“Σόδομα και Γόμορρα”: Απαγόρεψαν τις Λιτανείες και επέτρεψαν στην “Αμάλ” περιοδεία – Η Ορθοδοξία υπό διωγμό!

Tην παρακάτω πολύ σημαντική δημοσίευση, βρήκα στην διαδικτυακή πλατφόρμα (https://www.vimaorthodoxias.gr/) Βήμα Ορθοδοξίας και η οποία αναφέρει ως πηγή την Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ!

Έτσι στο παρακάτω απόσπασμα θα διαπιστώσετε όλοι, πως η Ορθοδοξία είναι υπό διωγμό και αυτή η ασεβής κυβέρνηση προάγει στην ελληνική κοινωνία τα Είδωλα! Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο συμμέτοχο σε αυτό το παιχνίδι της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη!

Παρακάτω μέρος της συγκλονιστικής δημοσίευσης:

«Δεκαπενταύγουστος 2021: Η κυβέρνηση επιτρέπει τις συγκεντρώσεις υπέρ μιας κούκλας πρόσφυγος που μετά την Χίο θα επισκεφθεί Τρίκαλα, Λάρισα, Ελευσίνα, Πειραιά, Αθήνα για να προετοιμάσει την μαζική μετακίνηση πληθυσμών, αλλά απαγόρευσε την περιφορά της εικόνας της Παναγίας.

Η εκφωνήτρια του δεύτερου προγράμματος της ΕΡΑ παραμονές της Παναγίας ήταν κεκαλυμμένα προκλητική. Η κυρία Έλενα Γκέκου αφού προεξόφλησε ότι «στην Τήνο δεν υπάρχει πλέον η ίδια θρησκευτική κατάνυξη όπως πριν εβδομήντα χρόνια γιατί παρελαύνουν χρυσοποίκιλτα άμφια» ενημέρωσε πλήρως τους ακροατές για την μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία της τρίμετρης κούκλας που στηριζόμενη σε ξυλοπόδαρα υποδύεται μια νεαρή πρόσφυγα από την Συρία, την Αμάλ.

Περιοδεία που είχε ως σημείο εκκίνησης το Γκαζιαντέπ της Τουρκίας στα σύνορα με την Συρία και άρχισε από την Χίο όπου υποψιασμένοι, αλλά και ανύποπτοι κάτοικοι της έκαναν… υποδοχή. Περιοδεία που θα συνεχιστεί στα Τρίκαλα των οποίων δήμαρχος είναι ο φιλελεύθερος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, στην Λάρισα, στην Ελευσίνα, στον Πειραιά και στην Αθήνα. Πόλεις που ίσως και να μην επελέγησαν τυχαία.

Την ίδια ώρα που η Αμάλ κάνει συνωστιζόμενη τις περιοδείες της στην Ελλάδα (πριν αναχωρήσει για την Ιταλία τέλη Αυγούστου) στην Αθήνα, στις Βρυξέλλες, και στην Καμπούλ συνέβαιναν τα εξής:

Στην Αθήνα η ίδια κυβέρνηση που επιτρέπει τις περιοδείες συνωστισμού και προπαγάνδας της Αμάλ υπέρ της επανένωσης οικογενειών μουσουλμάνων προσφύγων στην Ευρώπη η ίδια κυβέρνηση απαγόρευσε τις λιτανείες της εικόνας της Παναγίας με αφορμή τον κορονοϊό.

Οι πορείες της κούκλας στην οποία συνωστίζεται πλήθος Ελλήνων δικαιωματιστών δεν επιβαρύνουν κατά την κυβέρνηση την επιδημιολογική κατάσταση αλλά οι λιτανείες της εκκλησίας την επιβαρύνουν. Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά εις βάρος των χριστιανών ορθοδόξων προκαλούν οργή – βουβή για την ώρα – στους Έλληνες Ορθοδόξους. Που για μια ακόμη φορά μέσα στην πανδημία ενώ εφαρμόζουν υποδειγματικά τα μέτρα αισθάνονται διωκόμενοι.

Και ότι όπως με τις λιτανείες το αυτό πρέπει να γίνει και με την γλυκυτάτη Αμάλ: να απαγορευτούν οι περιοδείες της που προκαλούν συνωστισμό. Οι εικόνες από την Χίο είναι χαρακτηριστικές! (το πως φθάσαμε να υποδεχόμαστε ως ειδωλολάτρες κούκλες με παλλαϊκή υποδοχή ενώ καταδιώκουμε τις εικόνες του Χριστού μας, της Παναγίας μας και των Αγίων μας και είναι ένα άλλο χωριστό θέμα που η κυβέρνηση θα βρει μπροστά της)!

Στην Καμπούλ οι Ταλιμπάν βρίσκονται μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ προ των πυλών της πρωτευούσης του Αφγανιστάν . Και χιλιάδες Αφγανοί παίρνουν τον δρόμο της προσφυγιάς κυνηγημένοι από τους ακραίους ισλαμιστές.

Μια νέα προσφυγική μεταναστευτική κρίση βρίσκεται προ των ευρωπαϊκών τειχών…

…Η Ελλάς βρίσκεται για μια ακόμη φορά μπροστά σε μια επικίνδυνη στροφή. Η ισλαμοποίηση δεν είναι το μέλλον της, δεν είναι το μέλλον μας. Πρέπει να υπάρξει αποφασιστική δράση.»!

Ποιος μπορεί να διαφωνήσει με το παραπάνω κείμενο;

Ωστόσο οφείλουν άμεσης απάντησης οι Δήμαρχοι Αθήνας, Πειραιά, Τρικάλων, Λάρισας και Ελευσίνας που προτίθενται να “φιλοξενήσουν” την Αμάλ!

Καλείται ο οσφυοκάμπτης Αρχιεπίσκοπος και οι πραιτοριανοί του να λάβουν επίσημη θέση! Διαφορετικά…

Αντίχριστοι κυβερνώντες…

Είναι γνωστό πως η Ελλάδα έχει καταληφθεί τα τελευταία χρόνια από σκληρούς – βάρβαρους μουσουλμάνους με την απλόχερη χορηγία, ιδιαίτερα των δυο τελευταίων κυβερνήσεων Τσίπρα και Μητσοτάκη!

Έτσι και φέτος στον Πειραιά, την ελληνική Καμπούλ, συγκεντρώθηκε πλήθος από σιίτες μουσουλμάνους από το Ιράν, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, για να γιορτάσουν την Ασούρα.

Την επέτειο δηλαδή του θανάτου, του ιμάμη Χουσεΐν και η οποία είναι η σημαντικότερη γιορτή των σιιτών μουσουλμάνων!

Πρωτοστατεί δε, στην τέλεση της εκδήλωσής τους το αυτομαστίγωμα!

Αλήθεια ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης που ήταν; Δεν γνώριζε την ημέρα και την ώρα που θα συντελείτο το γεγονός; Ήταν όλοι αυτοί εμβολιασμένοι; Εάν όχι δεν είναι φορείς διάδοσης του Covid19;

Αλήθεια παρατηρήθηκε συνωστισμός; Γιατί δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες αποστάσεις; Πού βρίσκονταν οι μάσκες προστασίας;

Έχει καταντήσει πλέον σχιζοφρενής η πολιτική της κυβέρνησης και της ειδικής ομάδας των λοιμωξιολόγων, που τρομοκρατούν και εκβιάζουν την ελληνική κοινωνία και μόνο!

Είναι αντίχριστοι, από την στιγμή που επιτρέπουν σκληρά έθιμα μουσουλμάνων και ταυτόχρονα απαγορεύουν τα ανθρώπινα, ειρηνικά έθιμα της Ορθοδοξίας!

Και είναι σίγουρο πως μια ημέρα των ημερών θα λογοδοτήσουν για τα “εγκλήματά” τους!!

Εφιάλτης σας έγινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς…

Όλοι οι γυμνοσάλιαγκες της ΝΔ, δηλαδή οι ταπεινοί κόλακες, οι γλείφτες επί το λαϊκότερο, έτρεχαν να φωτογραφηθούν με το ίνδαλμα της ελληνικής και της ευρωπαϊκής νεολαίας, τον τενίστα μας Στέφανο Τσιτσιπά!

Μέχρι χθες! Μέχρι τη στιγμή που αποκάλυψε ότι δεν είναι εμβολιασμένος!

Δηλώνοντας, αυτό που δηλώνει η μισή και πλέον Ελλάδα που δεν έχει πειστεί για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου, την οποία προπαγανδίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα επιστημονικά φερέφωνά της! Αποκλείοντας από τα Συστημικά ΜΜΕ τις αντίθετες επιστημονικές έρευνες που συνάδουν με τις θέσεις του Στέφανου Τσιτσιπά!

Τι είπε λοιπόν ο διεθνής τενίστας μας:

«Είμαι νεαρός, είμαι στην κατηγορία κάτω των 25 ετών. Για μένα το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, είναι καινούργιο. Έχει κάποιες παρενέργειες, ξέρω προσωπικά κάποιους ανθρώπους που τις είχαν. Δεν είμαι κατά, αυτό να το ξεκαθαρίσω, απλώς δεν βλέπω λόγο για κάποιον στη δική μου ηλικιακή κατηγορία να χρειαστεί να εμβολιαστεί…»!

Κυβέρνηση και ΜΜΕ λοιπόν έπεσαν να τον φάνε τον Στέφανο Τσιτσιπά! Ξέχασαν για μια στιγμή πως ήταν ο λατρεμένος τους!

Ρατσιστικές, φασιστικές οι δηλώσεις μελών της κυβέρνησης και των φιλοκυβερνητικών Μέσων!

Όμως ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ξεπέρασε κάθε λογικό άνθρωπο, λέγοντας πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα μπορούσε να αξιολογήσει την αναγκαιότητα των εμβολιασμών και την ασφάλεια των εμβολίων, μόνο αν είχε σπουδές ανάλογες και ερευνητικό έργο!

Ενώ αυτούς τους επιστήμονες που έχουν σπουδές ανάλογες και ερευνητικό έργο αξιόλογο, αλλά αντίθετη άποψη με τους κυβερνητικούς επιστήμονες, η κυβέρνηση τους έχει στο περιθώριο και συμμέτοχους τους καναλάρχες που δεν τους παρέχει το δημοκρατικό δικαίωμα της αντίθετης άποψης!

Αποτύχατε παντού κ. Οικονόμου και σύντομα έρχεται η ώρα της κρίσεως!!

loading...