Η ΦΥΓΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Η ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 




Της Λέττας Καλαμαρά*

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021, ημέρα συγκεντρώσεων ανά το Πανελλήνιο κατά της αντισυνταγματικής και παράνομης κατά την Ευρωπαϊκή Ένωση υποχρεωτικής ιατρικής πράξης σε πολίτες και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας ιδιωτεύει συμπτωματικά.

Τη Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 ημέρα εορτασμού της νίκης των Τούρκων επί των Ελλήνων που μας καθορίζει γεωπολιτικά και όχι μόνο μέχρι σήμερα, ο Πρωθυπουργός που, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις παραμένει αλώβητος, παρά το μαύρισμα της Πάρνηθας, της Εύβοιας και των ψυχών των Ελλήνων, φέρεται να ετοιμάζεται με αργότερο μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου και την έναρξη της ΔΕΘ, για την τελική επίθεση στην ενότητα και την ασφάλεια της Ελλάδας.

Με μπαράζ δηλώσεων Υπουργών του και δημοσιευμάτων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στοχεύει στον πλήρη έλεγχο του Κράτους με την καταδίωξη, εκδίωξη  και βιολογική εξόντωση των μη εμβολιασμένων σε Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις, στην Παιδεία, στην Υγεία σε όλους τους κρατικούς οργανισμούς. Όποιος δεν είναι πελάτης της τουρκικής BioΝTech καθίσταται κοινωνικός στόχος προς εξαφάνιση αδιαφορώντας για τις συνέπειες σε Εθνική Άμυνα και Δημόσια Τάξη. Σειρά αμέσως μετά μέσα στο κατάλληλο ομιχλώδες επικοινωνιακό πεδίο του Πολέμου και τα παιδιά των Ελλήνων φυσικά, ο υπέρ πάντων στόχος, εύκολος χωρίς Εθνική Άμυνα και ενότητα Ελλήνων.

Ένας Υπουργός εμπόδιο ως πρώην Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού αποτελεί το στόχο που βάλλεται με μένος από ξένα κέντρα σε όμορα και μη Κράτη καθώς και από το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής αποτέλεσε και σε προηγούμενες απόπειρες ανασχηματισμού τον κεντρικό στόχο καθώς η εφαρμογή του στρατηγικού σχεδίου ολοκληρωτισμού των Ούννων, από το Βερολίνο μέχρι τη Βαγδάτη και συνένωσής του με το κομμουνιστικό και φασιστικό καθεστώς της Κίνας μέσω Αφγανιστάν-Πακιστάν, πλέον απαιτεί να πέσει το εμπόδιο της αντίστασης της Ελλάδας, όπως τότε που ο Ξέρξης εκστράτευε στις Θερμοπύλες, όπως τότε που οι Σελτζούκοι συνενώνονταν στην πύλη της Βιέννης, όπως το 2015 του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής είναι η αιτία ενός αχρείαστου ανασχηματισμού Μητσοτάκη καθώς από έναν ανίκανο και επιζήμιο εθνικά εκ του αποτελέσματος πρωθυπουργό υπηρέτη ξένων συμφερόντων εις βάρος του ελληνικού λαού δεν θα προκύψει τίποτα νέο παρά μία απεχθής πολιτική μορφή διακυβέρνησης. Ο Αλκιβιάδης Στεφανής και πάλι αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο καθώς γνωρίζει τις συνέπειες τραγικών αποφάσεων διχασμού και διάλυσης της ενότητας του Στρατεύματος. Γνωρίζει όπως κάθε Έλληνας ότι η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού επί ανθρώπων που δεν επιθυμούν παραβιάζει το Σύνταγμα και τους Νόμους στο οποίο ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ οι Έλληνες Αξιωματικοί να προστατεύουν και να τηρούν στη ζωή τους μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός τους.

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει την αντικατάστασή του με κάποιον πιο ενδοτικό. Γενικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κύκνεια πολιτική πράξη του εκτιμάται ότι θα τοποθετήσει κατ’εντολή ξένων κέντρων ό,τι πιο σκληροπυρηνικό έχει στην καταδίωξη των μη εμβολιασμένων σε Στρατό και Σχολεία της Ελλάδας πριν συρθεί σε εκλογές ήττας.  Αν θα δούμε την τελευταία πράξη του πιστοποιητικού θανάτου της Ελλάδας θα φανεί άμεσα. Ο χρόνος τελειώνει για όλους και οι εκλογές της Γερμανίας με την απομάκρυνση της επαίσχυντης Μέρκελ που διάλυσε την Ε.Ε., ισοπέδωσε την Ελλάδα και έπνιξε τους Γερμανούς, το εμβόλιο κατά της γρίπης που δείχνει να βοηθάει στην κάλυψη και από τον Covid-19 πια και τα παραδείγματα τόσων Κρατών καθιστούν την εθνική πολιτική Μητσοτάκη ύποπτη και άκυρη.

Σιγκαπούρη και Δανία καθιστούν τον Covid-19 ενδημικό μετά από  δύο χρόνια βασανισμού των πολιτών, το Ισραήλ φαντάζει και πάλι ανεμβολίαστο, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο τα γήπεδα είναι ασφυκτικά γεμάτα και η ζωή κυλάει ελεύθερα χωρίς καμία συνέπεια στην εθνική υγεία τους. 

Η Νέα Ελλάδα απαιτεί εκλογές άμεσα και απομάκρυνση όλων εκείνων που την πλήγωσαν και συνεχίζουν να εργάζονται για τη διάλυσή της, την κρατική και μαχητική μείωση της ισχύος της. Η Νέα Ελλάδα έχει τη δύναμη και το λαό να αναγεννηθεί και να δημιουργήσει έναν ισχυρό πόλο αντίστασης και αποκλεισμού του φασισμού από όπου και αν προέρχεται, την Ανατολή και το Βορρά. 

Η Νέα Ελλάδα θα κόψει τη γέφυρα διακίνησης της ηρωίνης από το  Αφγανιστάν όπως και οι Ταλιμπάν θα κόψουν την παραγωγή του. Αποσταθεροποίηση στο Αφγανιστάν και την Ελλάδα δεν θα γίνουν όσο και αν προσπαθεί το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα με τους υπαλλήλους του στοχεύοντας να διαλύσουν τον κρατικό μηχανισμό της Ελλάδας αρχικά και την κρατική υπόσταση της τελικά μετατρέποντας την σε χώρο διακίνησης και εμπορίας με τοπικούς αντιπροσώπους, πολιτικούς, κρατικούς υπαλλήλους και επιχειρηματίες. Μπορεί να είχε μάθει να αποκομίζει 55 δισεκατομμύρια ετησίως από το εμπόριο ηρωίνης αφήνοντας μόλις 400 εκατομμύρια για τους παραγωγούς Ταλιμπάν θυμίζοντας τους παραγωγούς γης της Ελλάδας στην εκμετάλλευσή τους, η εποχή της ανθρωπότητας όμως άλλαξε.

Αυτά προς το παρόν και ας περιμένουνε τον κ.Μητσοτάκη που ιδιωτεύει να ξαναγίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας για λίγο ακόμη μέχρι να λάβει την πολιτική απάντηση που του αξίζει για τις συμφορές που έφερε από τον κυρίαρχο ελληνικό λαό που ενοχλεί για ακόμη μία φορά την ανθρωπότητα ως ατίθασος και απείθαρχος.

Έναν “νέο Πλαστήρα” απαιτεί λαός και ιστορία και ένας “νέος Πλαστήρας” που δεν ληστεύει την Ελλάδα ως προϋπόθεση ανάληψης της εξουσίας θα αναδειχθεί δημοκρατικά. Οι σκέψεις Μαξίμου απομάκρυνσης Στεφανή και υποχρεωτικού εμβολιασμού των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ γνωρίζουν τα πραγματικά ποσοστά μη εμβολιασμένων, προκαλούν ευλόγως σκέψεις παράδοσης της χώρας για όσους διαβάζουν πίσω από τις γραμμές άμυνας της Ελλάδας. 

Τέλος, γιατί το Μαξίμου επιδιώκει τόσο πιστά και με μανία ρήξη πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας με τους Αξιωματικούς και Οπλίτες εντός των Ενόπλων Δυνάμεων μας, ας μας απαντήσει το ίδιο ποιο εθνικό συμφέρον υπηρετεί. Ποιος θα πολεμήσει για την Ελλάδα στον παγκόσμιο υβριδικό πόλεμο που διεξάγεται και αναμένεται να ενταθεί και στο έδαφος της Ελλάδας, τελικά; Οι εμβολιασμένοι μόνο ή όλοι μαζί, κύριε Μητσοτάκη; Τι επιλέγετε και με εντολή ποιας-ποιου-ποιων για την Ελλάδα τις νύχτες των σκέψεων παράδοσης της χώρας;

loading...