Οι πολυεθνικές που κατασκευαζουν τα τεστ, να ανεβάσουν λίγο την μίζα προς τους σωτήρες μας γιατί φαίνεται πως οι άλλες πολυεθνικές που φτιάχνουν εμβόλια δίνουν μεγαλύτερη προμήθεια.

 Με τόσο εξασθενημένο ιό,δεν δικαιολογείται (ιατρικά και νομικά) κανένας υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Η μετάλλαξη Δ είναι πολύ εξασθενημένη.Γι’ αυτό στα ΜΜΕ της Ευρώπης την έχουν χωμένη σε μονόστηλα.Γι’ αυτό στην Ευρώπη γεμίζουν τα γήπεδα και τις μουσικές σκηνές. Με τον τόσο εξασθενημένο ιό Δ που επικρατεί παντού, δεν δικαιολογείται πλέον (ιατρικά και νομικά) καμία υποχρεωτικότητα για τα εμβόλια! Είδατε πουθενά στην Ευρώπη να μιλάνε ΤΩΡΑ για υποχρεωτικό εμβολιασμό;Μόνο στην Ελλάδα! Την περασμένη άνοιξη μπορεί να είχε νόημα. Τώρα ο κίνδυνος είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους 60 και άνω.Αυτοί πρέπει να πειστούν να εμβολιαστούν.Οι νέοι την περνάνε τη Δέλτα σαν συνάχι.Από όλους μας πέρασε ή θα περάσει ο ιός,όπως γίνεται μια ζωή με τόσους ιούς.Η ευλογία είναι ότι τώρα “ξέφτισε”.

Παρακαλούνται οι ψηφοφόροι των ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και Σύριζα να πάνε να τους μπολιάσουν, τώρα που βγήκε στην φόρα ότι η θνητότητα σε αυτούς είναι 0,69 και στους μη μπολιασμένους 0,08, μπας και μείνουμε λίγοι σε αυτήν την ευλογημένη χώρα και πάμε μπροστά, γιατί με εσάς στα πόδια μας πίσω ολοταχώς πηγαίνουμε.

loading...