Είναι «ΠΟΛΕΜΟΣ»! «Θέλουν να το βουλώσουμε και να υπακούμε» – Το ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να δουν όλοι


 Οι δύο νέες τάξεις ανθρώπων...

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Tucker Carlson, είπε ξεκάθαρα πως «η αυταρχική ελίτ ακοπεύει να μας κάνει όλους να το βουλώσουμε και να υπακούμε».


Την εν λόγω συμπεριφορά την ζουν οι πολίτες, τον τελευταίο καιρό, έντονα στο πετσί τους, με τους δημοσιογράφους, τους πολιτικούς και τους γυρολόγους των ΜΜΕ να κουνούν το δάκτυλο στους ανεμβολίαστους, επιβάλλοντας την άποψη των υποχρεωτικών εμβολιασμών.


Μεταξύ άλλων δήλωσε, αφού επικαλέστηκε ιστορικά παραδείγματα, για τα τεκταινόμενα των Αμερικανών και κατ’ επέκταση όλου του πλανήτη:


«Είναι αρκετά ξεκάθαρο σ’ αυτό το σημείο ότι η Nancy Pelosi, το κύριο όργανο επιβολής του covid, δεν πιστεύει ούτε μια λέξη απ’ όσα λέει για τον ιό…


Δεν τηρεί την κοινωνική αποστασιοποίηση, δεν φοράει ασπίδα προσώπου, δεν φοράει ούτε καν μια μάσκα…..


Γιατί συμβαίνει αυτό; Λοιπόν ξεκάθαρα πιστεύει πως δεν διατρέχει κίνδυνο κι αφού δεν υπάρχουν καθόλου ρεπουμπλικάνοι παρόντες, δεν έχει κανέναν λόγο να προσποιείται διαφορετικά. Ωστόσο ζητούν από τους άλλους σαν φορούν μάσκες (σ.σ. θυμάστε τον «ειδικό» Γώγο που δεν φορούσε μάσκα στην Πάτρα, όντας σε μάζωξη με καφεδάκια;;;)


Το μέχρι πρότινος κράτος μας της μεσαίας τάξης έχει τώρα μια τάξη δουλοπάροικων κι αυτοί είναι εκείνοι που φορούν τις μάσκες, αυτοί είναι εκείνοι που καταναγκάζονται να λάβουν φάρμακα που δεν θέλουν, αυτοί είναι εκείνοι που τους λένε να μην επικοινωνούν ο ένας με τον άλλο πλην μέσω των ψηφιακών καναλιών που ελέγχει το κόμμα,  που τηρούν την κοινωνική αποστασιοποίηση.


Τώρα έχουμε 2 ομάδες Αμερικανών. Όχι μια ευρεία μεσαία τάξη. Έχουμε τους προνομιούχους και τους μη-προνομιούχους. Έχουμε αυτούς που θα σωθούν και τους καταδικασμένους. Έχουμε τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους».


Παρακολουθήστε το βίντεο, καθώς η ώρα της τελικής προσπάθειας επιβολής πάνω στους ανθρώπους δείχνει να έχει φτάσει:


Δεν υπάρχουν σχόλια :