Ληξουριώτισσα: ΣΤΑ ΙΣΙΑ…

Συλβάνα Δεπούντη* – 

Επειδή στον ελλαδικό χώρο δεν έχει γίνει ποτέ πραγματικά γνωστό το πνευματικό και πολιτιστικό προφίλ των ομόδοξων από τις χώρες που βρισκόταν κάποτε πίσω από το σιδηρούν παραπέτασμα – μιας και το βλέμμα των Ελληνών ήταν στραμμένο, κατά κύριο λόγο, προς τη δύση – σκέφτηκα να παρουσιάσω, σε μια σειρά άρθρων, τις τοποθετήσεις σε θέματα επικαιρότητας ενός Ρουμάνου από τους, ίσως, πιο εμβληματικούς αγωνιστές υπέρ της αληθινής ενημέρωσης, με τις απόψεις του οποίου συμφωνώ, σχεδόν, στο σύνολό τους.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο-ερευνητή, συγγραφέα-μεταφραστή, καθηγητή, πολιτικό-αναλυτή, λόγιο και άνθρωπο του Θεού, πολίτη της Μεγάλης Ρουμανίας, με μόνιμη κατοικία στην Δημοκρατία της Μολδαβίας, Ιούριε Ρόσκα.

Ένεκα του αγώνα αφύπνισης των καταπιεσμένων από τα απανταχού μέσα μαζικής πλύσης εγκεφάλου και της επιτυχίας αυτού, μόλις προχθές, ο Ιούριε Ρόσκα πληροφορήθηκε στα ρουμανο-ρουμανικά (sic!), σύνορα, καθοδόν για το Ιάσιο, με σκοπό την αγορά βιβλίων, ότι εδώ και μερικούς μήνες του έχει απαγορευτεί η είσοδος στη Ρουμανία για διάστημα τριών ετών!!! Είναι ο πρώτος ρουμάνος που λαμβάνει αυτή την απαγόρευση μετά το 1989, δη για «έγκλημα σκέψης»!

Στην προκειμένη περίπτωση, με το παρόν άρθρο εκφράζω και την αλληλεγγύη μου με τον μετ’ εμποδίων αγώνα του Ιούριε Ρόσκα, μια προσωπικότητα που θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να γνωρίζει και ο Ελληνικός λαός.

https://www.facebook.com/Iu.Rosca/videos/860041564948734/

Μετάφραση από το 10ο λεπτό:

«Η τελική επίθεση ενάντια της ανθρωπότητας συμβαίνει τώρα. Οπότε, εφόσον έχουμε καταλάβει σωστά ΤΙ συμβαίνει πρέπει να μάθουμε και να αντιδρούμε σωστά σε αυτό που ΜΑΣ συμβαίνει. Δεν θα μιλήσω για τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά, ή μάλλον δεν αντιδρά, η πλειοψηφία των μαζών` αυτή είναι, δυστυχώς, αμετάκλητα καταδικασμένη. Αναφέρομαι σε εκείνους που σκέφτονται, υποφέρουν, κατανοούν, όντας γεμάτοι ανησυχία και απορία.

Τι μπορεί να γίνει; Ποια είναι τα όπλα μας;

Και αυτή τη φορά σας παροτρύνω – πρώτον – να δεχθείτε μια απλή αλήθεια: το υπ’ αριθμόν ένα όπλο, ακαταμάχητο εις τον αιώνα του αιώνος, είναι ο Θεός` η συμμαχία του ανθρώπου με τον Θεό. Ο Θρίαμβος, εντέλει, Του ανήκει.

Και δεύτερον – για ακόμα μια φορά, αγαπημένοι μου Άνδρες, σκεφτείτε πολύ καλά τι έχετε να κάνετε στο προσεχές διάστημα που δύναται να είναι σχετικά σύντομο, διότι φοβάμαι πως η κατάληξη είναι κοντά.

Όταν μιλάμε για τις μαζικές δολοφονίες που λαμβάνουν αυτή τη στιγμή χώρα μέσω της… ένεσης, πολλοί θεωρούν ότι μιλάμε για το απόλυτο πρωτοφανές σε πλανητική κλίμακα. Και όμως, όχι. Σε αυτό το διάστημα του ενός έτους και μισό, έχουν αλλάξει μόνο τα μεγέθη, το φάσμα, οι ρυθμοί της δολοφονίας των ανθρώπων με ενέσιμα μέσα.

Διαβάζω τώρα, με το μολύβι στο χέρι και έχω εδώ, στο σάκο μου, το βιβλίο της κυρίας Σιλβί Σιμόν, γραμμένο πριν από περίπου 15 χρόνια` μια κυρία από το Παρίσι, δημοσιογράφος και συγγραφέας, που μελετάει την προέλευση των εμβολίων για το διάστημα των τελευταίων 200 χρόνων.

Ποτέ τα πράγματα δεν ήταν διαφορετικά. Η χορήγηση αυτών των ορρών δημιουργούσε πάντοτε μια έκρηξη, ακριβώς των νόσων που υποτίθεται πως προλάμβαναν. Υπάρχουν αναρίθμητες στατιστικές που πιστοποιούν αυτό το γεγονός. Και στο παρελθόν γινόταν χρήση των βαρέων μετάλλων` και στο παρελθόν γινόταν χρήση των κυττάρων ζωικής προέλευσης` και στο παρελθόν επιχειρούντο η αλλοίωση του ανθρώπινου γονιδιόματος` και στο παρελθόν γινόταν χρήση π.χ. του υδραργύρου και άλλων μετάλλων που καταστρέφουν τον ανθρώπινο οργανισμό [και] την ανοσοποίησή του` και στο παρελθόν αυξανόταν ο δείκτης βαριάς μορφής νόσησης από ποικίλα νοσήματα, στα άτομα που ελάμβαναν αυτές τις ενέσεις.

Επιπλέον, στην διάρκεια ολόκληρης της ιστορίας του φαινομένου «εμβολιασμός», είτε μιλάμε για την Μεγάλη Βρετανία, τις Η.Π.Α., την δυτική Ευρώπη στο σύνολό της και ύστερα για τις «τριτοκοσμικές» και «κομμουνιστικές», λεγόμενες, χώρες, παντού φαινόταν η τεράστια δυνατότητα διαφθοράς των πολιτικών αρχηγών, των ΜΜΕ, των εργατών στο χώρο της υγείας, που διέθετε η Μπιγκ Φάρμα, οι βιομηχανίες, δηλαδή, που παρήγαγαν τα εν λόγω εμβόλια. Μεταξύ άλλων, έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι και όταν, στις δεκαετίες του ογδόντα και του ενενήντα του περασμένου αιώνα, τέθηκε προς συζήτηση, στη Γαλλία, το θέμα αυτό, επικράτησαν οι ισχυρισμοί ότι δια της επιβολής μιας σειράς υποχρεωτικών εμβολιασμών, σε συγκεκριμένες κοινωνικές ή ηλικιακές ομάδες, παραβιάζονταν ο Κώδικας της Νυρεμβέργης. Και τότε, ο κόσμος – ο κόσμος που αντιπροσώπευε την συνείδηση κάθε χώρας (εξαιρετικοί επιστήμονες, δημοσιογράφοι ερευνητές όπως η Σιλβί Σιμόν) ήταν θορυβημένος από το γεγονός ότι [στα εμβόλια] χρησιμοποιούνται στοιχεία (κύτταρα) από εκτρωμένα έμβρυα. Κάθε φορά όμως τα σκάνδαλα πνιγόταν με χρήματα και οι πολιτικοί μετατρεπόταν σε συνεργάτες ή όργανα της Μπιγκ Φάρμα.

Τα λέω όλα αυτά για να σας υπενθυμίσω ότι οι μαζική δολοφονία, ειδικά των βρεφών, λαμβάνει χώρα πολύ καιρό τώρα` απλά, εμείς υπήρξαμε αναισθητοποιημένοι και δεν είχαμε την δυνατότητα να κατανοούμε τις διαστάσεις της καταστροφής.

Ελάτε να σας δώσω ένα παράδειγμα: τον 20ο αιώνα, στις δυτικές χώρες, ο εμβολιασμός των βρεφών σε ηλικία ολίγων εβδομάδων, προκαλούσε τον κατά συρροήν θάνατος των.

Όμως η όποια συζήτηση επ’ αυτού ματαιωνόταν παρόλο που οι ιατροί εφιστούσαν τη προσοχή στους αποφασιστικούς παράγοντες πως για ένα βρέφος δεν συντρέχουν ντα, οι λόγοι να πεθάνει στον πρώτο μήνα της ζωής του! Εξ οθ και οι καταγεγραμμένες αιτίες θανάτου ήταν, σε αυτές τις περιπτώσεις, – κάποιες ασαφής συγκυρίες.

Ελάτε να σας δώσω και άλλο παράδειγμα` ίσως να μη ξέρετε ή ίσως να έχετε ξεχάσει. Το γεγονός ότι τελείτε, πρακτικά, μια κατά συρροήν βρεφοκτονία, με τι υπαρκτές εξαιρέσεις να αφορούν τον μουσουλμανικό κόσμο, είναι μεγιστοποιημένο από την δυναμική (εμβέλεια) των εκτρώσεων, σπουδαιότητα της οποίας είναι παντελώς υποβαθμισμένη.

Σας υπενθυμίζω, φερ ειπείν, ότι ο πρώτος αρχηγός, ο πρώτος πρόεδρος του σχεδίου/δημιούργημα του οίκου Ρόκφελερ (δια του ιδίου του Δαβίδ Ρόκφελερ), με την ονομασία «Planned Parenthood» (Οικογενειακός/Γονεακός Σχεδιασμός), δεν είναι άλλος από τον πατέρα του Μπιλ Γκέϊτς! Έκτοτε μέχρι και σήμερα, μέσω της μαζικής κουλτούρα, με την συμβολή των διεφθαρμένων πολιτικών, των φιλαργύρων ιατρών και του, απογυμνωμένου από ηθικές αξίες, τύπου, αυτό το φαινόμενο έγινε μαζικό, αρχικά στον χώρο της δύσης και κατόπιν στον πρώην κομμουνιστικό χώρο που είχε κατακτηθεί από τις Πολυεθνικές τις δύσεως, πριν από περίπου 30 χρόνια.

Τώρα, που λέμε ότι, στα παιδιά, επιβάλλεται πλέον, παντού στον κόσμο, έναν υποχρεωτικό εμβολιασμό, μασκοφορία και άλλες επί μέρους μεθόδους για την γενοκτονία των ανηλίκων, να συνειδητοποιήσουμε ότι μιλάμε μόνο για διεύρυνση αυτής της διαδικασίας.

Μεταξύ άλλων θέλω να εφιστώ, με κάθε σεβασμό, την προσοχή όλων όσων είναι αντικόβιντ να παραιτηθούν από την απαίτηση το να είναι ο εμβολιασμός εθελοντικός και όχι υποχρεωτικός. [Ακούγεται] σαν να μην υπάρχει κάποια λογική σε αυτό… Και όμως, αξίζει, άραγε, στους συνανθρώπους μας να πεθάνουν σαν τα ζώα μόνο επειδή δεν καταλαβαίνουν τη τρέχει;

Σας παρακαλώ να παραιτηθείτε επίσης και από την ψευδαίσθηση ότι τα εμβόλια του παρελθόντος υπήρξαν καλοήθεις, σε αντιδιαστολή με τα σύγχρονα εμβόλια κατά του κοβιντ 19. […] Η διαδικασία που έχει ξεκινήσει θα επιδεινωθεί και τα αποτελέσματα θα είναι καθόλα καταστροφικά. Είμαστε, άραγε, εμείς έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους καιρούς;

Διότι δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσουμε από το λαιμό εκείνους που μας καταστρέφουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να εισβάλλουμε στην σύναξη της Λέσχης Μπίλδερμεργκ, όπως στις αμερικανικές ταινίες, για να λογαριαστούμε με δαύτους. Δεν υπάρχει τρόπος να φτάσουμε στην Λέσχη της Ρώμης, κι’ ας επισκεφτούμε τη Ρώμη. Δεν μπορούμε να φτάσουμε στη Σίλικον Βάλεϊ` ούτε στον Μπιλ Γκέϊτς ή να φταρνιστούμε έστω, κατά Τζορτζ Σόρρος μεριά. Εν πάση περιπτώσει, είναι και αυτοί μαριονέττες υπό του ελέγχου της κορυφής της πυραμίδας των Ιλλουμινάτι.

Συνεπώς, η εποχή που ζούμε είναι γεμάτη από βαριά και μακάβρια νοήματα, η θανατολατρεία που δηλώνουν οι σατανικοί κύκλοι διαχέεται και επηρεάζει όλο τον ντουνιά. Τι μπορούμε, λοιπόν, να κάνουμε εμείς άλλο από το να είμαστε σε διαρκή και αψευδή συμμαχία με Εκείνον που είναι η ίδια η Ζωή` η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή. Αυτή τη πυξίδα ας μην χάσουμε. Όλα τα άλλα θα τακτοποιηθούν σύμφωνα με το θέλημα του Θεού.»

Συλβάνα Δεπούντη

loading...