Η πιο συγκλονιστική είδηση των τελευταίων ημερών – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, vid


 Οι εξελίξεις είναι καλπάζουσες…

Το facebook προσλαμβάνει 10.000 άτομα στην Ευρώπη για να δημιουργήσουν  ένα «μετα-σύμπαν».


Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Russia Today, το «μετα-σύμπαν» θα είναι βασικά το μάτριξ- η μήτρα.


Οι χρήστες θα δημιουργούν ψηφιακά είδωλα του εαυτού τους, προκειμένου να ξεχνιούνται από τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας, τα οποία έχουν πλέον παγιωθεί ως τρόπος ζωής. Κάπου σε έναν περιορισμένο χώρο, θα ξεφεύγουν, ζώντας με την ψευδαίσθηση πως είναι ελεύθεροι!


Όπως υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ:


«Μπορείς να περπατήσεις σε έναν εικονικό κόσμο και να αλληλεπιδράσεις με ανθρώπους σε πραγματικό χρόνο, κάνοντας πράγματα όπως ψώνια, χορό και να μελετάτε μαζί, σε ένα εικονικό χώρο.


Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του facebook και ceo, ο Mark Zuckerberg, λέει ότι το “metaverse- μετασύμπαν” είναι απλώς η φυσική εξέλιξη, από το 2D Διαδίκτυο έως το 3D. -Μπορείτε να σκεφτείτε το “μετασύμπαν” σαν ένα ενσωματωμένο διαδίκτυο, όπου αντί να βλέπεις απλώς το περιεχόμενο, βρίσκεστε σε αυτό και αισθάνεστε παρόντες με άλλους ανθρώπους σαν να είστε σε άλλα μέρη, έχοντας διαφορετικές εμπειρίες που δεν θα μπορούσατε απαραίτητα να κάνετε σε μια 2d εφαρμογή, ή σε μια ιστοσελίδα, όπως να χορεύετε.


 Η ιδέα είναι ότι οι χρήστες θα μπορούν να γλιστρήσουν ανεμπόδιστα από τον ένα εικονικό κόσμο στον άλλο. Έτσι αντί να πετούν από το Παρίσι στην Νέα Υόρκη για παράδειγμα, θα τηλεμεταφέρετε ψηφιακά τον εαυτό σας από το “metaverse-μετασύμπαν” του facebook, στην google ή στην apple»!Δείτε:


Δεν υπάρχουν σχόλια :