ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021





 Της Λέττας Καλαμαρά*

Την ερχόμενη Τρίτη 24/8/2021 έχει προαναγγείλει o νεοφώτιστος Κυβερνητικός εκπρόσωπος κ.Οικονόμου την εξαγγελία των νέων δρακόντειων μέτρων Μητσοτάκη για το διχασμό και ακρωτηριασμό των Ελλήνων. Από την Τρίτη 24/8/21 και τα μέσα Σεπτεμβρίου στην πράξη οι κάτοικοι της Ελλάδας θα είναι χωρισμένοι σε 3 κάστες, εμβολιασμένοι, παράνομα εισερχόμενοι αλλοδαποί και ανεμβολίαστοι, από τις οποίες θα φορολογούνται οι 2, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι και θα ζει φυσιολογικά η κάστα του καθεστώτος Μητσοτάκη, με εργασία και ψυχαγωγία, οι εμβολιασμένοι.

Το εθνικό έγκλημα Μητσοτάκη είναι τραγικό και οι συνέπειές του δεν θα αργήσουν να φανούν. Δεν αποκλείεται αυτός να είναι και ο αυτοσκοπός των αποφάσεών του. Η εθνική δύναμη εργασίας, παραγωγής, άμυνας και ζωής μειώνεται κατά εκατομμύρια Ελλήνων και των παιδιών τους που πλέον υποβιβάζονται, δίκαια και ηθικά παραδεκτά κατά τον νεοφώτιστο κ.Οικονόμου, σε μία κατηγορία ανάμεσα σε ανθρώπους και ζώα, όπου θα μπορούν να εξασφαλίζουν τη διαβίωσή τους και να συντηρούνται στην πράξη μόνο με τις δυνάμεις τους και το Κράτος Μητσοτάκη να είναι εχθρικό απέναντί τους.

Την ώρα που η Δύση επιλύει το ζήτημα COVID-19 μετά από δύο χρόνια με χορήγηση αδειών για κυκλοφορία φαρμάκων, που προβαίνει σε έλεγχο αντισωμάτων, που γεμίζει τα γήπεδά της με όλους τους πολίτες της και τις τάξεις μαθητών χωρίς μάσκες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμμένει να λανσάρει το εμβόλιο του Τούρκου CEO της BionTech ως μόνη λύση για να διατηρήσει τα δικαιώματά του ως ίσος πολίτης μεταξύ ίσων ένας Έλληνας. Με την αναμενόμενη έγκριση πλήρους άδειας κυκλοφορίας της BionTech-Pfizer από την αμερικανική FDA αα ελπίσουμε ότι οι Πρωθυπουργοί, Πρόεδροι και Βασιλείς των Κρατών πέρα από τον πλουτισμό των εταιρειών να απαιτήσουν και την πληρωμή του κόστους των παρενεργειών των προϊόντων τους.

Ο κατακρημνισμός του ΑΕΠ από την ερχόμενη Τρίτη 24/8/2021, ο κοινωνικός διαχωρισμός και η πολιτική εκτροπή δεν θα έχει προηγούμενο στην Ελλάδα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση γυρίζει την Ελλάδα στην εποχή 1946-’49 όπου οι Έλληνες ήταν δύο κατηγοριών αναλόγως της ιδεολογίας τους λαβώνοντας την εθνική οικονομία και συνείδηση και καταστρέφοντας την εθνική συνοχή. Χωρίς λαϊκή ετυμηγορία ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι παράνομος, καταπατώντας τη Νομοθεσία της Ε.Ε. που απαγορεύει από τον Ιούλιο 2021 τις διακρίσεις πολιτών ανάλογα με τις ιατρικές πράξεις τους, δεν αντιπροσωπεύει παρά μέρος των εμβολιασμένων πολιτών και οφείλει να προσφύγει σε εκλογές, να παρουσιάσει στους Έλληνες το πρόγραμμά του για τον επερχόμενα μακρύ χειμώνα καθώς και τα επιτεύγματά του από το 2019 και να λάβει τη δημοκρατική απάντηση από το λαό τον οποίο εξουσιάζει βάναυσα.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ μας της δικαιοσύνης και ευημερίας οφείλει να μην χτιστεί πάνω στις στάχτες Μητσοτάκη και λοιπών αντισυνταγματικών πολιτικών κομμάτων αλλά πάνω σε ένα κόμμα που θα μεριμνά για όλους τους Έλληνες πολίτες και μόνο ισάξια. 

Η Ελλάδα δεν θα γίνει, κύριε Μητσοτάκη, Αφγανιστάν της Ευρώπης όπου θα εξουσιάζουν οι Ταλιμπάν της σκέψης απαγορεύοντας και λοιδορώντας εκατομμύρια Έλληνες και τις οικογένειες τους που δεν επιλέγουν τα προϊόντα των Τούρκων που προωθείται ασύστολα και χωρίς κανέναν εθνικό φραγμό. Παραιτηθείτε να σωθεί η Ελλάδα ως χώρα και όχι ως χώρος όπως επιδιώκετε να τη μετατρέψετε. Χώρος διακίνησης των προϊόντων των Ταλιμπάν μέσα από το χερσαίο δρόμο των Ούννων από τη Μογγολία μέχρι τη Βιένη με προμήθεια για τους Έλληνες κοτζαμπάσηδες και τα τσιράκια τους και σκλαβιά για τους υπόλοιπους Έλληνες.

Η Ελλάδα απελευθερώθηκε το ’21 και δεν θα σκλαβωθεί το ΄21 ξανά παραχωρώντας την Ελευθερία των Ελλήνων εις όφελος της Υγείας τους όπως εσείς την προσδιορίζετε, χωρίς συνείδηση, χωρίς ψυχαγωγία, χωρίς σκέψη παρά μόνο υποταγή στο πρώτο αυταρχικό καθεστώς εντός της Ε.Ε.

‘Όσοι διαφυλάττουν το Σύνταγμα της Ελλάδας οφείλουν να μιλήσουν πριν να είναι αργά. Πριν Έλληνες διώκουν Έλληνες, περνώντας μπροστά από τις βιτρίνες των εστιατορίων τις κρύες νύχτες του Χειμώνα δίνοντας χαρά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους Ούννους που εφαρμόζουν το σχέδιο κοινωνικού και εθνικού ακρωτηριασμού μας ανενόχλητοι.  

Η Νέα Ελλάδα μας απαιτεί ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΑ μετά την αποφράδα Τρίτη 24 Αυγούστου 2021 για να ενώσει τους Έλληνες και να εκπροσωπηθούν εκατομμύρια πολιτών με τις οικογένειες τους που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και καταπάτησης της Νομοθεσίας της Ε.Ε. καθιστούν απόκληρους.

Κάθε καθυστέρησή τους  δημιουργεί εθνικές ευθύνες για τις οποίες θα κληθούν να λογοδοτήσουν σύντομα, όσοι κωλυσιεργούν και σιωπούν, κόμματα, αρχές και πρόσωπα.

loading...