ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

Συγγραφέας – ερευνητής Ιωάννης Ευθυμιάδης.   * —

Η έννοια της πολιτικής όπως γνωρίζουμε δημιουργείται από διάφορες ομάδες ανθρώπων που έχουν στόχο την ελευθερία του λαού την ασφάλεια, την δικαιοσύνη κλπ, καθώς επίσης και σε θέματα που αφορούν τον πολίτη, τον εργαζόμενο κ.α. Δυστυχώς απεδείχθη από τους πολιτικούς πρακτικά, το αντίθετο από την πραγματική έννοια της πολιτικής.

Ο στόχος τους δεν είναι απλά η πολιτική αλλά η πολιτική εξουσία που σημαίνει διαφθορά, “το χρήμα”. Αυτή είναι η αληθινή πανδημία όλων των πολιτικών που δεν χορηγείται κανένα (θεραπευτικό εμβόλιο) για αυτούς.

Πριν την παρουσία της πανδημίας του ιού covid 19 (κορονοΪό) υπήρχε μια φυσιολογική πολιτική εξέλιξη όλων των πολιτικών αρχηγών.

Μια επιστημονική παρατήρηση που έχει γίνει και δεν ανακοινώθηκε για τους πολιτικούς αρχηγούς κάθε κρατών, είναι ότι με την παρουσία του covid μας δήλωσαν ότι θα είναι οι πρώτοι που θα κάνουν το εμβόλιο. Αυτό ήταν μια εθελοντική και προσωπική θέληση (πίστη) χωρίς καμιά υποχρέωση.

Μετά τον εμβολιασμό στην πορεία παρατηρήθηκε μια νοητική μετάλλαξη σε αυτούς. Ο εμβολιασμός έχει επηρεάσει το κέντρο του συναισθήματος αυτών των ανθρώπων.

Το νευρικό ιστό του ανθρώπου, είναι αυτό που μεταφέρει (πληροφορίες) σήματα στον εγκέφαλο, όπου μετά την επεξεργασία του εγκεφάλου μεταφέρονται στα ανάλογα κέντρα, συναίσθημα, ένστικτο, λογική κλπ.

Έτσι αποδεικνύεται ότι ξαφνικά άλλαξαν συμπεριφορά σκέψεις με αρνητικές τάσεις προς τον λαό, μετά τον εμβολιασμό τους. Έχουν ξεφύγει από την πραγματική έννοια της πολιτικής και τον στόχο για την ελευθερία, την δικαιοσύνη και το βασικό την προστασία του εργαζόμενου. Μας θυμίζει λίγο – πολύ μια μεσαιωνική εποχή.

Γιατί αυτή η απαράδεκτη (υποχρεωτική) εμμονή για τους ανεμβολίαστους; Είναι θέμα πίστης. Αυτοί που πιστεύουν στον περιβόητο εμβολιασμό και εμβολιάζονται κάνουν πολύ καλά. Αυτοί που δεν θέλουν να πιστεύουν στον εμβολιασμό και δεν εμβολιάζονται κάνουν επίσης πολύ καλά, είναι και δικαίωμά τους. Δεν μπορείτε κύριοι συμβασιούχοι πολιτικοί να αλλάξετε την πίστη του λαού. Εδώ και τετρακόσια χρόνια δεν μπόρεσαν οι Τούρκοι να αλλάξουν την πίστη μας.

Το νου μας από στις σεισμικές δονήσεις των ενεμβολίαστων όταν έρθει η ώρα της κάλπης.

Ο λαός εμπιστεύτηκε τον πολιτικό και ο πολιτικός εκμεταλλεύεται την εμπιστοσύνη του λαού. Προσπαθεί με τον τρόπο του να τον εκβιάσει, απολύοντάς του από την εργασία του. Με λίγα λόγια θέλουν να πεινάσουν χιλιάδες οικογένειες και να μείνουν στο έλεος του Θεού.

Αυτή λέγεται δημοκρατία!

Πάντως είναι αόριστη η κατάληξη των εμβολιασμένων.

Τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους θα χρειαστούν άλλες 5 με 7 δόσεις πριν την ολοκλήρωση του εμβολίου. Αυτό στηρίζεται στις μεταλλάξεις του ιού, όσες φορές μεταλλάσσεται ο ιός θα χρειάζεται και μια επιπλέον δόση.

Να βλέπουμε πάντα την ουσία του αποτελέσματος και όχι βασιζόμενοι σε διάφορες θεωρίες.

Συγγραφέας – ερευνητής Ιωάννης Ευθυμιάδης.

loading...