Και εκεί που νόμιζαν όσοι εμβολιάστηκαν κατά του ιού ότι προστατεύονται,έρχεται το κράτος με τους επιστήμονες του και τους λέει τρίτη δόση.

 Η νέα κανονικότητα Απαιτεί την σιδηρά πειθαρχία των πολιτών και την τυφλή υπακοή στους κανόνες που θα μας δοθούν από τα κράτη. Το εμβόλιο μπορεί να επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η μάσκα μπορεί να γίνει μόνιμη, “δεύτερη φύση” μας. Οι ψεκασμένοι μπορούν να στέλνονται σε ειδικές “κοινότητες επιμόρφωσης” για να καμφθούν οι γελοίες τους αντιρρήσεις. Η επιστήμη θα νικήσει.

Καμιά εμπιστοσύνη στους καθεστωτικούς προπαγανδιστές είτε είναι γιατροί, είτε είναι πολιτικοί, δημοσιογράφοι και λοιποί εντεταλμένοι. Υπάρχει μια κακόμοιρη πλειοψηφία εκεί έξω που της απαγορεύεται δια ροπάλου ακόμα και να ψελλίσει την απορία ή την αμφιβολία της, ακόμα και να στραβομουτσουνιάσει δημοσίως χωρίς να ταφεί επί τόπου στη λάσπη. Σε λίγο θα ψηφίζουν τη μια τροπολογία μετά την άλλη, με σκοπό πλέον όχι να μεταπείσουν, όχι να πειθαναγκάσουν, όχι να διαστρέψουν, αλλά στην κυριολεξία να εξανδραποδίσουν, ακόμα και να αφανίσουν αυτή την πλειοψηφία, γιατί καταλαβαίνουν πως γίνεται όλο και πιο δύσκολο να τη διαιρέσουν, με τόσους σκελετούς να ξεχύνονται καθημερινά από τις ντουλάπες τους και προπάντων το εξωφρενικό ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ, που έφεραν για τους ίδιους και τους πάτρονες τους να τους έχει, στη συνείδηση μας, πανηγυρικά ΑΚΥΡΩΣΕΙ!

Η σεμνή τελετή των πειραματικών εμβολίων έλαβε τέλος.Θα κάθεται ο άλλος να τρυπιέται κάθε 6 μήνες με πειραματικά και ανίσχυρα εμβόλια?Ρε πάτε καλά?Εχετε τρελάνει τον κόσμο με τους τηλεμαιντανους,τις μεταλλάξεις,τους εκβιασμούς και την διχόνοια που έχετε σκορπίσει στην κοινωνία.Οσοι τρυπήθηκαν,τρυπήθηκαν…Τα πειραματοπρόβατα τέλειωσαν…

loading...