ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΓΕΛΑΣ





ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ*

 Φτάσαμε στον ύστατο βαθμό ολικής πατριωτικής εκποίησης και οι ανέμελοι πολίτες αγρόν αγοράζουν… ενώ οι εν δυνάμει πολιτικοί πωλητές τους αγρούς μοιράζουν, για επένδυση των ονείρων τους. Ποιους αγρούς αγοράζουν οι πολίτες; Άγνωστον εστί στους αιώνες. Ποιους αγρούς διαθέτουν με το αζημίωτο οι προστάτες της χώρας; Γνωστοί και μη εξαιρετέοι.

    Εν μέσω ανύπαρκτης πανδημίας (ή υπαρκτής επιδημίας;) στο ακυβέρνητο προτεκτοράτο της πάλαι ποτέ Ελλάδας… οι εδαφικές και (δια)νοητικές αγοραπωλησίες καλά κρατούν για  τυχοδιώκτες πολιτικούς και κακά σκορπούν στους απαθείς και πυροπαθείς πολίτες, που παρακολουθούν στην οθόνη με… πόνο, την χώρα τους να καίγεται και καρφί δεν τους καίγεται.

     Το Εθνικό έγκλημα που συντελείται και ο λαός απειλείται… μένει στα ψιλά των υμετέρων κονδυλοφόρων του συστήματος και στα βουνά του οικοσυστήματος. Η Ελλάδα πωλείται αντί πινακίου φακής από τα τρωκτικά της πολιτικής… αλλά ο λαός ψωνίζει από τα φυτά της λαϊκής. Αγορά και η μεν αγορά και η δε  και φαμίλια τρώει τον παρά του λαού και του Εθνικού πλούτου.

     Μη μιλάς Ελληνάκο, κινδυνεύει άπασα η Ελλάς και μη γελάς με την άγνοια που κουβαλάς! Κληρονομικώ δικαίω σε εξαπατά η άνευ Ελληνικής Συνείδησης «αγία» φάρα της αρπαχτής, της αραχτής, της βολευτικής, της άνευ πυροσβεστικής στρατηγικής και προστατευτικής αντιπυρηνικής ζώνης στα όρη και στα βουνά της πρώην Ιερής και νυν επενδυτικής πατρίδας σου.        

     Ω πατρίδα μου κα(η)μένη ποια ελπίδα σού απομένει, με τα κτήνη χρεωμένη, που γεννάς στην Οικουμένη, έναν ήρωα και δέκα εφιάλτες. Με εργαλεία τέλεια σου ροκάνιζαν τα θεμέλια οι πολιτικοί αποστάτες, για να σε αποτελειώσουν οι ψηφισμένοι προστάτες! Μα είναι για γέλια ο ξενόδουλοι κλώνοι τους, που δεν σχεδίασαν μόνοι τους την Εθνική Προδοσία και με των καμπαλιστών συνεργασία, έγραψαν την νέα αποστασία.     

     Πωλείται ετοιμοπαράδοτη Χώρα με ξοφλημένα γραμμάτια πολιτικής προδοσίας, με εξασφαλισμένους τίτλους ιδιοκτησίας, με γεωγραφική υπεροχή και χωρίς αντιπαροχή και με εγγύηση δουλικού Δημοσίου, για κάλυψη διαθέσεων και υποθέσεων υποψήφιων επικυρίαρχων αγοραστών ως και ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ!

 

loading...