ΠΟΣΑ ΤΣΕΠΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ; ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ! ! !

Κυριάκος Μητσοτάκης, ένας πρωθυπουργός που κυβερνά την Ελλάδα, κάνοντας καθημερινά την μια μ@λακία μετά την άλλη,  άλλοτε σε σοβαρές πολιτικές αστοχίες και άλλοτε σε επικοινωνιακές «πατάτες».

Η τελευταία μ@λακία  του πρωθυπουργικού επιτελείου, είχε χθες φόντο τη Μητρόπολη Αθηνών και την τελετή αποχαιρετισμού του μεγάλου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, αφού η μαύρη ομπρέλα που χρησιμοποιείσαι  ο Κυριάκος στη διαδρομή από το αυτοκίνητό του μέχρι την εκκλησία, μια και είχε πιάσει ελαφριά βροχή, τελικά δεν ήταν και τόσο… μαύρη, αφού έφερε το λογότυπο ενός παραμυθένιου… πεντάστερου ξενοδοχείου στις Βρυξέλλες, προκαλώντας φυσικά «τσουνάμι» αρνητικών σχολίων στο twitter.

H ομπρέλα του πρωθυπουργού ήταν ένα διαφημιστικό προϊόν του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου Wiltcher’s Steigenberger (Τον φιλοξενεί τσάμπα ή την είχε τσουρνέψει και ήθελε να την δείξει;) που όπως αυτοδιαφημίζεται, «βρίσκεται στην πολυτελή εμπορική λεωφόρο Avenue Louise στην καρδιά των Βρυξελλών.

Τα 267 δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου διαθέτουν κομψούς εσωτερικούς χώρους και ανέσεις υψηλής ποιότητας και περιλαμβάνουν κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, σίδερο, γραφείο, θυρίδα ασφαλείας, μίνι μπαρ, παροχές για καφέ και τσάι».

Οπότε από δω και μετά, δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε εάν δούμε πλέον τον Μητσοτάκη να δίνει συνέντευξη τύπου με μπλουζάκι που το λογότυπο της μάρκας θα είναι φάτσα κάρτα και θα κάνει ο σκηνοθέτης “κατά λάθος” zoom πάνω σε αυτό. 

Και δεν έφτανε μόνο η διαφημιστική καμπάνια του Κούλη στο κέντρο προπαγάνδας του Φαλήρου που χάλασε την αγιοποιημένη εικόνα του Μητσοτακέϊκου, αλλά υπήρξαν στα μικρόφωνα και η βροχή συνθημάτων αποδοκιμασίας κατά την άφιξή του πρωθυπουργού από τους χιλιάδες πολίτες που είχαν σπεύσει στη Μητρόπολη για να αποχαιρετήσουν τον δικό τους Μίκη.

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

β. τεζαρης 

϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

loading...