Προς ΥΕΘΑ. Ξυπνήστε , η Τουρκία θεωρεί τη στρατιωτική υπεροχή εκ γενετής δικαίωμά της . Εξοπλίζετε και Πυραυλικά ,για Πόλεμο.


 Η πυραυλική άμυνα – επίθεση , αναδεικνύει πλέον σε κάθε φάση μιας εμπόλεμης κατάστασης τη σημαντικότητά της, καθιστώντας την προτεραιότητα για κάθε παίκτη στο παγκόσμιο σύστημα.


Η Τουρκία – που το γνωρίζει καλά αυτό –προμηθεύτηκε ΚΡΥΦΑ ( εάν δεν το γνωρίζεται υπάρχει ΑΜΕΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)  τους Ρωσικούς  διηπειρωτικών πυραύλων τύπου RS-24 με δυνατότητα 10 ταυτόχρονων κεφαλών και εμβέλεια 5.500 χλμ και «παροπλίζει » τους  αμερικανικούς  πυραύλους Harpoon. Παράλληλα , έκανε συμφωνία για την προμήθεια του  υπερηχητικού πυραυλικού συστήματος εδάφους –  αέρος με το όνομα Tsirkon, που στηρίζεται στο σύστημα Kalibr αρχές του 2023. Το σύστημα αυτό  φτάνει τα 9 Mach, δηλαδή περίπου 2 χιλιόμετρα ανά δευτερόλεπτο και έχει εμβέλεια τα 1.000 χλμ,


Πέραν των ανωτέρω , ολοκλήρωσε την ενσωμάτωση  σε ναυτικές πλατφόρμες, όπως περιπολικά σκάφη, φρεγάτες και κορβέττες , του πύραυλου ATMACA , με έχει εμβέλεια άνω των 200χλμ


Οι κινήσεις αυτές θεωρούνται τόσο σημαντικές για την Τουρκία , που δεν διστάζει να φτωχοποιήσει εκατομμύρια Τούρκους Πολίτες .


Σας λέει κάτι αυτό ;


ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Εθνικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής )

Δεν υπάρχουν σχόλια :