Οι μουσουλμάνοι και οι παπικοί φασίστες έκαναν εγκλήματα στην Ουκρανία

 “Η Δύση έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αυτή την ολοκληρωτική σκλαβιά του ανθρώπινου γένους. Θέλει να συνεχίσει αυτά με τους ιούς, με την κλιματική αλλαγή” υποστήριξε ο πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης μιλώντας στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη στον ρ/σ Focus.

“Έχουν τα σχέδιά τους να τροποποιήσουν τα πάντα. Να γίνουν Θεοί, στη θέση του Θεού. Και από την άλλη αυτά τα οποία μας είχαν προειδοποιήσει οι πατέρες μας, ότι όταν το κακό υπερκορυφωθεί, περίμενε και το τέλος”, είπε. «Όταν ένας πρωθυπουργός έχει τέτοιες ευκαιρίες να λύσει τα προβλήματά του και αντί να τα λύσει τα μπερδεύει, τι να πει κανείς; Γιατί να αναμειχθεί σε αυτή τη σύγκρουση; Γιατί να μην πει ‘θα σας πω την άποψή μου, όταν λύσετε το Κυπριακό’. Αυτό λέει ο πρωθυπουργός, όταν είναι Έλληνας και σώφρων. Γιατί μας υπέβαλε σε αυτή τη διαδικασία; Να πολλαπλασιαστεί η αξία των καυσίμων. Ποιον θέλει να εξυπηρετήσει;» αναρωτήθηκε.

Σχολίασε και τα όσα ακούγονται για «πόλεμο των ορθοδόξων», μεταφέροντας αυτά που του αποκάλυψαν άνθρωποι που ζουν από το 2014 την παράνοια του πολέμου. «Μου έχουν πει Ουκρανοί ορθόδοξοι, ότι ο πόλεμος δεν γίνεται εναντίον των ορθοδόξων. Γίνεται κατά των μουσουλμάνων και των παπικών, οι οποίοι επι 8 χρόνια έκαναν τους ορθόδοξους να δεινοπαθήσουν. Ήρθαν άνθρωποι και μου είπαν ότι ακόμα και στις λιτανείες, τους πετούσαν ακαθαρσίες πάνω στις εικόνες. Βίαζαν τις ορθόδοξες γυναίκες και δε τις σκότωναν παρά τις γέμιζαν με πολυουρεθάνη, αυτές φούσκωναν και γινόταν έκρηξη. Μιλάμε για εγκλήματα».

Ο πατέρας Βασίλειος υποστήριξε ότι τα «τα θέματα της καθημερινής ζωής είναι όλα πνευματικά, γιατί θα κριθούμε για όλη μας τη ζωή». «Στα σχολεία γίνεται προσπάθεια κατάργησης ακόμα και των φυσικών χαρακτηριστικών του ανθρώπινου γένους. Δεν έχουν μείνει ούτε τα μυαλά μας στη θέση τους. Δεν είναι προφητικό να πει κανεις ότι έχει δρομολογηθεί το ξεκαθάρισμα του Θεού. Ο πόλεμος δεν θα μείνει εκεί, δεν αναχαιτίζεται διότι η ανθρωπότητα δε θέλει να καταλάβει», ανέφερε.

«Πίσω και πάνω από όλα βρίσκεται ο Θεός μας, ο οποίος δεν μπορεί να ανεχθεί επ΄ άπειρον αυτή την κατάσταση. Όσες φορές η ανθρωπότητα δεν το έλαβε αυτό υπόψιν της, η κατάληξη ήταν τραγική», υπογράμμισε ο ίδιος.

loading...