Ζάκυνθος: Εθεσαν σε αναγκαστική αργία 14 ιερείς γιατί δεν ήθελαν να εμβολιαστούν - Εξέγερση των πιστών υπέρ των ιερέων

Συνολικά 14 ιερείς έθεσε σε αναγκαστική αργία λόγω αντίθεσής τους στον αναγκαστικό εμβολιασμό, ο γνωστός για τις απόψεις του υπέρ του μαζικού εμβολιασμού, Μητσοπολίτης Ζακύνθου Διονύσιος Δ΄ (κατά κόσμον Δημήτριος Σιφναίος).


Χιλιάδες προκηρύξεις αμέσως κατέκλυσαν το νησί από μεγάλο αριθμό πιστών που στηρίζουν τους 14 ιερείς και στο περιεχόμενό τους κατηγορούν τη Μητρόπολη Ζακύνθου για «απάνθρωπες και παράνομες ενέργειες», και ότι η συμπεριφορά του ιεράρχη έχει διαταράξει την ψυχική γαλήνη του ποιμνίου.

«Πλέον το ζήτημα είναι αυτοί ή εμείς» αναφέρουν κάποιες προκηρύξεις που καλούν τους πολίτες σε ενεργό αντίδραση στα σατανικά σχέδια της Μητρόπολης και της κυβέρνησης.

Mία από τις προκηρύξεις που καλούν τους πιστούς σε αντίσταση:

Υπενθυμίζεται πως στο διάγγελμα του πρωθυπουργού, μεταξύ των μέτρων που ανακοίνωσε, περιλαμβάνονταν και οι περιορισμοί που προβλέπονται για τους ανεμβολίαστους και την είσοδό τους στις εκκλησίες.

«Όσον αφορά τις λειτουργίες στις εκκλησίες, επαναλαμβάνω ότι οι πιστοί που δεν θα έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό εργαστηριακό τεστ. Αυτό, άλλωστε, προβλέπει και η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου, την οποία καλούνται τώρα να επιτηρούν οι φορείς της αλλά και, δειγματοληπτικά, η Πολιτεία», είχε πει ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :