K.BΑΘΙΩΤΗΣ: «ΑΘΛΙΟ ΣΟΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΝΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ»

To δικτατορικό διάγγελμα της 18ης Νοεμβρίου 2021: Προπαγανδιστικό σεμινάριο προώθησης του υγειοναζισμού ***

Ένα ακόμη άθλιο σόου προπαγάνδας παίχτηκε χθες στα μάτια εκατομμυρίων Ελλήνων από τον δικτάτορα της Ελλάδας, ο οποίος ξεροκατάπινε κάθε τρεις και λίγο.

Μίλησε για έξαρση του τέταρτου κύματος και όχι για πέμπτο κύμα, όπως προφήτευαν οι χαρτορίχτρες και οι τσιγγάνες του προπαγανδιστικού μηχανισμού του.

Με βάση ποια επιστημονικά κριτήρια ορίζεται η έξαρση ενός κύματος και με βάση ποια η είσοδος σε ένα αυτοτελές, νέο κύμα;

Σε τι διαφέρει ένα πέμπτο κύμα από την έξαρση ενός ήδη υπάρχοντος κύματος;

Για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, και προπάντων για να δικαιολογήσει τη συνέχιση της πανδημίας το τέλος της οποίας ευαγγελιζόταν με τον €μβολιασμό, επικαλέσθηκε τη μετάλλαξη Δέλτα, που υποτίθεται ότι επιβράδυνε τον επίλογο του κορωνοϊού. Επίλογο για τον οποίο μας μιλούσε πριν από μήνες με βεβαιότητα και αυτοπεποίθηση.

Ο αόρατος σεναριογράφος που έχει γράψει το θεατρικό έργο της πανδημίας, ζηλεύοντας τη δόξα του Νίκου Φώσκολου από τις επιτυχημένες σειρές Καλημέρα Ζωή και Λάμψη, έπρεπε με κάποιον τρόπο να εμπνευστεί τα νέα επεισόδια που θα κρατήσουν τον κόσμο κλειδωμένο στα σπίτια του (νέο lockdown) ή εν πάση περιπτώσει κοινωνικώς αποκλεισμένο (ήδη ισχύον άτυπο lockdown για τους ανεμβολίαστους).

Φαντασιώθηκε πάλι ότι έχουμε πόλεμο ανάμεσα στον κορωνοϊό και στους πολίτες, υπονόησε ξανά ότι το εμβόλιο είναι το όπλο της κοινωνίας και έτσι κατέληξε στην εκτός τόπου και χρόνου φράση του:

«Παντού το €μβόλιο δίνει τη νίκη στον άνθρωπο και όχι στην ασθένεια, στην υγεία και όχι στον πόνο, στην ελευθερία και όχι στους περιορισμούς»!

Πού την είδε αυτήν την καθολική νίκη, όταν κάθε μέρα μας τρομοκρατούν με την αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων και ενώ οι ίδιοι οι δικοί τους γιατροί, όπως π.χ. η κ. Θεοδωρίδου, παραδέχονται ότι έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις τους για την αποτελεσματικότητα του €μβολίου;

Και προπάντων, που είδε τη νίκη της ελευθερίας, όταν πλέον η καθημερινή μας ζωή έχει γίνει κόλαση, υλοποιούμενη μόνο υπό προϋποθέσεις, ιδίως της χρήσης μάσκας και της διενέργειας διαγνωστικού ελέγχου;

Ο σύγχρονος Εφιάλτης της Ελλάδας ζει σε αυτόν τον κόσμο ή σε κάποιον άλλον που είναι αποκύημα της φαντασίας του;

Θεωρώντας ξανά ότι απευθύνεται σε βρέφη, μας μίλησε σαν να απήγγειλε στίχο ποιήματος με ομοιοκαταληξία. Ακούστε τι είπε:

«Όπου ο €μβολιασμός προ-χωρεί ο ιός υπο-χωρεί».

Αυτό όμως δεν είναι στίχος ποιήματος αλλά σύνθημα!

Ένας γνήσιος προπαγανδιστής μιλάει με απλά λόγια, ώστε η προωθούμενη ιδέα να εντυπωθεί στο μυαλό του βρεφοποιημένου πολίτη όσο ευκολότερα γίνεται.

Μας ανακοίνωσε ότι 1,5 εκατομμύριο πολιτών συμπλήρωσαν 6 μήνες από τον €μβολιασμό τους και ότι, αν και προστατευμένοι, γίνονται πιο ευάλωτοι, καθώς έχουν λιγότερα αντισώματα.

Πώς το ξέρει αυτό;

Δεν το ξέρει, γι’ αυτό επικαλέσθηκε την αυθεντία της επιστήμης, η οποία «προειδοποιεί ότι με τον καιρό η άμυνα του οργανισμού μας εξαντλείται, συνεπώς γίνεται καθοριστική και η ενισχυτική δόση του €μβολίου».

Το τέχνασμα γνωστό: Τσουβάλιασε και πάλι όλους τους πολίτες στον ίδιο σάκο, αδιαφορώντας για τον τρόπο λειτουργίας του εξατομικευμένου οργανισμού, προκειμένου να προπαγανδίσει την τρίτη δόση.

Το εντυπωσιακό είναι ότι, ήδη από τον Αύγουστο, όταν εμφανίσθηκε ο μπασκετμπολίστας στις οθόνες μας για να ανακοινώσει τα νέα ιατροφασιστικά μέτρα, η αναλογία ανεμβολίαστων και εμβολιασμένων που βρίσκονται στις ΜΕΘ είναι αταλάντευτα κολλημένη στον ίδιο αριθμό: 9 στους 10!

Χωρίς να επικαλεσθεί κανένα αποδεικτικό στοιχείο τρομοκράτησε τους πολίτες λέγοντας ότι όσοι νοσούν σοβαρά, είτε δεν εμβολιάστηκαν καθόλου, είτε δεν ενίσχυσαν την άμυνα του οργανισμού τους με την υπενθυμιστική (sic) δόση.

Επανέλαβε δε την παγιωμένη προπαγανδιστική του φράση ότι «πρόκειται περί πανδημίας ανεμβολίαστων», την ώρα που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα παντού μόνο οι εμβολιασμένοι και όχι οι ανεμβολίαστοι!

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφέρει τον μπαμπούλα των διασωληνώσεων αποφαινόμενος όλως αυθαιρέτως ότι, αν είχαμε τα ποσοστά εμβολιασμένων της Πορτογαλίας, τότε θα είχαμε πέντε φορές λιγότερες διασωληνώσεις.

Κλασική τακτική ενός άθλιου προπαγανδιστή που παραποιεί την πραγματικότητα, επικαλούμενος ένα μόνο παράδειγμα άλλης χώρας, χωρίς να επιχειρεί συγκριτική ανάλυση των στοιχείων που προέρχονται και από άλλες χώρες.

Ψευδείς ειδήσεις όμως δεν είναι μόνο εκείνες που περιέχουν μόνο ψέματα αλλά και εκείνες που περιέχουν μισοαλήθειες («το πινέλο του ζοφερού δεν πιάνει ποτέ στο μαύρο». Χρειάζονται αλήθειες ακόμη και για να πεις ψέματα, έλεγε ο Ελύτης). 

Εκείνες που φωτίζουν μόνο τη μια όψη του φεγγαριού και αφήνουν αθέατη την άλλη. Αυτές ακριβώς είναι οι παραποιημένες ή παραπλανητικές ειδήσεις (βλ. Πλειό, Παραποιημένες ειδήσεις. Ο μετασχηματισμός της προπαγάνδας στην κοινωνία της ενημέρωσης, εκδ. Gutenberg, 2021).

Εν συνεχεία μνημόνευσε γιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι με υπεράνθρωπες προσπάθειες κρατούν ετοιμοπόλεμες τις δομές υγείας, δεσμευόμενος να σταθεί δίπλα τους.

Στον θαυμαστό ανάποδο κόσμο μας, στέκομαι δίπλα σημαίνει πετάω κλοτσηδόν. Άλλωστε αυτό έκανε με τους ήρωες του πρώτου κύματος της πανδημίας, τους οποίους αργότερα επιβράβευσε με το δώρο της αναστολής καθηκόντων!

Τόλμησε να μιλήσει για χτίσιμο του νέου ΕΣΥ που στον θαυμαστό ανάποδο κόσμο σημαίνει γκρέμισμα του ΕΣΥ, το οποίο ήδη διέλυσε βγάζοντας στον δρόμο γιατρούς και νοσηλευτές που τόλμησαν να υπερασπιστούν το αυτεξούσιό τους, αρνούμενοι να εκτεθούν στον κίνδυνο των παρενεργειών των πειραματικών σκευασμάτων.

Τόλμησε να πει ότι σήμερα χρειαζόμαστε καθαρό μυαλό και ενότητα, την ώρα που με τον ελεεινό τρόπο διακυβέρνησης της χώρας έχει προκαλέσει ασύλληπτη σύγχυση στον πολίτη, ο οποίος βεβαίως με αυτόν τον τρόπο γίνεται πιο ευάλωτος στον φόβο και άρα ευκολότερα χειραγωγήσιμος.

Δεν ντράπηκε να μιλήσει για ενότητα, την ώρα που έχει σπείρει τη διχόνοια στους Έλληνες χωρίζοντάς τους σε δύο στρατόπεδα που σφάζονται μεταξύ τους, ώστε να μπορεί εκείνος ανενόχλητος να κυβερνά ως απόλυτος μονάρχης.

Η τακτική του «διαίρει και βασίλευε» είναι δημοφιλής τόσο στα πολεμικά εγχειρίδια όσο και σε αυτά της προπαγάνδας. Όταν ο αντίπαλος είναι διαιρεμένος, νικάται ευκολότερα.

Είπε ακόμη:

«η Ελλάδα θρηνεί απώλειες γιατί δεν έχει τα ποσοστά εμβολιασμού άλλων χωρών και αυτό παρά την άρτια εκστρατεία που οργάνωσΑ».

Ώπα ρε μεγάλε, χαλάρωσε λίγο! Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Την έχεις δει Ιάσονας που πάει να πάρει το χρυσόμαλλο δέρας;

Εσύ οργάνωσες την αργοναυτική εκστρατεία ή τα μεγάλα αφεντικά σου από τα οποία παίρνεις οδηγίες νυχθημερόν;

Και πού την είδες την άρτια οργάνωση;

Μια κυβέρνηση παλιάτσων με χιτλερικό μουστάκι πώς μπορεί να οργανώσει άρτια μια εκστρατεία;

Μάθετε πρώτα πώς διακρίνεται η προσφορά προνομίων από την εκτόξευση απειλών και ελάτε μετά να κάνετε απολογισμό δεξιοτήτων!

Μάθετε πρώτα να χειρίζεστε τους πολίτες σαν ανθρώπους και όχι σαν πειραματόζωα και ελάτε μετά να κοκκορευτείτε ότι οργανώσατε άρτια την εκστρατεία σας.

Εκεί όμως που ο δικτάτορας έπιασε ταβάνι εμπαιγμού ήταν η επίκληση ενός συμβολαίου ανάμεσα στο κράτος και τους πολίτες.

Φαίνεται ότι κουράστηκε να διαβάζει καθημερινά την Μεγάλη Επανεκκίνηση του Κλάους Σβαμπ και είπε να το ρίξει λίγο στο Κοινωνικό Συμβόλαιο του Ζαν-Ζακ Ρουσσώ.

Είπε:

Κυβέρνηση και κοινωνία υπογράψαμε μαζί ένα συμβόλαιο τιμής για να μην ξανακλείσουμε με ασπίδα το €μβόλιο και πρέπει να τηρήσουμε αυτούς τους όρους της συμφωνίας!

Πότε και από ποιους πολίτες υπεγράφη αυτό το συμβόλαιο;

Προφανώς η γελοία αυτή πολιτική μαριονέτα είχε στο μυαλό της το συμβόλαιο που έκανε μόνο με εκείνους που έχαψαν το παραμύθι του και πήγαν και τρυπήθηκαν, νομίζοντας ότι θα έπαιρναν πίσω την ελευθερία τους.

Στον ανάποδο κόσμο μας, αυτός που διέψευσε την εμπιστοσύνη των εμβολιασμένων, οι οποίοι πίστεψαν ότι θα €μβολιασθούν και θα επιστρέψουν στην παλιά κανονικότητα (αλλά τώρα βλέπουν ότι πρέπει να εμβολιάζονται διαρκώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα), έρχεται να μας κουνήσει το δάχτυλο χρεώνοντάς τους παραβίαση του κοινωνικού συμβολαίου!

Εν συνεχεία, ο πρωθυπουργικός ηθοποιός μάς ενημέρωσε ότι τις τελευταίες εβδομάδες κλείστηκαν 350.000 ραντεβού για πρώτο εμβολιασμό. «Αυτό δείχνει», είπε, «ότι η προτροπή και η ενθάρρυνση έχουν μεγαλύτερη από τους γενικούς αφορισμούς περί υποχρεωτικότητας».

Άλλο ένα προπαγανδιστικό πυροτέχνημα: Απέδωσε την αύξηση των ραντεβού στην προτροπή και την ενθάρρυνση αλλά όχι στα δρακόντεια μέτρα εναντίων των ανεμβολίαστων, οι οποίοι καλούνται να φυτοζωούν στο περιθώριο της κοινωνίας.

Με δεδομένο δε ότι τα μέτρα εναντίον των ανεμβολίαστων είναι δρακόντεια, στην πραγματικότητα ο εμβολιασμός έχει καταστεί εμμέσως υποχρεωτικός, αφού για πολλούς ανεμβολίαστους πολίτες η καθημερινή ζωή τείνει να μετατραπεί σε ένα ανυπόφορο βασανιστήριο.

Ακούστε επίσης με ποιον τρόπο προσπαθεί να πείσει τους μέχρι τώρα ανένδοτους ανεμβολίαστους να τρυπηθούν: Ενεργώντας τρομολαγνικά ως άλλος Ευαγγελάτος που στην εκπομπή του μιλά με φόντο τα κρεβάτια της ΜΕΘ, κάλεσε τους διστακτικούς να μιλήσουν με τους ανεμβολίαστους που νόσησαν και είδαν τον θάνατο κατάματα στη μοναξιά ενός κρεβατιού της εντατικής.

 Ούτε ο Steven King ως συγγραφέας μυθιστορήματος τρόμου δεν θα μιλούσε με τόσο μελοδραματισμό.

Ταυτοχρόνως, όμως, ο Εφιάλτης χρησιμοποίησε και μια φράση η οποία θέλει τεράστια προσοχή.

Είπε ότι, αν οι ανεμβολίαστοι εμβολιαστούν, τότε η ζωή τους θα γίνει επιτέλους πιο εύκολη, χωρίς πρόσθετους περιορισμούς και οικονομικές επιβαρύνσεις, δίπλα στους ανθρώπους τους και άνετα μέσα στην κοινωνία.

Σε αυτήν επομένως τη φράση υποκρύπτεται μια χυδαία απειλή και μια ομολογία. Η απειλή είναι ότι όποιοι δεν €μβολιαστούν θα έρχονται συνεχώς αντιμέτωποι με νέα μέτρα, τα οποία θα σφίγγουν ολοένα και περισσότερο τον κλοιό της υγειονομικής τυραννίας.

Η δε ομολογία είναι η εξής: Όλα τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί εναντίον των ανεμβολίαστων δεν αποσκοπούν στην υγειονομική θωράκιση της χώρας αλλά στην τιμωρία τους που ταυτοχρόνως αποτελεί απόπειρα κάμψης της αντίθετης βούλησής τους.

Άραγε τι εννοούσε ο Εφιάλτης, όταν είπε ότι όποιοι €μβολιασθούν θα συνεχίσουν να είναι δίπλα στους ανθρώπους τους μέσα στην κοινωνία;

Ποιο σχέδιο έχει εκπονηθεί εναντίον των ανεμβολίαστων;

Μήπως έχουν σκοπό να μας κλείσουν σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως όπως έκανε στους Εβραίους ο Χίτλερ;

Η νέα επίθεση εναντίον των ανεμβολίαστων συνίσταται στον αποκλεισμό τους από τα σινεμά, τα θέατρα, τα μουσεία ή τα γυμναστήρια, δηλ. όλες τις κλειστές αίθουσες.

Εντελώς ξεδιάντροπα, κοροϊδεύοντάς μας μέσα στα μούτρα μας, είπε ότι αυτός ο νέος αποκλεισμός είναι μια άμεση ενέργεια προστασίας και ασφαλώς μια έμμεση προτροπή να €μβολιαστούν.

Είναι πλέον προφανές ακόμη και για ένα πεντάχρονο ότι αυτή η κυβέρνηση εμπαίζει ανενδοίαστα ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού, αφού εντελώς προπαγανδιστικά βαφτίζει αφ’ ενός την τιμωρία προστασία και αφ’ ετέρου την ψυχολογική βία προτροπή!

Επίσης, πριν από δύο μόλις εβδομάδες ήταν ο ίδιος ο Εφιάλτης εκείνος που έλεγε στη συνέντευξη προς τον κ. Πρετεντέρη και την κ. Τζίμα ότι «οι εκκλησίες είναι ανοιχτοί χώροι λατρείας» (συμπληρώνοντας καλποθηρικά ότι «ίσως ο κ. Τσίπρας δεν έχει αισθανθεί την ανάγκη να μπει σε μια εκκλησία για να ανάψει ένα κερί») και ότι «δεν υπάρχει κάποιος στην πόρτα να ελέγξει τους πιστούς. 

Από κει και πέρα αν υπάρχει ένας τρόπος εφαρμογής του μέτρου αυτού θα το συζητούσα. Αλλά το ζήτημά μας εδώ δεν είναι οι εκκλησίες, είναι η πολιτικοποίηση του ζητήματος της πανδημίας».

Για να απορρίψει μάλιστα τη θέσπιση υποχρεωτικών τεστ στις εκκλησίες, είπε ότι «η έκφραση των θρησκευτικών μας πεποιθήσεων είναι μια πράξη η οποία έχει κάποια πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά», υπονοώντας ότι εξαιτίας και αυτών των χαρακτηριστικών δεν μπορεί να θεσπισθεί υποχρεωτικό τεστ για την είσοδο στους ναούς.

Τώρα όμως τον ακούσαμε να μας λέει ότι οι πιστοί που δεν θα έχουν €μβολιαστεί θα πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό εργαστηριακό τεστ.

Φυσικά επικαλέσθηκε την εγκύκλιο της πουλημένης Ιεράς Συνόδου την οποία «καλούνται τώρα να επιτηρούν οι φορείς της αλλά και, δειγματοληπτικά, η Πολιτεία».

Άρα, μέσα σε δύο εβδομάδες έλυσε το ελεγκτικό πρόβλημα που του κρατούσε δεμένα τα χέρια και διασφάλισε ότι στις εισόδους των ναών θα υπάρχει ένας αντίχριστος γκεσταμπίτης που θα διενεργεί τον βλάσφημο έλεγχο;

Φυσικά και όχι! Το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ η αδυναμία ελέγχου στην είσοδο της εκκλησίας. Απλώς, η κυβέρνηση ήθελε να πάει όσο πιο ομαλά γινόταν στους περιορισμούς σε βάρος των πιστών και, σε συνεννόηση με τον προδότη της Ορθοδοξίας Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, καθώς και τον σαλτιμπάγκο αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τον Τσίπρα, που δεν έχει καμία τσίπα, να παίξουν παιχνίδια καλού και κακού μπάτσου.

Βαίνοντας προς την ολοκλήρωση του διαγγέλματός του ο Εφιάλτης έβγαλε μια απίστευτη προπαγανδιστική κορώνα κοροϊδεύοντας τους Έλληνες πολίτες:

«Πρόκειται», είπε, για «επιλογές ενθαρρυντικές και όχι κατασταλτικές. Με διάθεση πειθούς και όχι αντιπαράθεσης που γεννά διχασμούς και κοινωνικούς αυτοματισμούς».

Δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου μεγαλύτερο υποκριτή, φαρισαίο και θεομπαίχτη: Ενώ αυτός και η κυβέρνησή του προκάλεσε έναν τερατώδη διχασμό ανάμεσα στους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους, δεν αισχύνθηκε να δηλώσει ότι τα μέτρα δεν διέπονται από πνεύμα αντιπαράθεσης που γεννά διχασμούς.

Τέλος, μας κάλεσε «να ακούσουμε τη φωνή της πραγματικότητας γύρω μας, τον θρήνο για την έγκυο και τα νέα παιδιά που χάσαμε».

Ένας πρωθυπουργός που λέει τόσα ψέματα στον ελληνικό λαό δεν έχει την παραμικρή αναστολή να μιλήσει για φωνή της πραγματικότητας!

Την οποία φροντίζει ο ίδιος να συσκοτίζει στρέφοντας τον προβολέα μόνο πάνω στους θανάτους από τον κορωνοϊό και ταυτοχρόνως μένοντας μουγκός για τους θανάτους ή έστω τις σοβαρές παρενέργειες από τον εμβολιασμό.

«Αυτοί που πίστεψαν τα ψέματα», είπε, «έζησαν τη φρίκη της εντατικής». Ο ψεύτης τολμά να μιλάμε για ψέματα! Αλλά και για φρίκη στην εντατική που προκλήθηκε τεχνηέντως από την εφαρμογή απάνθρωπων πρωτοκόλλων.

Επιπλέον, μας κάλεσε «να γυρίσουμε την πλάτη στον φόβο και σε κάθε τσαρλατάνο που για τη δική του δημοσιότητα και προβολή εμπορεύεται την άγνοια».

Πώς είναι δυνατόν να μας ζητά να μη φοβόμαστε όταν τα ΜΜΕ, που, με ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι απολύτως ελεγχόμενα από την κυβέρνησή του, καλλιεργούν ένα πρωτοφανές κλίμα όχι απλώς φόβου, αλλά τρόμου;

Πώς είναι επίσης δυνατόν να μας ζητά να γυρίσουμε την πλάτη σε κάθε τσαρλατάνο, όταν από αμέτρητους τσαρλατάνους αποτελείται το ίδιο το μάπετ σόου που μας κυβερνά;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει όμως μια άλλη φράση που είπε ο Εφιάλτης λίγο πριν βάλει τελεία στο απορριμματοφόρο και εμετικό διάγγελμά του:

«Η απειθαρχία στις εκκλήσεις των ειδικών δεν είναι πράξη αντίστασης στο κράτος αλλά υποχώρηση της λογικής και του κοινού συμφέροντος».

Μιλώντας για αντίσταση, ο Εφιάλτης παραδέχθηκε εμμέσως κάτι πολύ σημαντικό: την ανάγκη του πολίτη να κάνει αντίσταση ενάντια σε μια ιατροφασιστική κυβέρνηση που προσιδιάζει πλέον σε ναζιστικό καθεστώς.

Για πολλοστή δε φορά, ο Εφιάλτης πιπίλησε την καραμέλα της αυθεντίας των ειδικών. Η επίκληση στην αυθεντία τους είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό της αυταρχικής προπαγάνδας.

«Το λένε οι ειδικοί, βγάλτε τον σκασμό». «Σκύψτε το κεφάλι και κάντε ό,τι σας λέω εγώ»!

Και μόνο αυτή η μονότονη θεοποίηση των ειδικών θα έπρεπε να είναι αρκετή για να αφυπνίσει κάθε σοβαρό επιστήμονα, ο οποίος πήγε και τρυπήθηκε. Γιατί αυτός γνωρίζει άριστα ότι η επιστήμη προχώρησε και προχωρά μόνο μέσα από τη διαρκή αμφισβήτηση των πάντων, όχι από τη δουλική υιοθέτηση της πληροφορίας που πλασάρεται ως γνώση ταμπού. Αν ίσχυε το αντίθετο, τότε όλες οι διδακτορικές διατριβές θα ήταν συρραφή και αντιγραφή όσων έχουν γραφτεί από τις αυθεντίες. Άρα θα ήταν απορριπτέες ελλείψει πρωτοτυπίας.

Πολίτες που δέχονται αμάσητα όσα τους πουλάει η κυβέρνησή τους δεν είναι πολίτες αλλά κοπρίτες. Έτσι όμως μας θέλουν οι Μητσοτάκηδες, για να λυμαίνονται ανενόχλητοι την εξουσία: ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Επιπροσθέτως, ο Εφιάλτης ζήτησε να επιστρατεύσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης πολιτείας και πολιτών που φέρνει θαυμαστά αποτελέσματα, ακολουθώντας τις οδηγίες της επιστήμης και του κράτους.

Πού βρίσκει άραγε το σθένος αυτός ο παραληρηματικός θεομπαίχτης να ζητά εμπιστοσύνη από πολίτες που επί 20 μήνες τους έχει βγάλει το λάδι, τους έχει κάνει τη ζωή ποδήλατο και τους έχει μετατρέψει σε υπάκουα πειραματόζωα, προσφεύγοντας πότε σε ψευδεπίγραφα προνόμια και πότε σε απροκάλυπτα μαστίγια;

Δείτε σας παρακαλώ τους δύο πυλώνες του σύγχρονου ολοκληρωτισμού: από τη μια ο αυταρχικός ηγεμόνας και από την άλλη ο επιστήμονας, αμφότεροι στο απυρόβλητο, εξ ου και τα ακαταδίωκτα. Οι οδηγίες του κράτους και της επιστήμης στις οποίες αναφέρθηκε ο Εφιάλτης στην ουσία δεν είναι οδηγίες αλλά θεϊκές εντολές σαν αυτές που παραδόθηκαν στον Μωυσή.

Όσο λοιπόν αυτοί μιλάνε για πράσινα πιστοποιητικά, εμείς θα πρέπει να ελέγχουμε τα κόκκινα πιστοποιητικά του σύγχρονου ολοκληρωτισμού που μας έλαχε να τον βιώνουμε στο πετσί μας.

Προτείνω αυτό το πρωθυπουργικό διάγγελμα να διδάσκεται στις πολεμικές σχολές για να μαθαίνουν οι σπουδαστές τους τι σημαίνει να κυβερνιέται η χώρα μας από ένα προπαγανδιστικό φερέφωνο της παγκόσμιας νεοταξίτικης ελίτ, το οποίο προσποιείται τον πρωθυπουργό.

Στην πραγματικότητα, το άρθρο 191 ΠΚ, η διάταξη της προπαγάνδας, ράφτηκε ως νομικό κουστούμι για να θωρακίσει το δικτατορικό καθεστώς από τους εραστές της αλήθειας και ταυτοχρόνως από τους αμφισβητίες του.

Στον θαυμαστό ανάποδο κόσμο όμως, η ποινική διάταξη της προπαγάνδας δεν προστατεύει αλλά εκθέτει τους προπαγανδιστές.

Οι τελευταίες λέξεις του πρωθυπουργικού παπαγάλου ήταν τρεις, η εξής μία, επαναληφθείσα εις τριπλούν:

€μβολιαστείτε, €μβολιαστείτε, €μβολιαστείτε!

Δεν μας έφθανε δηλαδή η προπαγάνδα του, επιδόθηκε και σε πλύση εγκεφάλου.

Όπως λέει όμως ο διανοητικός πατέρας της πλύσης εγκεφάλου Edward Hunter (Πλύσις εγκεφάλου, μτφ.: Ανδ. Ανανιάδης, εκδ. Νέος Κόσμος, Αθήναι 1969, σελ. 146):

«έμαθα ότι μπορείς να λυγίσης έναν άνθρωπο σωματικά ή πνευματικά, μα όταν ο άνθρωπος αυτός έχει πάρει την απόφασι να επιζήση, τότε είναι πολύ πιθανό πως ο άνθρωπος αυτός θα βγη στο τέλος νικητής».

Τους λέμε λοιπόν:

Α να χαθείτε, α να χαθείτε, α να χαθείτε!

loading...