Σύμβουλος του FDA ομολογεί ότι κάνουν πείραμα σε παιδιά: «Δεν ξέρουμε τις παρενέργειες -Θα μάθουμε αφού εμβολιαστούν»


 
Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο Δρ. Έρικ Ρούμπιν, ένας από τους συμβούλους του FDA που ενέκριναν την Τρίτη τον εμβολιασμό των παιδιών 5 έως 11 ετών με το σκεύασμα της Pfizer καθώς είπε ότι δεν γνωρίζουν τις πιθανές παρενέργειες, αλλά θα τις μάθουν αφού εμβολιαστούν τα παιδιά. 


Δηλαδή κάνουν ένα πείραμα πάνω σε μικρά παιδιά και εάν κάποια εμφανίσουν παρενέργειες (άγνωστο εάν τότε θα παραδεχθούν ότι οφείλονται στο εμβόλιο) τότε θα καταλάβουν ποιες είναι οι παρενέργειες του εμβολίου. 


Απίστευτα πράγματα τα οποία αφορούν μάλιστα παιδιά τα οποία κατά γενική ομολογία δεν κινδυνεύουν ιδιαίτερα από τον κορωνοϊό. 


Να θυμίσουμε ότι η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων και Συναφών Βιολογικών Προϊόντων (VRBPAC) του FDA ψήφισε 17-0 υπέρ της έγκρισης χαμηλότερης δόσης του εμβολίου Covid της Pfizer για περίπου 28 εκατομμύρια παιδιά στην Αμερική μέσω εξουσιοδότησης στο πλαίσιο χρήσης έκτακτης ανάγκης.


Η ομάδα συνήλθε για να απαντήσει στην ακόλουθη ερώτηση: «Με βάση το σύνολο των διαθέσιμων επιστημονικών στοιχείων, τα οφέλη του εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 όταν χορηγείται ως σειρά 2 δόσεων υπερτερούν των κινδύνων του για χρήση σε παιδιά 5-11 ετών ηλίκίας;».


Όμως Δρ. Έρικ Ρούμπιν, ένα από τα μέλη που ψήφισαν, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και επίσης αρχισυντάκτης του New England Journal of Medicine, παραδέχτηκε ότι κανείς δεν γνωρίζει τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της ένεσης Covid στα παιδιά, για αυτό και πρέπει να εγκριθεί, σύμφωνα με το Washington Post.


«Δεν θα μάθουμε ποτέ πόσο ασφαλές είναι το εμβόλιο μέχρι να αρχίσουμε να το δίνουμε. Έτσι είναι. Νομίζω ότι πρέπει να ψηφίσουμε για να το εγκρίνουμε», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :