ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ:«Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ»


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΑΠΛΑ Η ΡΩΣΙΑ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!

«Στις 4 Μαρτίου κάτι κομβικό συνέβη»Διαρροή από ισραηλινές στρατιωτικές πηγές:”Η Ρωσία έχει ήδη κερδίσει τον πόλεμο…στις 4 Μαρτίου κάτι κομβικό συνέβη”

“Η Ρωσία έχει ήδη κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία. Το γνωρίζω αυτό από ισραηλινές στρατιωτικές πηγές που μου εξήγησαν ότι στις 4 Μαρτίου συνέβη κάτι που τους επιτρέπει να το επιβεβαιώσουν. Θα χρειαστούν μερικές ακόμη μέρες, αλλά έχει κλειδώσει”. Piero San Giorgio, Telegram…

Aυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία δεν είναι πόλεμος με τη συνήθη έννοια, ακόμα κι αν είναι στρατιωτικού χαρακτήρα. Η στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας είναι ένα αμυντικό βήμα, όχι επιθετικό, παρά την κατοχή μιας γειτονικής χώρας. 

Το στρατιωτικό βήμα ήρθε σε ένα μακρύ πλαίσιο, το οποίο ξεκίνησε μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, και κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ενενήντα του περασμένου αιώνα,όταν το ΝΑΤΟ ανέλαβε την επέκταση προς τα ανατολικά, παρά τις υποσχέσεις ότι η Ατλαντική Συμμαχία δεν θα προχωρούσε «μια ίντσα» προς τα ανατολικά. 

Η παρουσία στρατιωτικών βάσεων και πλατφορμών πυραύλων σε χώρες που ήταν μέρος του Συμφώνου της Βαρσοβίας έχει γίνει άμεση απειλή για την εθνική ασφάλεια της Ρωσίας. 

Από το 2007, ο Ρώσος πρόεδρος έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει, σε μια περίφημη ομιλία του στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο, ότι η μονοπολικότητα δεν είναι αποδεκτή και ότι η ασφάλεια στην Ευρώπη είναι μια κοινή και αδιαίρετη ασφάλεια.

Η Ατλαντική Συμμαχία αγνόησε αυτή την προειδοποίηση και πραγματοποίησε τις έγχρωμες επαναστάσεις που ανέτρεψαν κυβερνήσεις που πρόσκεινται στη Μόσχα. 

Στη Διάσκεψη του Βουκουρεστίου το 2008, η απόφαση των χωρών της Ατλαντικής Συμμαχίας ήταν να ανοίξουν την πόρτα για την ένταξη της Γεωργίας και της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :