«Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘ…ΡΜΑ»


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΗ!


BINTEO

”Ο λαός δεν ξεχνά….” κι αποδοκιμάζει την Κατοχική ηγεσία στην εξόδιο του Μίκη! Άγριες αποδοκιμάσιες,γιουχαίσματα και υβριστικά

συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού ήχησαν ρυθμικά κατά την προσέλευση κι αποχώρησή του από την Μητρόπολη Αθηνών. 

Ο πρωθυπουργός είναι πλέον persona non grata στην ελληνική ιστορική πρωτεύουσα!! Το πρωτοφανές μίσος κατά των εργαζομένων, του λαού προμηνύει μεγάλα γεγονότα!!!

To καθεστωτικό κανάλι της ΕΡΤ λογόκρινε τα συνθήματα μείωσε έκλεισε τα μικρόφωνα και περιορίστηκε σε σχολιασμό από το στούντιο όσο κρατούσε η λαϊκή καταιγίδα. Φωνή λαού οργή Θεού!!

Επικήδειο εκφώνησε η αντ’ αυτού του Μίκη Πρόεδρος Δημοκρατίας έναν θώκο που δεν του εμπιστεύθηκαν ποτέ και είναι προς τιμή του οι πάτρωνες της χώρας και ο ΓΓ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας που εκφώνησε ένα Επιτάφιο πραγματικά άξιο της περίστασης ενώ ουσιαστικά τόνισε πως αυτός ο νεκρός αυτό το φέρετρο θα γίνει εφαλτήριο νέων αγώνων για δικαιοσύνη για ειρήνη κλπ. ”το φέρετρό σου σηκώνεται, υψώνει τη γροθιά της «κι αντριεύει και θεριεύει» η Ελλάδα!” όπως χαρακτηριστικά είπε!

Πρώτος πρωθυπουργός στην ιστορία της χώρας που δεν έχει συναίσθηση πραγματικά που βρίσκεται…αλλά η αμηχανία κι η νευρικότητά του ήταν εμφανής. ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 
Δεν υπάρχουν σχόλια :