Οφείλω να συγχαρώ τον κ. Γεωργιάδη γιατί με την πράξη του έδειξε ότι πρέπει να σταματήσουν άμεσα οι φασιστικές «γερμανικές» κατοχικές τρέλες

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης – 

 Κύριοι Βουλευτές,

·     Παρακολουθούμε μία βλακώδη επίθεση αυτών που οργανώνουν συλλαλητήρια κτλ εναντίον του Άδωνη. Το πρόβλημα δεν είναι ότι εσύ έκανες αυτό και εγώ εκείνο.

·     Οφείλω να συγχαρώ τον κ. Γεωργιάδη γιατί με την πράξη του έδειξε ότι πρέπει να σταματήσουν άμεσα οι φασιστικές «γερμανικές» κατοχικές τρέλες.

·     Και να αφήνουν τον κόσμο να βαφτίζει  ανθρώπινα και να παντρέυεται

Και να τιμά σε κηδείες τους νεκρούς φίλους  

·     Να  αφήνουν τον κόσμο άμεσα να εκδράμει  σε ένα χωράφι για να ηρεμήσει από την τρέλα τους. Ή σε μια θάλασσα για να κολυμπήσει.

·     Να αφήνουν τον κόσμο να πάει μια βόλτα με το αυτοκίνητο του και με τη σύζυγο του,  κάπου να ξεσκάσει.  Ακόμα και σε ένα σούπερ μάρκετ,  σε απόσταση άνω των 2 χιλιομέτρων από τον δήμο του.

·     Τα μέτρα σας κύριοι δεν είναι μέτρα. Απαιτούν ψυχίατρο να τα αναλύσει. Εάν εσείς έχετε πρόβλημα δεν έχετε δικαίωμα να τρελάνετε τον κόσμο.

·     Τα μέτρα σας είναι βλακώδης φασισμός αυτών που νομίζουν ότι μπορούν με τα βλακώδη συνεχή πρόστιμα τους, να τιθασεύσουν φασιστικά τον Ελληνισμό για  να τον εξοντώνουν ποικιλοτρόπως.

·     Ο Άδωνις απέδειξε και μπράβο του,  ότι δεν είμαστε κοπάδι που όταν διατάξει ο αφέντης Κυριάκος πέφτουμε όλοι ένας – ένας στον γκρεμό.

·     Αυτός ο πέραν της κατοχής γερμανικός κορονιακός φασισμός πρέπει να σταματήσει άμεσα. Με τήρηση μόνον του μέτρου της μάσκας και της απόστασης.

·     Όλα τα φασιστικά βλακώδη άλλα,  έχουν οδηγήσει ήδη την οικονομία σε μη αναστρέψιμη κατάσταση κύριε υπερήφανε πολυπολιτισμικέ. Ντροπή σας πια.

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης

loading...