θα γίνουν φονικές ναυμαχίες , ο Γέροντας ανέφερε πολλές φορές ότι ο πόλεμος της Κύπρου θα γίνει στην θάλασσα από ναυτικές δυνάμεις διαφόρων κρατών.

8 Μαΐ 2021… ο Γέροντας είπε : Το τρίτο μέρος του Μεγάλου Πολέμου θα γίνει στην Ανατολική Μεσόγειο και θα εμπλακούν 7χωρες, κάτι θα συμβεί, μεγάλο , με το Ιράν……. Το τρίτο μέρος θα συνοδευτεί από μεγάλο σεισμό…

Μετά το Πάσχα θα κορυφωθούν τα γεγονότα, έχουμε να δούμε πολλά, το θέμα δεν είναι οι ημερομηνίες αλλά όλα είναι για ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ……… Ο Θεός μπορεί να αλλάξει τη ροή της ιστορίας με έκτακτα και ανέλπιστα γεγονότα, μπορεί να καθυστερήσει ένα γεγονός για να ταπεινωθούμε….. Έχει λύσεις ο Θεός, που εμείς δεν μπορούμε να τις φανταστούμε.

22/3/2022 Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ είπε: θα δούμε φοβερές εκπλήξεις μέχρι το τέλος του χρόνου και κάποιους μήνες από τον επόμενο χρόνο

13 Μαρ 2021 Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ είπε: ‘’ θα έχουμε τριπλό κτύπημα, α) Ουκρανία, β) Ιράν, γ) Συρία –κούρδοι

29 Ιούν 2021 Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ είπε: ‘’Ο Ταξιάρχης Μιχαήλ θα φέρει μεγάλη ταραχή και θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους, θα τα βάλει με ΝΟΜΟ ΘΕΟΥ, και όταν αναλάβει Ο Ταξιάρχης …ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ, στην Ελλάδα θα ενεργοποιηθεί Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΙΧΑΗΛ….’’

ΓΕΡΟΝΤΑΣ: ‘’ Θα περάσετε πολύ δύσκολα, ΤΩΡΑ χρειάζεται Ομολογία Πίστεως, να ομολογήσετε Χριστό, να ομολογήσετε Τον Ουράνιο Πατέρα, Την Αγία Τριάδα, να ομολογήσετε Το Άγιο Πνεύμα, και την ψυχή σας που φωτίζεται από το Άγιο Πνεύμα, για να μην μείνετε στους δρόμους με την ψυχή στο στόμα ‘’

Δεν υπάρχουν σχόλια :